Good food - inspiration

By Zuzulienka - 13.1.13

Dnes tu mám pre vás zopár food inspiration. Všetko sú to jedlá, na ktorých som si buď pochutila v reštaurácii, či hocikde inde, alebo ich pripravila doma. Tak dobrú chuť!


Silvestrovské jednohubky
Jednohubky proste k silvestru patria. Tieto sú urobené dvomi spôsobmi. Jedny s klobáskou, syrom a zeleninou a druhé s cesnakovou pomazánkou a vlašskými orechmi.

Špagety Aglio Olio
Jednoduchý a rýchly obed, či večera, tak presne takéto sú špagety Aglio Olio. Určite ich poznáte - olivový olej, cesnak, bylinky a špagety. Mňam.

Obložené chlebíčky ako ich robím ja
Tak takto robím chlebíčky ja. Ten nastrúhaný syr tam proste musí byť, inak sú to obyčajné chleby. Hodia sa na akúkoľvek príležitosť, niekedy ich robím len tak, keď máme chuť.

Brokolicové cestoviny so syrom
Moje najobľúbenejšie cestoviny s brokolicou a posypané syrom. K tomu paradajka a dokonalá kombinácia je na svete.

Grilované kuracie s bazalkovou ryžou

Obed v jednej z nitrianskych reštaurácií. Vždy keď sme v Nitre, tak tam chodíme. Výborne tam varia, výborná obsluha a príjemné prostredie.
Hovädzí steak pre priateľa
Hovädzí steak je obľúbené jedlo môjho priateľa. Chlapi proste musia mať kus mäsa. Ja hovädzie vôbec nejem.

Obložená misa
Chutná večera pre nás dvoch zložená z 2 druhov šunky, syra, uhorky, papariky, paradajky a k tomu čerstvé pečivo. Toto bola naša častá letná večera, keď sme prišli z kúpaliska.

Pravá talianska pizza
Pizza priamo v Taliansku. Keďže sme tam minulý rok boli, museli sme ochutnať, ako chutí. Bola obrovská, hrubá a naozaj výdatná.

Prasiatko z firemného večierka
Predvianočný firemný večierok nám zpestrilo toto pečené prasiatko. Bravčové mäso veľmi nejem, ale občas si ho dám, keď nie je na výber. A toto bolo mäkučké a vynikajúce.

Špenátové rizoto
Najlepšie špenátové rizoto, aké som kedy jedla. 

Kávička u mamy
Návšteva u rodičov a kávička s nimi je pravidelná záležitosť.

Tak čo ste si vybrali z mojej ponuky? :)))

Krásnu nedeľu želám všetkým!!!

  • Share:

You Might Also Like

11 komentárov

  1. hlavně ty těstovinky s brokolicí, mňam! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mňam, samé dobrôtky :) začína mi škrkať v bruchu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Všechno vypadá výborně! Hlavně ty těštoviny a ta pizza:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvělá jídla, ale to prase mě děsí! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Všechno to vypadá moc hezky!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. samé dobroty:) mohla bys sem dát recept na to špenátové rizoto?:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. juj rada by som, ale toto je rizoto z jednej reštaurácie, takže recept nemám... tiež by som si ho ešte dala, bolo fakt výborné...

      Odstrániť
  7. Ahojda. Moc se mi líbí tvůj blog! Ráda bych Tě pozvala na můj web, který je zaměřen především na poruchy příjmu potravy, ale pozor- ne thinspo, ba právě naopak.Najde tam recepty, které nikde jinde nenajdeš..převážně clean eating, tipy, články postřehy...a v brzké době se rozjede projekt na pomoc lidem s PPP, jen čekáme s kamarádkou, kdy ho schválí krasna.cz. Na blog určitě mrkni, každopádně si tam najdeš to "svoje". A pokud by se ti u mě opravdu moc líbilo, můžeš se přidat mezi mé Followers aneb pravidelné čtenáře (v levém sloupci mého blogu). Přeju krásný zbytek dne. Andie xoxoxox

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mňam, všetko vyzerá úžasne. Až som zostala hladná. To špenátové rizoto som asi pred týždňom mala aj ja v jednej reštaurácii a ešte bolo posypané so syrom...mňamky! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!