Moja kozmetická taštička

By Zuzulienka - 26.1.13


Na iných blogoch dosť často čítam a obzerám kozmetické taštičky v kabelkách. Obsah sa viac-menej zhoduje a líši sa len v nejakých drobnostiach. U mňa to bude trošku iné, pretože poviem vám, že som nikdy klasickú kozmetickú taštičku so sebou nenosila. Povinnou výbavou u mňa bol akurát krém na ruky, balzam na pery, zrkadlo, papierové vreckovky, hrebeň a malý deodorant, či toaletná voda. 


No ale ako vidíte, je toho celkom dosť a keďže sa mi to väčšinou voľne povaľovalo v kabelke (lepšie povedané v jednom priečinku kabelky), rozhodla som sa, že to konečne usporiadam do nejakej kozmetickej taštičky. A posledná, ktorá sa u mňa ocitla bola taštička Fleur de Santé z ladyboxu, ktorá je síce na môj malý obsah dosť veľká, ale páči sa mi. Tak sa stala mojou novou spoločníčkou v kabelke.
Tak poďme sa pozrieť, čo moja kozmetická taštička obsahuje. V zátvorkách vám uvádzam názvy aktuálnych produktov, pretože nie vždy používam tie isté, niekedy ich obmieňam.

Čo musím mať v kozmetickej taštičke určite?
balzam na ústa (Yves Rocher - Repair), krém na ruky (Balea Med - Handcreme), malý hrebeň + gumička, zrkadielko, papierové vreckovky (Tesco) , deodorant (Avon - Little Red Dress)


- to som nosila vždy a vždy nosiť budem. Neznášam totiž keď mám suché pery, čo sa prejaví obzvlášť v zime a ešte viac neznášam, keď mám suché ruky. A keďže tie akonáhle si po použití WC umyjem, tak ich musím aj hneď natrieť krémom. Gumička do vlasov a hrebeň je pre mňa poistka, keď mi už vlasy lietajú kade-tade a ja ich práve potrebujem mať zopnuté. Zrkadielko nosíme asi všetky, spolu s vreckovkami – to je proste klasika. No a deodorant nám pomáha sa trošku osviežiť a navoňať.

Čo som sa rozhodla pridať do svojej kozmetickej taštičky, no viem sa bez toho zaobísť?


- čierna ceruzka na oči (Miss Sporty Eye Liner) – linky na oči používam denne. Počas dňa však niekedy vyblednú a občas mám chuť si ich dokresliť a znova trochu vylepšiť pohľad.
- korektor (Lavera) – na prípadné drobné nedostatky, ktoré sa počas dňa niekedy vyskytnú.
- lesk na pery (NYC) – keby predsa len niekam chcem po práci vyraziť, lesk na pery trochu oživí. Ruž je u mňa naopak raritou a ten nepotrebujem vôbec.
- pilník – poznáme to všetci, keď sa nám zlomí nechtík a radi by sme ho aspoň trošku upravili, no nemáme čím. Pilník musí byť po ruke, aj keď možno nebude mať každodenné využitie.
- antibakteriálny gél na ruky (Carex) – vecička, ktorú som nikdy nepoužívala, ale občas sa fakt zíde, tak som sa rozhodla, že vyskúšam. Niekedy totiž nie je možnosť si umyť ruky, a mne to fakt vadí, keď mám jesť  s neumytými rukami.


Tak to je obsah mojej kozmetickej taštičky, ktorú nosím každý deň.
Samozrejme nesmú chýbať ešte nejaké hygienické potreby, ibalgin na bolesť, leukoplast na ranky a to je asi všetko.

Myslím, že k prežitiu mimo domu v kancelárii mi toto bohato stačí. Iné veci ako riasenku, lícenku, či tiene na oči by som nosila zbytočne, keď by som to vôbec nepoužila. To, čo mi asi ešte chýba je nejaký púder v mini balení. Neviete o nejakom?

Keď niekam cestujem na viac dní, tak používam zase inú taštičku s väčším obsahom, kde je samozrejme aj komplet dekoratívna kozmetika a mnoho iného. Tú vám predstavím niekedy nabudúce.

Čo je u vás povinnou výbavou, bez ktorej nemôžete byť?
Krásny víkend vám želám!!!

