Nákupy 1/2021

By Zuzulienka - 8.2.21

Rozhodla som sa, že tento rok si na blogu budem robiť aj taký menší zoznam toho, čo som si za predošlý mesiac kúpila. Kozmetika, domácnosť, knihy, doplnky, či oblečenie... Nech vidím koľko toho bolo, a nech koncom roka zhodnotím, či to bolo veľa alebo málo. A takisto nech sa aj vy inšpirujete a možno vás niečo zaujme a kúpite.


Tak dnes začíname a obzrieme sa za nákupmi mesiaca Január 2021.

Kozmetika

Yves Rocher
Prvou zásielkou roku 2021 bola kozmetika z eshopu Yves Rocher, ktorú som síce objednávala ešte pred koncom roka 2020, ale balíček dorazil až v tomto roku. Mne od nich každý mesiac do schránky chodí zľavový letáčik, tak som sa išla len tak pozrieť, či by sa mi niečo nehodilo a hneď ma zopár produktov zaujalo. A navyše mali akciu, že ku každému nákupu parfém zadarmo.

Suma: 23,52 € 
Nutné / Nebolo nutné

Produkty z makeup.sk
Čítala som si nejaké blogy a natrafila na zopár zaujímavých produktov - vlastne všetky, ktoré vidíte na fotky okrem Dove krému som si kúpila na základe nejakých odporúčaní - olej na pery, fialový šampón na žlté odlesky blond vlasov a krémy Revuelle, ktoré stáli fakt smiešnu sumu, tak si hovorím, že skúsim.

Suma: 22,75€
Nutné / Nebolo nutné


Krém na vlasy
Môj obľúbený 12 v 1, ktorý používam už asi 2 roky a je úplne úžasný - vlasy sa s ním ľahko rozčesávajú. sú voňavé, vyživené... A keďže sa mi míňal, a výlet mojej kaderníčke, od ktorej ho zvyčajne kupujem je v nedohľadne, tak som objednala cez eshop tenife.sk.

Suma: 16,59€
Nutné / Nebolo nutné


Iné

Čaje
Tie pravidelne objednávam jedine z popradske.sk. Už roky. Chutia mi najviac, sú jednoduché - ako medovka, šalvia, rumanček, lipa.. žiadne prearomatizované Teekane, ktoré zas neznášam...

Suma: 17,77€
Nutné / Nebolo nutné


Forma na bábovku
Už som vám o nej písala... stará proste bola hrozná, vyhodila som ju a chcela som niečo nové a pekné, aj keď drahšie. Objavila som ju na stránke liana.sk. A je úžasná - nelepí sa, ľahko sa vyklopí, ešte ľahšie umýva a tá krásne bábovka z nej...

Suma: 23,11€
Nutné / Nebolo nutné


Bavlnky na háčkovanie
Áno, háčkujem... ak ste to náhodou ešte nepostrehli. Hlavne takto cez zimu. A keďže nie je nič otvorené, bola som donútená ich kupovať cez net - aj preto, lebo moja sestra chce, aby som jej niečo uháčkovala. Rozhodla som sa pre stoklasa.sk, a bola som milo prekvapená. V pondelok objednané, v stredu doručené - napriek tomu, že to cestovalo z Čiech.

Suma: 24,67€
Nutné / Nebolo nutné


Knihy
No a posledný nákup mesiaca boli knihy, keďže Nikolaska zaujíma veľmi Titanic, tak sme jednu titanicovú aj kúpili. Plus som si k tomu prihodila aj nejakú pre seba. 

Suma: 32,50€
Nutné / Nebolo nutné


Okrem týchto nákupov som bola ešte 2 krát v Dm drogerie, kde pri prvom nákupe som minula 41,28€ a druhý si nepamätám a nemám ho ani vo výpise na účte, keďže som platila hotovosťou.

Oba považujem za Nutné / Nebolo nutné, nakoľko bolo treba nejakú drogériu do domácnosti a kozmetické veci.

Na budúci mesiac sa však posnažím zdokumentovať aj tieto dmkové nákupy.

Takže celková suma za minulý mesiac: 
202,19 € (5 225 CZK)
bez toho neznámeho Dmkového nákupu.

Veľa, málo?? Pre každého inak, každopádne je mi jasné, že polku vecí z toho nutných nebolo... 

A čo vy? Máte zdokumentované vaše mesačné nákupy?
Čo ste si kúpili za minulý mesiac?


  • Share:

You Might Also Like

24 komentárov

  1. Nákupy si nedokumentuji, vesměs nakupuji vše, co nutné není, ale nákupy jsou pro mě způsob, jak si dělat radost:-)
    Nejvíc se mi líbí forma na bábovku a nákupy z Yves Rocher:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano určite sú to radosti.. a radost si treba občas dopriat.

