Upokojujúci odličovač od Dermacolu

By Zuzulienka - 8.10.14

Každá žena vie, že neoddeliteľnou súčasťou správnej starostlivosti o pleť je každodenné odlíčenie sa a vyčistenie pleti. Ja naň nedám dopustiť, odkedy sa líčim a neodlíčená idem spať naozaj raz za rok, aj to som prehnala. Pokožka a oči si proste potrebujú cez noc oddýchnuť. Odličovacích prípravkov nájdete v každej drogérii neúrekom, no nie každý vám musí vyhovovať, ak máte citlivé očné partie. Dermacol prišiel s novinkou Calming eye make-up remover, teda upokojujúcim odličovačom očí.



Tento odličovač obsahuje extrakt zo zeleného čaju a účinne a šetrne by mal odstrániť makeup z okolia očí. Obsahuje aj D-panthenol, ktorý sa stará o hydratáciu pokožky a nevysušuje tak očné partie. Je určený pre všetky typy pleti a je bez parfumácie. 


Priznám sa, že preferujem odličovacie mlieka ako vody. Avšak, keďže už jeden výborný odličovač v tekutej vodovej forme od Dermacolu ma naozaj milo prekvapil, dala som šancu aj tomuto.


Moje bežné líčenie očí pozostáva z čiernej linky a riasenky, väčšinou nevodeodolnej. Obočie zvýrazňujem jemnými hnedými tieňmi. Teda nič komplikované, čo by bežný odličovač nezvládol odlíčiť. Bola som zvedavá, ako to dokáže tento od Dermacolu.


A zostala som sklamaná. Odličovanie s ním ide naozaj ťažko, na jedno oko som musela použiť niekoľko tampónov, kým sa konečne podarilo ako tak odstrániť linku a riasenku, ktorá sa navyše rozmazávala okolo celých očí. Aj keď som navlhčený tampón podržala niekoľko sekúnd na zavretom očnom viečku, aby makeup pustil, nepomohlo to. Niečo síce odstránil, no k dokonalému odstráneniu bolo treba použiť naozaj oveľa viac tampónov a mať väčšiu trpezlivosť, ako pri iných odličovačoch. Navyše až ráno som vždy videla, že nikdy nebol ten očný makeup odstránený dokonale. 
Oči síce nepodráždil, neštípal, ani nič iné, no myslím, že medzi moje topky patriť nebude. 


Zaujímalo by ma preto, aká je vaša skúsenosť s týmto odličovačom?
Moja bohužiaľ nie veľmi pozitívna.

Majte krásny deň.

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Nevím, co se to s Dermacolem stalo. Dříve měl ty nejlepší odličovače a pleťové vody a teď se mi zdá, že svou práci zkrátka neodvádí vůbec dobře. :/ Je to už několikátá recenze, kdy majitelka není spokojená s výsledky. No, aspoň že ta dekorativka je pořád na úrovni. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odličovače od Dermacolu nemám v lásce. Je pravda, že jsem měla jen jeden, ale byl tak otřesný, že se jim vyhýbám. :/

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nedávno som ho mala, a ani mne veľmi nesadol :/ www.smiler-mishel-beauty-diary.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!