Adventný kalendár Douglas.. a jeho obsah

By Zuzulienka - 27.1.21

Pred Vianocami som si kúpila svoje prvé kozmetické adventné kalendáre - Douglas a Makeup Revolution. Dnes by som vám rada predstavila práve Douglas, na ktorý som sama bola veľmi zvedavá už pri kúpe, a aj napriek tomu, že na zadnej strane mal uvedené, čo obsahuje... aj tak bol každý deň pre mňa malým prekvapením (nakoľko som si obsah vzadu veľmi neštudovala a nepozerala).

Parfuméria Douglas je známa tým, že ponúka vo svojich radoch rôzne značky kozmetiky, známe aj neznáme, a práve preto som sa pre tento adventný kalendár rozhodla. Chcela som skúsiť niečo nové.

Ako to už u adventných kalendárov býva, aj tento mal 24 okienok a v každom sa skrývala jedna malá kozmetická drobnosť.

Môžem povedať, že značky obsiahnuté v tomto kalendári boli pre mňa väčšinou neznáme, ale bolo tam aj zopár takých, čo som poznala.

Poďme ale na to:

1. AnnaYake

Pre mňa úplne neznáma značka, ale po googlení som sa dozvedala, že sa jedná o vedúcu značku japonskej nielen kozmetiky, ale aj módy. Adventný kalendár ukrýval presne 3 produkty z tejto značky:

- energizujúci krém na tvár - ktorý príjemne voňal, hneď mi sadol a minula som ho do dna. Inak som bola prekvapená, že napriek malému 30 ml baleniu mi vydržal mesiac pri takmer každodennom používaní.
- riasenka - ktorá napriek svojej miniatúrnosti príjemne prekvapila a riasy krásne zvýrazní. Bohužiaľ nie je vodeodolná a tak sa vám v aktuálnom počasí bude rozmazávať.
- protivráskové sérum - ktoré som ešte nestihla otestovať


2. One Two Free!

Ďalšia neznáma značka pre mňa, ktorú som si však hneď obľúbila. A hneď v troch variantách - čistiaci gél, gélový hydratačný krém a sérum. Gél aj s krémom sú úplne skvelé, príjemne voňajú a tiež ich už používam celkom dlho a stále sa tie mini tubičky nemíňajú. Sérum je trochu nešťastne riešené, lebo vydolovať z neho aspoň kvapku je fakt umenie. Ale je fajn, stačí 2 - 3 kvapky na celú tvár.
Mimochodom všetky ich produkty sú bez parabénov, silikónov, minerálnych olejov, sulfátov a iných škodlivých látok.


3. TomorrowLabs

Jedná sa o rakúsku kozmetiku, ktorú som tiež doposiaľ nepoznala. V adventnom kalendári boli 3 produkty: očný krém, krém na tvár a špeciálne sérum. Zatiaľ som neotestovala ani jeden, ale teším sa na ne, lebo vyzerajú zaujímavo.


4. Dr. Susanne von Schmiedebergň

Asi už podľa názvu ste spoznali, že sa jedná o nemeckú kozmetiku. Produkty tejto značky sú zameraná na anti-age starostlivosť a obsahujú špeciálny L-karnozín, ktorý dokáže redukovať určité procesy a látky v pokožke, ktoré sú zodpovedné za sacharizáciu, a tým spomalia proces starnutia.
Špeciálne liftingové sérum proti vráskam a očný krém snáď dokážu zázraky. Som zvedavá.


5. Parfémy 
Tak tie boli asi najmilším prekvapením celého kalendára. Obsahoval ich až 4 kusy po 33ml a každý úplne iný.
Najviac sa mi páči Mercedes Benz, je to vôňa, ktorá mi učarovala. 
Pour Elle od AnnaYake a Abercrombie & Fitch tiež nie sú zlé, ale nie je to moja šálka kávy
A posledným v malom srdiečkovom flakóne je Ariana Grande a teda to je riadne presladený parfum... neznesiem ho, až mi vadí, keď ho mám na sebe.


