Čistá pleť, voňavé vlasy a hebká pokožka s Baleou

By Zuzulienka - 5.5.15

V radoch Balea nájdete naozaj mnoho najrôznejších druhov produktov. Balea stále prekvapuje a prichádza na trh vždy s niečím novým. Osobne som si túto značku obľúbila a na niektoré jej produkty nedám dopustiť. A keďže za posledné obdobie sa mi nahromadilo niekoľko noviniek od tejto značky, rozhodla som sa ich vám dnes predstaviť.


Jedná sa o tri produkty, pričom každý z nich je určený na inú starostlivosť, no spolu ich môžeme vnímať ako nenásilné trio, s ktorým sa budete cítiť sviežo, voňavo a hydratovane.



Pre čistú a sviežu pleť - Balea Gesichts Wasser & Puder 2v1 - pleťová voda a púder v jednom

Zaujímavá kombinácia, poviete si. Pleťová voda a púder v jednom, aký to už len môže mať efekt. V prvom rade treba povedať, že sa jedná o klasickú pleťovú vodu, teda s používaním si nemusíte lámať hlavu - jednoducho fľaštičku pretrepte, aby sa zmiešali dve vrstvy (voda a púder sadnutý v dolnej časti) naneste na vatový tampón a jemne pretrite tvár, krk a dekolt. Určite už pri otvorení fľaštičky vás omámi sladká vôňa malín. Presne v tomto je Balea lákavá.



Púder, ktorý je obsahom pleťovej vody by mal zaručiť, že vaša pleť sa po jej použití nebude len tak ľahko lesknúť, ale bude skôr matná, čo som však veľmi nepostrehla, keďže netrpím na mastnú pleť. Moja pleť je skôr suchá a citlivá a na druhej strane môžem povedať, že mi nespôsobila žiadny pocit suchej alebo napnutej pokožky, a taktiež ju nijako nedráždila. Teda je určite vhodná pre všetky typy pleti.



Odporúčam však túto pleťovú vodu používať naozj len na dočistenie pleti, ideálne ráno, pred nanesením makeupu. Mňa osobne až tak veľmi neočarila, avšak za vyskúšanie určite stojí, perdsa len každému z ná vyhovuje niečo iné.

Pre voňavé vlasy - Balea Trend It Up parfum na vlasy

Blíži sa leto, a voňavé vlasy sú v tomto období nevyhnutnosťou. Môžete ich docieliť rôznymi spôsobmi: vtieraním špeciálnych olejčekov, zábalmi, prevoňaním klasickým parfumom atď. No čo tak vyskúšať novinku a to parfum určený priamo na vlasy? Balea s jedným takým práve prišla.




Trend It Up je parfum určený na použitie kedykoľvek počas dňa. Teda ak sa vám zdá, že vaše vlasy potrebujú osvieženie, stačí jeho malé balenie jednoducho vybrať z kabelky a zopár krát ním prestreknúť vlasy. Vôňa je zaujímavá, svieža a zároveň okúzľujúca a vaše vlasy nielen prevonia, ale aj odstráni nežiaduce pachy. Po prvom použití sa mi osobne veľmi nepáčila, no po viacnásobnom používaní mi nevadí a je naozaj ideálna pre pocit sviežich vlasov kedykoľvek počas dňa.

Pre hydratovanú a hebkú pokožku

Telové mlieko v spreji, naozaj skvelý nápad. Presne to som si pomyslela, keď sa mi toto dostalo do rúk. Klasický modrobiely obal Balea tvaru spreja s rozprašovačom je naozaj super vec. Hlavne ak sa neradi natierate a neradi strácate čas klasickým vytláčaním mlieka z obalu. V tomto prípade jednoducho stlačíte pumpičku a potrebné množstvo mlieka nasprejujete na požadované miesta.



Naozaj sa s ním ľaahučko manipuluje, jedným nastreknutím pokryjete dosť veľkú časť pokožky a ľahučko rozotriete. Aj keď aplikátor rozprašuje mlieko trochu nerovnomerne, nevnímam to ako chybu a nejak mi to nevadí.  Predsa len, mlieko si môžete naniesť buď priamo na požadované miesta na tele alebo najprv do ruky a potom až rozotrieť tam kde chcete.



Mliečko má naozaj jemnú a rýchlo vstrebateľnú konzistenciu, príjemne vonia a nezanecháva pokožku mastnú.

Ktorý z produktov máte odskúšaný? Čo hovoríte na tieto novinky?
Krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

10 komentárov

  1. Pleťová voda sice hezky voní, ale nemám potřebu si ji kupovat znovu, moc mně neoslovila. Parfém do vlasů jsem zatím vyzkoušela jen párkrát, ale zdá se mi fajn. A poslední novinku, tělové mléko ve spreji nemám, ale možná by nebylo marné je vyzkoušet, na léto by mohlo být fajn:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Značku Balea mám opravdu moc ráda, je má snad nejoblíbenější, ale nee vše si můžu kupovat právě od ní. Pleťovou vodu jsem neměla, ale měla jsem pleťové mléko s meruňkou a to bylo moc fajn :).

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sú to určite super veci, tá pleťová voda naozaj krásne vonia, ale ja mám mastnú pleť:) ...zaujal ma ten sprej na vlasy,že je jednoduchý na použitie,určite ho pozriem<3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tu pleťovou vodu s pudrem bych chtěla taky vyzkoušet. :-)
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mlieko by stalo za vyskusanie :-) Len som ho zatial nikde nevidela. Snad coskoro nan narazim :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ta pleťová voda vypadá lákavě :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Určitě něco vyzkouším až se dostanu do Dmka. Líbí se mi ta vůně na vlasy. Vypadá zajímavě ale říkám si jestli to neni trochu zbytečnost

    OdpovedaťOdstrániť
  8. O pleťovej vode s púdrom a telovom mlieku v spreji počujem po prvýkrát, čo už nevymyslia...:) Je to zaujímavé, ale zároveň to nie je to nič, bez čoho by sa človek nezaobišiel, sama by som si tieto veci asi nekúpila. Každopádne, ďakujem za rozšírenie obzorov:) **DAY by DAY**

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ze tří produktů vlastním jen parfém na vlasy, se kterým jsem moc spokojená. Co se týče tělového mléka ve spreji - to musím mít! ♥ :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Pleťovou vodu Balea jsem měla a byla suprová, měla jsem zelenou.
    Sprej mám minerální na obličej a musím říct, že spíš nic moc.
    Krásný článek..
    zvu tě na můj blog
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!