Vlasy robia človeka...

By Zuzulienka - 31.5.20

Presne tak... to ako vyzeráte, do veľkej miery ovlyvňujú aj vlasy. Ich dĺžka, hustota a hlavne farba... od toho všetkého závisí váš výzor.

Veď sa len pozrite. Ja dlhoročná blondína.. ktorú napadne takéto bláznovstvo... dať si vlasy na čierno.
Na čierno??? 
.. to nemyslíš vážne!
.. asi si sa fakt zbláznila!
.. a to prečo?
.. čo ťa to napadlo?
.. ale veď ty si predsa blondínka..


Ženy predsa podstupujú radikálne zmeny vlasov, len ak sa niečo udeje v ich vzťahovom živote... rozídu sa, vymenia chlapa... chcú proste aj výzorovú zmenu..
Alebo.. alebo nie?? Môže to byť aj inak?
Áno, môže! (a teraz by sa mi sem hodilo milión smajlíkov)..

V dnešnej dobe môžete byť každý deň inou ženou. Aj, čo sa vlasov týka, každý deň ich môžete mať iné. Príčesky, predlžovanie, zahusťovanie, farby, tonery, púdre, spreje na vlasy, a v neposlednom rade nesmiem zabudnúť na PAROCHNE.

Možno pre niekoho prežitok, ale verte, či nie, stále sa predávajú a nosia. Nenosia ich len bežné ženy, ktoré majú nejaké problémy so svojimi vlasmi, alebo ich nemajú vôbec (po chemoterapii napr.), ale aj také celebrity, ako Angelina Jolie, Gwen Stefani, Paris Hilton, či Kim Kardashian.

A keď ma z jedného takéto parochňového eshopu oslovili, hovorím si, prečo nie. Vyskúšam. A keď už, tak úplne inú, ako mám vlasy... Nech je sranda.. a nech som na chvíľu iná :-)


Poviem vám, keď mi prišla, hovorím si, wau, mať také vlasy naozaj.. to by bolo..
Parochňa je zo syntetického vlákna, ale veľmi sa podobá ľudskému vlasu. Navyše táto je z rady LACE FRONT, čo znamená, že predná časť je naviazaná do priesvitného tylu, takže vlasy pôsobia ako vyrastajúce z pokožky a nie je vidno žiadny prechod...



Neviem, či sa ju mne podarilo tak dobre nasadiť.. no snažila som sa... Možno pri častejšej praxi to bude inak vyzerať.
Nasadenie je ale vcelku jednoduché. Svoje vlasy najprv zopnete a uhladíte, aby nikde nič netrčalo. Dá sa použiť aj taká špeciálna sieťka, aby vám ich udržala na mieste, no tú som ja nemala k dispozícii, tak som sa snažila ich čo najviac uhladiť bez toho.

No a potom už stačí len parochňu prehodiť cez hlavu, sponkami vo vnútornej časti nasadiť do vlasov v prednej časti, a vzadu zopnúť gumičkami, ktoré sú súčasťou.
Upraviť, napraviť, uhladiť, prečesať... a hotovo..

Parochňa na hlave drží dosť dobre, síce ma asi po hodine trochu tlačila, ale stačí si len upravit tie gumičky podľa potreby, ja som ich asi mala stiahnuté až príliš. A ak sedí dobre, tak gumičky nie je potrebné ani uťahovať.
Ani starostlivosť o ňu nie je nijak náročná: Ako sa starať o parochňu



Celkovo som si hovorila, že waaau, mať také vlasy.. och čo by som za to dala.. bol to super pocit, aspoň na chvíľu (a teda snáď ju aj reálne niekde využijem), bavila som sa pri fotení a najskôr si nevedela na seba zvyknúť - ja a čierne vlasy...
Ale potom sa mi to aj páčilo.

No záver je, že čiernu farbu by som na seba nedala, nie som to ja, nepristane mi - iba ak sa odfotím v dobrých uhloch. Okrem toho mi pridáva roky..
Ale čo sa týka kvality, hustoty, dĺžky, tak to by som brala. Človeka to strašne zmení - až neskutočnééé!


A aký je váš názor? Blond alebo čierna?
Skúšali ste niekedy nejakú parochňu?

Ďakujem za spoluprácu a poskytnutie parochne eshopu www.svetparochni.sk

  • Share:

You Might Also Like

15 komentárov

  1. Vůbec jsem na první pohled nepoznala, že se jedná o paruku :D Černá barva ti sedí, ale působíš v ní tak nějak vážněji a starší.. Blond jsi určitě víc ty :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Podľa mňa sa ti to vôbec nehodí veľmi ta to zostarnuje a vyzeráš v nej ako Mortischa z Adamsonovcov toto nie radšej ju hod do koša lebo je to hrozne

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vůbec bych Tě nepoznala:-) Ale blond Ti sluší daleko víc, v blond vlasech jsi to prostě Ty, černá barva Ti přidává roky a nějak mi k Tobě nesedí..

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já jsem fakt ze začátku myslela, že jsi obarvená :D :) Přidávám se k ostatním, blond Ti sedí víc, ale jsem zastáncem toho, že každý si může na tělo/hlavu/obličej dát cokoli, když se v tom sám cítí dobře. Názory lidí jsou až úplně na konci žebříčku :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty jo, já bych ani neřekla, že je to zaprvé paruka a zadruhé, že ti bude černá tak slušet. Vypadá to kupodivu fakt dobře :D!

    Verča ze Ztracena v Praze | ZDRAVÝ PROTEINOVÝ MUGCAKE S TVAROHEM | RECEPT

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Hodí sa Ti aj čierna, je to len sila zvyku... časom by Ti to už neprišlo divné :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Paruka vypadá jako opravdová, což je super, ale taky si myslím, že ti ta barva nesedí.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  8. První fotka není vůbec znát, že by to nebyly tvé vlasy! Až asi třetí fotka, jak je s tou pěšinkou, tak je taková nepřirozená. Černá je sakra radikální barva, ale alespoň sis vyzkoušela jiný styl :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja som to na prvý pohľad nespoznala a ked som to prvýkrat videla na instagrame tak som bola v šoku lebo predsa len za tie roky čo ta sledujem som si zvykla na teba ako na blondinku ale je to pekná zmena a na prvý pohľad ani nevidno, že ide o parochnu :)
    www.veraparadis.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Blond mi k tobě sedí o něco více, ale i tahle změna by nebyla špatná. Je to vždy o zvyku. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Vůbec bych neřekla, že se jedná o paruku. :) Blond mi k tobě jde víc, ale i černá nevypadá špatně, možná to je o tom jaký odstín černé bude lepší. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Já jsem zastáncem toho názoru, že když si chceme na hlavě nebo celkově na svém těle něco vytvořit a udělat změnu, je to jenom a jenom naše věc. Takže když chce člověk nosit různé paruky nebo si třeba muž chce nechat takhle nastřelil vlasy nebo dokonce naplést rasta copánky, je to jenom čistě jeho věc.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Taky myslím že ti černá sluší, jen si možná trochu vážnější a nebo to bylo náladou.. Co já bych dala za vlasy jako máš ty tak dlouhé a husté. Osobně mám docela problém s padanim a už si myslím že je to příznak nějaké nemoci zvažují už návštěvu nějaké takové kliniky kde se tím zabývají. Už jsem vyzkoušela spousty věcí. A tak nějak nic nezabírá jak bych si představovala.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!