Okrem spomínaných značiek kalendár obsahoval aj zopár značiek po jednom produkte. 
Honest Beauty - hydrogélový krém - bežný krém vodnatejšej konzistencie, bez parfumácie
Dr. Hauschka - revitalizačná maska na tvár
Biotulin - pleťový gél, môžete nanášať miesto krému
LiftAndRoll Hyaluron - sérum na očné okolie, ktoré som si celkom obľúbila, vždy sa mi po jeho použití zdá očné okolie také jasnejšie.
Glow recipe - nočná melónová maska na tvár, ktorú proste nanesiete a idete spať. Je super, lebo vôbec neťahá pleť, ani neviete, že niečo na tvári máte. Ráno len zlúpnete a pokožka je hladká, jasná, rozžiarená.
Starskin Gold Eye mask - vankúšiky na očné okolie, ktoré vám ho okamžite prežiaria, hydratujú a pokožka je hladká a vyživená. Nemám bohužiaľ originál fotku, lebo som ich hneď skúšala, obal vyhodila a môžem len odporučiť.



A na záver pár kozmetických pomocníkov:
Korekčný štetec, hubka na makeup a gumičky Invisibobble.


Kalendár bol podľa mňa celkom fajn, až na to, že som čakala viac rôznych značiek a nie 3 produkty od jednej značky... Čo už, napriek tomu viem, že viac ako polovicu z tohto obsahu využijem a čo nie posuniem ďalej v nejakej súťaži pre vás.


Tak čo, boli by ste vy spokojné s takýmto obsahom tohto adventného kalendára?


  • Share:

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Já nikdy kosmetický adventní kalendář neměla. Bála bych se, že mi produkty nebudou vyhovovat... Ale jak koukám, většinou jsou to takové neutrální produkty, které by mohly sednout každé pleti. Takže tenhle balíček super. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Obsah kalendáře se mi moc líbí, všechn využitelné produkty:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kalendář vypadá zajímavě, pro mě obsahuje spoustu zajímavých produktů, které bych ráda vyzkoušela :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som vždy na tieto kalendáre pozerala tak trošku nedôverčivo, pretože som naozaj skôr konzervatívna v starostlivosti o pleť a nepoužívam nové produkty často. Ale myslím si, že je to to skvelé pre niekoho, koho baví s tou kozmetikou experimentovať, prípadne ešte nenašiel niečo, čo by mu na pleť sedelo. Ale rada si čítam o skúsenostiach iných s produktami, aby som sa potom vedela rozhodnúť, ktoré by som chcela vyskúšať aj ja. Z týchto z tvojho kalendára ma zaujal krém od japonskej značky Annayake. Nikdy som o nej nepočula ale fakt, že je japonská, mi z nejakého dôvodu inklinuje. Asi preto, že s Japonkami si spájam krásnu, mlado vyzerajúcu tvár, hh, ale to bude asi skôr ich genetika. Každopádne som sa zamyslela nad tým, či by som niečo takéto chcela, a došla som k záveru, že asi nie s takouto pleťovou kozmetikou, ale s dekoratívnou kozmetikou by ma to veľmi potešilo! :) Pri nej nie som až taká konzervatívna a používam naozaj rôzne značky a skôr si stále hľadám tie svoje.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahojky,
    já jsem měla kalendář od douglasu asi před dvěma lety a koukám, že minimálně třetina produktů byla úplně stejná. Já jsem to všechno moc ráda vyzkoušela. Seděly mi snad všechny vůně (i Ariana Grande, koupila jsem si i plné balení). Zde bych ocenila určitě ten štětec Zoeva, je to moje oblíbená značka. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj Zuzi, pěkný kalendář. Složení je pro mne velkým překvapením, čekala bych spíš privátku Douglasu, ale jinak samé skvělé produkty. Mě nejvíce oslovily pleťové masky, krémy a séra. ☺♥ Krásný víkend přeji.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Kalendář je skvělej, většinu těch produktů vůbec neznám, bylo by skvělé je všechny zkusit! :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Douglas nikdy nezklame, tolik skvělých produktů v jednom kalendáři - také by mě potěšil! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Obsah kalendáře je fajn, líbil by se mi. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!