Kedysi som chcela byť modelkou..

By Zuzulienka - 22.2.21

Kedysi som chcela byť modelkou..
.. verili by ste tomu? Tak presne na to som si spomenula, keď som si prezerala tieto fotky, ktoré vznikli počas jedného zasneženého dňa v našom meste vďaka fotografovi @bohunickypavol


Kedysi pred 20 rokmi som naozaj ňou chcela byť... 
.. obdivovala som všetky vtedajšie modelky, sledovala každý rok pravidelne Miss, a dokonca som sa zúčastnila aj nejakých tých modelkovských castingov... 

A ešte to všetci v mojom okolí podporovali vetou a otázkami, či nerobím modelku, keď som taká vysoká.

Najväčším vrcholom všetkého bolo, keď som absolvovala modelingový kurz, na ktorom nás učili chodiť, správne sa stravovať, starať o telo, cvičiť, tancovať, urobili nám fotobook, a neviem čo všetko ešte.  Záverom tých niekoľkých týždňov "driny" bola modelingová prehliadka pre naše rodiny a nafotené fotky v ich internetovom fotobooku, kde si nás určite niekto nájde a vyberie na nejakú akciu..

Myslíte, že sa mi niekedy niekto ozval?
Hádate správne, nikdy nikto..



A viete čo mi to celé dalo? Nič, iba som bola o pár korún ľahšia (teda vlastne moji rodičia, ktorí mi to platili, nakoľko som ešte bola neplnoletá a nezarábala), a o poznanie ťažšia, že viac sa už na také niečo nedám.

A tak moje nadšenie pre modeling postupne opadávalo, a čím som bola staršia, tým menej som to riešila. A neriešim už minimálne 10 rokov.

Po tom všetkom si hovorím, aká som bola hlúpa a naivná, lebo už dávno viem, že výška a mojich 183 cm neznamená všetko. Dokonca pre modeling je to až príliš.
Dievčatá v modelingu musia byť zaujímavé, musia mať skvelú postavu, niečo ovládať, ukázať, proste musia niečím očariť, zaujať ... a to ja teda nie som, nemám a ako -násťročná som teda vôbec nebola a nemala.



Ale tak si teraz hovorím, že som si ten svoj "modelkovský sen" tak trochu splnila.
Aj týmito a inými podobnými fotkami outfitov, ktoré ste už tu na blogu, či mojom instagrame mohli vidieť.

Veď dnes môže byť modelkou každá z nás. Stačí vám na to fotoaparát, či mobil, osoba, ktorá vás odfotí (alebo statív) prístup na internet a sociálne siete. A ste tam, kde vás môžu všetci vidieť, spoznať, môžete očariť, zaujať... 

Dnes je svet strašne jednoduchý.
Veď:

"Môžeš byť, mať alebo robiť čokoľvek chceš."

A čím ste chceli byť vy?

  • Share:

You Might Also Like

21 komentárov

  1. Tiež som chcela byť modelkou ale nejak ma to vôbec nezaujíma, inak pekné veľmi fotky...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Modelkou mě nikdy být netáhlo, abych pravdu řekla. Nicméně ty jsi moc hezká žena a jak říkáš, zčásti sis tenhle sen splnila:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na fotkách ti to moc sluší! Já jsem chtěla být herečka a i přesto, že herectví miluju, vím, že bych se tím asi živit nechtěla.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem pekne. No ja si zas seba ako herečku predstavit vobec neviem :-D

      Odstrániť
  4. Tie posledné slová, že modelkou môže byť každá z nás je krásna myšlienka. ♥ Ja som kedysi chcela byť asi ako každá druhá herečkou. Moc ma to bavilo a chodila som aj na dramatický. Potom sa to zmenilo na profesionálneho tanečníka. Tanec milujem doteraz, ale už si to neviem predstaviť. No a dnes študujem filmovú produkciu a absolútne netuším čo to nakoniec bude, ale som si istá, že to musí byť niečo kreatívne, bež toho by som sa zbláznila.
    Mimochodom krásne fotky, vyzeráš skvelo

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ooo filmová produkcia, tak to znie zaujimavo. Snad sa uchytiš. Drž sa. A dakujem :-)

      Odstrániť
  5. Souhlasím s tím, že modelkami bychom mohly být všechny. <3 Na fotkách ti to moc sluší a upřímně se divím, že se ti tenkrát nikdo neozval... Já o modelingu nikdy nesnila, ale pamatuju si, že jsem jako malá vždycky toužila být prezidentkou. :D No, už mě to naštěstí přešlo. :D

    Tereza z blogu Tereza's journal

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak vieš, asi to tak malo byť :-) Prezidentka, tak to je tiež zaujímava tužba :-)

      Odstrániť
  6. Nádherné fotky a ten outfit je parádní. Neskutečně ti to sluší. Mě teda být modelkou vůbec nelákalo. Když jsem byla malá, obdivovala jsem popelářské auta a chtěla být popelářkou. :-D Naštěstí mě to časem přešlo a sen se nesplnil. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem krásne :-) Tak popelárka! No myslím, že o takýchto podobných povolaniach sníva asi viacero deti, proste je to pre nich fascinujuce, hlavne tie stroje na ktorých pracuju. Vidim to sama na svojom synovi..

      Odstrániť
  7. Moc hezké fotky, pózovat umíš a myslím si, že na modelku máš i postavu - šlo by ti to! :D :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Veľmi pekne napísané, som sa až stratila v čítaní :-) No možno to tak práve malo byť, že aj keď si modelkou ako menšia chcela skutočne byť, nemuselo by ťa to v živote vôbec napĺňať. Veď všetci vieme, koniec-koncov, ako to v takejto branži niekedy chodí a ako sa tam k tým chúďatám ľudia neraz správajú. Každopádne fotografie sú pekné a je milé si čas od času takto príjemne zaspomínať 🌸

    True Beauty Makeup Inspiration *

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak. Všetko je ako má byť. A popravde, ked sa teraz na to pozriem, tak ma to neláka a neviem si to predstavit. Ved sama vidim, aké náročné je vobec si nastajlovat obyčajný outfit, nájsť nejaké miesto na fotenie a krutit sa a fotit.. no neviem.

      Odstrániť
  9. Ja som tiež chcela vyskúšať modeling, ale nikdy som ho nevyskúšala 🙂
    https://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Když jsem byla malá, chtěla jsem být kadeřnicí a dodnes lituju toho, že jsem se jí nestala. Kromě toho celý život přemýšlím, co mám dělat, co by mě bavilo a naplňovalo, a zatím jsem na nic nepřišla.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!