Môj kozmetický šuflík

By Zuzulienka - 20.7.17

Kozmetika je súčasťou každej ženy, ktorá sa aspoň trošku o seba stará a chce dobre vyzerať. Niektorej postačí pár kozmetických produktov, iná má rada, keď má toho v zásobe viac a potom sú tu aj také, ktoré kozmetiku milujú, zbierajú, rady s ňou experimentujú v líčení radi skúšajú, testujú a majú na ňu vyhradenú niekoľko zásuviek. Reč je o dekoratívnej kozmetike.


Nie nie, ani zďaleka sa nechytám na vás všetky kozmetické maniačky, ktoré máte fakt tú kozmetikú uskladnenú v niekoľkých skrinkách, zásuvkách a poličkách. Mne sa konečne nedávno podarilo svoju kozmetiku skompletizovať a všetko sa mi vtesnalo do jednej väčšej a hlbokej zásuvky rozmeru.
Mám tam všetko - rúže, parfémy, makeupy, laky na nechty, ceruzky, tiene a samozrejme aj rôzne iné kozmetiké drobnosti a pomôcky. A takto to vyzerá.





A čo všetko tam ukrývam?
Rúže - niekedy som nemala žiadne, dnes ich mám presne 25 kusov.



Lesky a balzamy takisto. Jeden by mi ani nestačil. A vlastne na fotke mi ešte jeden chýba..


Momentálne by ste u mňa našli tieto makeupy:


Ceruzku na oči som kedysi používala iba čiernu. Odkedy blogujem, používam rôzne farby aj typy ceruziek a mám ich niekoľko.


Riaseniek mám tiež vždy niekoľko. Pre istotu, a aj kvôli tomu, že každú chvíľu som inde.


Laky na nechty som nedávno poriadne pretriedila a zostali mi iba tieto. Je ich spolu 38.



Najmenej mám tieňov na oči, keďže ich používam výnimočne. Mám jednu jedinú veľkú paletku tieňov a jednu kontúrovaciu paletku. A plus niekoľko malých tienikov. Úplne to mojim potrebám stačí, aj tú jednu paletku tieňov asi nikdy neminiem.



No a skrývam tam aj svoje parfémy a toaletné vody. Rada by som ich mala kdesi na stolíku vystavené, ale momentálne kvôli bezpečnosti malého radšej všetko ukryjem.


Okrem tohto všetkého ukrýva môj šuflík aj rôzne iné kozmetické drobnosti, nutnosti, nejaké tie vzorky a kozmetiku, ktorú pre vás testujem a chystám na ňu recenzie.

Ako skladujete dekoratívnu kozmetiku vy?
Pre zaujímavosť: koľko rúžov a lakov na nechty máte? Poprosím presné číslo, ak ho viete :)

  • Share:

You Might Also Like

12 komentárov

  1. To je super článek! Já si plánuji svůj kosmetický šuflík taky nějak pěkně udělat. Já mám asi 112 rtěnek i s lesky a 40 laků na nehty. Nejvíce teda vládnou rtěnky a pak taky tvářenky a bronzery. Stíny a řasenky skoro vůbec nepoužívám, takže těch mám nejméně. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wau, tak ružov máš naozaj riadnu kopu. Ja tiež tiene takmer napouživam preto ich mám iba pár.

      Odstrániť
  2. je super, že aj vďaka spoluprácam môžeme testovať a používať toľkú kozmetiku :) ja sa ju snažím tiež raz za čas pretriediť, lebo by mi nestačil šuflík :) presné číslo rúžov a lakov neviem, ale sú to presne tie produkty, ktorých mám tiež najviac :D
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano to je super :) Tiež musim často triedit, lebo inak by som v tom nemala prehlad.

      Odstrániť
  3. Neviem si predstaviť, načo je niekomu také množstvo kozmetiky, napr. tie laky na nechty a rúže - veď to nie je reálne minúť ani za niekoľko rokov, a pritom doba spotreby býva väčšinou 24 - 36 mesiacov. Aj by mi bolo ľúto tých peňazí, ja radšej investujem do niečoho, čo aj skutočne využijem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš, ja tiež nechápem mnohé iné záluby inych ludi a nepozastavujem sa nad tým. Jasne, že to človek neminie, no ako blogerky často v rámci rôznych spoluprác dostávame kozmetiku zadarmo, ktorú vyskúšame a následne o nej píšeme. Ale samozrejme tu mám aj veľa produktov kupovaných a nuž pre mna to nie su vyhodené peniaze, ale akási záluba, radost.

      Odstrániť
  4. Tak to je nádherná sbírka! :) No já ze začátku měla jednu rtěnku a postupem času jich mám daleko více ani to nepočítám :D radši. Makeup od Loreal mám také a je opravdu výborný, mám ho honě ráda :) Laků jsem měla kdysi hodně, ale bohužel momentálně mám takovou práci, kde nemůžu mít nalakované nehty, takže nemám ani jeden. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem! No to s tými lakmi chápem. Ja ked som nosila umele nechty, tak som ich tiež nevyuživala.

      Odstrániť
  5. Nádherná zbierka :) Mimochodom, máš skvelý vkus na parfémy :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!