Módne tipy pre pánov

By Zuzulienka - 26.2.21

Tak čo vy a vaši chlapi? Riešia módu, alebo si oblečú to prvé, čo im príde pod ruku a nebyť vás tak chodia dokombinovaní od výmyslu sveta?


Ja neviem, ale čím ďalej viac vidím, ako si dnešní chlapi dávajú záležať nielen na vzhľade, účese, výzore, ale dbajú aj na to, čo si oblečú, čo sa k čomu hodí a ako sa celkovo pekne obliecť.


Pánska móda a pánske oddelenia v obchodoch už dnes nie sú nič výnimočné... Ale čo ak tie obchody a s nimi aj tie pánske oddelenia sú zatvorené?
Nič to, veď aj také eshopy fungujú.. a dokonca niektoré aj čisto pre pánov.

Ak si zadáte do googla spojenie "pánska móda," tak hneď na prvej stránke vám vybehne niekoľko zaujímavých obchodov. A medzi nimi aj eshop www.budchlap.sk, ktorý myslím, že určite poznáte.

Je to eshop, ktorý ponúka naozaj, ale že naozaj obrovský výber pánskej módy od obyčajných - dnes nutných - rúšok, cez spodné prádlo, klasické oblečenie (tričká, tepláky, košele, mikiny), až po doplnky, tašky, či iné pánske nutnosti a drobnosti.

A ja tu mám dnes pre vás z neho zopár tipov, čo vybrať pre toho svojho, či už k sviatku, alebo len tak, ak máte pocit, že by potreboval niečo nové, či mu chcete urobiť radosť.



Dnes bežná záležitosť, ktorú ponúka už asi každý každučký obchod. Veď, keď sú nutnosťou a potrebujeme ich na každom kroku, tak sa myslím, že stali už aj bežným darčekom, alebo prekvapením v štýle: "Aha, aké pekné rúško som dnes objavila, tak som ti ho hneď kúpila."

Lebo povedzme si, kupujú si tí vaši chlapi rúška sami? Alebo je to väčšinou tak, že im buď niekto nejaké dá, alebo im ich kupujete vy, dámy.



2. SPODNÉ PRÁDLO
Taká klasika, ktorou však myslím nič nepokazíte. Hodí sa k narodeninám, pod stromček, alebo len tak.. lebo som si na teba spomenula a nové sa ti vždy zídu... Čo je myslím aj pravda, lebo tí chlapi ich zvyknú dosť ničiť.




3. TRIČKÁ od výmyslu sveta
Tak presne tak by som nazvala výber v tomto eshope. Pretože to množstvo tričiek, ktoré tam nájdete... no budete mať problém si vybrať. Fakt. Aj ja som mala. Ale treba si na to v kľude sadnúť a pomaličky pozerať a uvidíte, že vám nejaké padne do oka. Aj keď majú tričiek doma tí naši chlapi dosť, tak novým nikdy nepohrdnú a potom ho nosia do zodratia.



No a ak si trúfate a ste si fakt isté veľkosťou, rozmermi, tak kľudne choďte do nejakých teplákov. Je to síce tovar, ktorý nemusí vždy sadnúť, hlavne ak tí vaši chlapi majú rôzne rozmery... ale keby aj nesadlo.. ľahko vrátite.. s tým by nemal mať dnes žiadny módny eshop problém.



Tak čo a vaši chlapi?
Nakupujú si sami, obliekajú sa sami, alebo ste im v tomto všetkom trošku nápomocné?
Fakt som zvedavá, ako je to u vás, tak píšte.

  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Ty roušky jsou opravdu stylové, vypadají moc hezky! Skvělé tipy. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc hezké kousky. Můj muž na tohle není, musím se angažovat já, ale přiznávám, že to dělám ráda:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. ano hlavne obrovský výber, až sa človek nevie rozhodnut.

      Odstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!