      Odstrániť
  2. Takéto zhrnutie je veľmi zaujímavé, tiež by som niečo také chcela urobiť a myslím, že ja by som sa naozaj zhrozila, koľko veľa som toho nakúpila. Vôbec si na to nedávam pozor. Je skvelé, že si ku každému zhodnotila, či to bolo nutné alebo nie. 200 eur mi úprimne príde ako normálna cena za všetky tieto veci a myslím, že by som minula podobne. Ale naozaj záleží od človeka a bez veľa vecí by sa v živote dalo zaobísť a keby je krízová situácia čo sa peňazí týka tak sa ich viem vzdať. Ale pokiaľ je všetko v poriadku, tak napríklad také knižky a kozmetika vedia urobiť život krajším a urobia radosť :). Každopádne sa teším na ďalší mesiac a bude uvažovať, že niečo takéto si zdokumentujem aj ja.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno určite by som sa bez polovice týchto mojich nákupov zaobišla. Ale tak poznáme.. chceme to a tamto a ešte toto... hmm

      Odstrániť
  3. Tiež si robím zoznam co miniem , vacsinou ked pracujem z domu mne sa tie peniaze potom vrátia ked si nieco objednám

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak jasné, asi každému sa vrátia, ked pracuje.. treba si len vediet rozumne rozdelit, aby som neminula viac ako zarobim :-) a aby som aj dačo ušetrila.

      Odstrániť
  4. Tak to je skvělý nákup, jen tak dále. :) nejvíc se mi líbí forma na bábovku. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. Z formy na bábovku som aj ja sama nadšená.

      Odstrániť
  5. V Yves Rocher jsem taky nakupovala, ale ještě minulý rok. Od té doby se snažím krotit a daří se mi. Hodně se mi líbí ta forma na bábovku.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No aj ja by som sa chcel krotiť. A zároveň by som toho veľa chcela. Ale zatial sa mi darí aspoň nenakupovať oblečenie. Som zvedavá dokedy :-)

      Odstrániť
  6. Tohle je super formát článků:) Já nakupuju tak nějak pořád, až si trochu přijdu, jako nemocná:DD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak takých nás je asi viac :-D Tiež by som stále čosi kupovala, vždy sa niečo nájde, no snažim sa krotit, lebo by som skrachovala. :-D

      Odstrániť
  7. super nápad na článok ja som si od nového roku stiahla appku spendee a tam si zapisujem všetky svoje výdavky :) ešte je len február a už som sa seba nahnevaná koľko dokážem minúť na kávu :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fuha, toto neviem, či by som dala, každý výdavok sledovat... to musi byt dost náročne nie? Ale ano je to potom zaujimave, ked vidiš, kolko si za čo minula.

      Odstrániť
  8. Pořídila sis skvělé produkty a to nejen z kosmetiky. :) Moc se mi líbí forma na bábovku a ty čaje budou určitě taky super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čaje su moje najoblubenejšie, ja už inu značku ani nekupujem.

      Odstrániť
  9. Hrozně se mi líbí ta forma na bábovku, škoda že skoro nepeču :D

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidím že forma vedie :-) áno aj mne sa veľmi páči

      Odstrániť
  10. Super vecičky, treba si urobiť radosť. A ja si rada prečítam články tohto typu.
    Forma je pekná a teším sa na uháčkované dielka.
    Inak Zuzi na tej úvodnej fotke si krásna, neviem, či si zmenila len líčenie, ale "wau".
    Pekný večer,
    A.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem.. ličenie som nezmenila, len občas sa primalujem viac, hlavne ked si chcem nejaku novu foto pridat ...inak táto je asi z decembra.. no až teraz som sa dostala k tomu, že ju zmenim :-)
      a hlavne ruž vyrazny robi divy, to mám pocit že som uplne ina.. ale samozrejme fotka je aj trošku upravená..

      Odstrániť
  11. Ahojky,
    já si myslím, že sis v lednu nakoupila krásné věci, mám eshopy Yves Rocher a makeup.cz moc ráda, dají se tam sehnat super věci a za dobré ceny. Já jsem v lednu sehnala hodně kosmetiky a oblečení, jen pár knih, do domácnosti jsem nic nekupovala. V únoru mám kosmetickou stopku, tak uvidíme, jak to půjde... Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja sm už dvakrat mala v tomto mesiaci nutkanie na nákup kozmetiky, ale odolala som a spýtala sa seba, či to fakt potrebujem. Zistila som že nie a čuduj sa svetu mi taká odpoved stačila a nechala som to tak. Ale teda ešte sme neni ani v polovici mesiaca, tak sa može kadečo zmenit :-)

      Odstrániť
  12. Mňam, čajíky! Presne niektoré z týchto máme aj doma :-) Milujem čase, predovšetkým bylinkové 🌸

    Blog de la Licorne *

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!