Kozmetické produkty, ktorým som roky verná

By Zuzulienka - 21.5.20

Pri množstve kozmetiky, ktorú dnešný trh ponúka je niekedy ťažké zostať verný stále tým istým produktom. Stále chceme skúšať niečo nové, lebo.. je to v akcii, má to dobré recenzie, môže to byť lepšie, ako to, čo aktuálne používam... atď., atď. Dôvodov sa nájde vždy celkom dosť... ale ja verím, že každá z nás má napriek tomu aj niekoľko obľúbených produktov, ku ktorým sa vždy vráti, alebo ktoré má doma vždy. Lebo sú proste pre tie najlepšie.


Aj ja takých zopár mám a fakt ich používam už roky... a aj keď rada skúšam aj novinky, zatiaľ som v týchto kategóriách nenašla také, čo by ich prekonali.
Toto sú proste pre mňa top produkty, na ktoré sa môžem vždy spoľahnúť, a ktoré vždy splnia svoju úlohu dokonale.



Dvojfázový odličovač očí Mixa
Poviem vám, fakt som už skúšala mnoho odličovačov, micelárnych vôd, mliek, či iných čističov... no ani jeden nebol tak skvelý, ako tento od Mixy. Žiadne drhnutie, žiadne čakanie, jednoducho nanesiete na tampón, trochu pošúchate na oku a riasenka, ceruzka, tiene, obočie, všetko je dole. Neštípe, nedráždi, a vychvaľovala som ho tu na blogu už niekoľkokrát (Obľúbenci Mixa alebo Top kozmetika za rok 2016). A odporúčam ho aj vám, ak ste ho ešte neskúšali. A vlastne každej jednej, lebo je top.


Ebelin odličovacie tampóny
Keď sme už pri tom odličovaní - ďalšia vec, ktorej som už roky verná - sú tieto odličovacie tampóny Ebelin z DM Drogerie. Naskôr som používala také tie klasické malé, ale neskôr som prešla na tieto Super Maxi Pads a sú úplne skvelé -  jemné, netrhajú sa, savé tak akurát, príjemné na dotyk... no lepšie som tiež ešte neobjavila.


Rexona maximum protection
Potenie, tak to je večná téma nás všetkých. Ja som toto dlho riešila a stále hľadala čosi účinné, až som pred rokmi práve vďaka blogu a spolupráci objavila túto Rexonu. Odvtedy iný produkt proti poteniu nepoužívam. Túto Rexonu dostať, myslím, že v piatich verziách, mám odskúšanú už každú jednu a vyhovuje mi najviac. A fakt zabraňuje poteniu... lebo teda mne nič iné nezaberalo.


Balea gél na holenie
Myslím, že ju pozná každá z nás. Pri tomto produkte si vždy tak hovorím, že čo viac treba. Obyčajný gél, obyčajná značka, za smiešnu cenu a splní to, čo splniť má. Potrebujete fakt niečo drahé, alebo špeciálne na holenie??? Ja teda nie a toto mi maximálne vyhovuje nielen konzistenciou, veľkosťou, ale aj práve spomínanou cenou.
Premýšľam, či som si vôbec niekedy kupovala na holenie niečo iné, ale nič ma nenapadá... toto je u mňa stálica, odkedy asi navštevujem DMku.


Olivová indulona
Moje večne suché ruky sú samostatná kapitola a o množstve krémoch, ktoré som na ne skúšala a vlastne stále aj skúšam, ani nejdem hovoriť. Máločo mi vyhovuje, a keď už aj, tak nikdy nie na 100%. Pretože na 100% mi vyhovuje jedine táto indulona - olivová. Neviem prečo, neviem, čo presne obsahuje, ale jednoducho len keď si ňou nakrémujem ruky, tak ich mám dostatočne hydratované, vyživené a ošetrené tak, že ich nepotrebujem znovu natierať až do ďalšieho umytia. Áno, pretože ja si ruky krémujem po každom umytí. Pre niekoho možno divné, no ja mám na rukách veľmi suchú pokožku, asi aj preto, že som ako dieťa trpela ekzémom.


Chanel Chance Eau de Fraiché
No a na záver - parfém. Toto je môj obľúbenec asi od roku 2013 myslím, kedy som ho dostala ako darček od manžela... teda poviem vám, aj keď si občas kúpim alebo dostanem iný parfém, vždy sa vrátim nakoniec aj tak k Chanelu. Mám pocit, že tento parfém ma tak dokonale vystihuje, že som to proste ja a že mi dokonale sedí. Milujem tú vôňu!


A čo vy? Máte tiež produkty, ktorým ste roky verné?
Aké to sú?
Používate niektorý z mojich top produktov?

  • Share:

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Jojo, taky jich pár mám :) Jedním z nich je krém od Nivey, na který nedám dopustit, antiperspiranty Dove, korektor od Catrice a pudr Stay Matte od Rimmelu :) Je skvělý, když si člověk najde to svoje pravé ořechové :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty odličovací tampony a antiperspirant od Rexony taky používám. S rexonou jsem též nejspokojenější a jako jediná funguje.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Používám a stále se vracím k odličovači Mixa, tamponkum Ebelin a Rexoně MP. Balea gel na holení taky kupuji, ale spíš si vybírám různé voňavé limitky..
    Jinak já se roky vracím k tekutému korektoru Catrice, řasence Lash Senstational od Maybelline, micelární vodě Garnier a určitě by se našly i další produkty.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Balea gely na holení kupuji též pravidelně, sahám většinou po limitkách. Rexona je skvělá, více mi ale seděla růžová verze a Indulona je klasika.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pekný výber! Vatové tampóniky a Indulona, to je moje! ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já zůstávám věrná pěně na holení od Baley, BB creamu od Bourjois, korektoru a pudru od Catrice, gelu na obočí od Essence, jinak jsem dost zvyklá produkty střídat a testovat nové. :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj, nedá se jen souhlasit ☺. Chanel Chance mám asi raději ten "klasický". Krásný víkend.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Balea gel na holení jsem si taky pořídila a je fakt super. Indulona je poslední dobou moje stálice. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!