  • Share:

You Might Also Like

24 komentárov

  1. Já vždycky u sebe musím mít kapesníčky, antibakteriální gel, tužku na oči, balzám na rty a krém. Bez toho nikdy neodejdu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. kapesníčky, krém na obličej a balzám na rty! :) silná trojka

      Odstrániť
  2. Já jsem asi divná,ale kosmetiku s sebou nikde natahám,jen když jsem přes noc u přítele,ale přes den ji u sebe nemám. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nie si divná, ja som to kedysi mala tiež tak a v mojej kabelke sa nachádzalo max. zrkadielko, vreckovky, balzam..

      Odstrániť
  3. aaaaaaaaaaaaach ty mas ten balzam od yves rocher? ou to si ma teraz velmi potesila :D milujem ho-najlepsi aky som doteraz mala :o) ale ked sa mi minul uz ho nemali tak som si musela kupit inu nahradu :/
    pekny clanok :)
    http://yvettamikulova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano je fakt perfektný, prijemna vona a aj prijemný na perách.

      Odstrániť
  4. tu tasticku z ladyboxu nosím taky, je super:) Nosim v ni podobne veci, ale pilník mi tam chybí a pořád si ho nejsem schopna poridit:))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Také s sebou kosmetickou taštičku jako takovou nikam neberu. Ale různě po kapsách mám tedy akorát balzám na rty (stejně jako ty nesnáším, když jsou v zimě suché), papírové kapesníky jsou už zvykem a občas si do kabelky přihodím krém na ruce, deodorant či pudr (se zrcátkem). Pokud jedu někam dál mimo domov (např. na koncert), přiberu si ještě nějakou tu kosmetiku - make-up, linky, stíny.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. great items!
    I am ur new follower on GFC dear, Hope u visit me n follow back on GFC and my facebook page !
    priyanka
    www.fshn4us.blogspot.in

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Balzám na rty mám v každé kabelce a i v kapsách u všech bund. Plus ještě musím mít zrcátko, kapesníčky, malinký hřebínek, vlhčené ubrousky, antibakteriální gel, lesk na rty.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. podobne ako ja :) tých balzamov mám tiež viac povalujucich sa kade tade :)

      Odstrániť
  8. Ja mám dokopy asi 7 balzamov na pery, ktoré sú rozhádzané kade-tade po kabelkách a taštičkách. A vždy nejaký niekde stratím, potom ho nájdem a tak dookola :D A krém na ruky mám tiež v kabelke, na stole, na intráku, v kúpeľni, všade. Ešte so sebou nosievam korektor a rúž, zrkadielko s púdrom a samozrejme papierové vreckovky a to je asi všetko... Ale to záleží aj na tom, na ako dlho idem preč z domu a kam. Pekný víkend aj tebe :)

    http://katie-wonderfulworld.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jasné všetko záleží od okolnosti kam ideme. napr. kozmetická taštička u mna ked odchádzam niekam na vikend je na prasknutie. :) ale to asi u každého

      Odstrániť
  9. zaujímavé :) u mňa tiež nesmie chýbať balzam na pery, gumička do vlasov alebo vlhčené utierky :) nemám rada pocit špinavých rúk

    môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. máš krásnou, roztomilou taštičku)
    balzámy od YR jsou nejlepší!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Já zas musím všude tahat antibakteriální krém, rtěnku a lesk :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Já nosím vesměs to samé, co ty. :) Když mám s sebou všechny věci, většinou je ani nepoužiju. Ale zákonem schválnosti vždycky něco nutně potřebuji, když to u sebe zrovna nemám... :D

    OdpovedaťOdstrániť
  13. aj ja vystacim s tam, ze si oci "nariasim" rano:), inak ten gel na ruky mame rovnaky a dokonca aj zrkadielko aj ked ja ho nenosim v kabelke :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. According to coal miners can make from $56,000-$104,000 a year.
    Try and keep all of your tools and items organized in a neat way.
    Gold is a platinum widely adorned and also highly valued globally.


    Visit my web page ... mining

    OdpovedaťOdstrániť
  15. In the US, we still express this as cubic inches, feet, or yards.
    Polished concrete floors come in
    different colours and types to suit the different decorative and functional requirements of domestic or commercial customers.
    * Not Ideal For Floors: While this is a great option for the walls, it's a less-than-impressive option for the floors.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!