Jednoduché letné líčenie...

By Zuzulienka - 24.7.17

Väčšina z nás cez leto preferuje ľahké a svieže letné líčenie. Teda minimum makeupu, len nejaká tá riasenka, líčka a lesk na pery. Ja sa líčim stále rovnako, či je zima, či je leto, len občas mám chuť to zmeniť. A urobila som tak aj teraz. Ceruzkami na oči a rúžmi na pery sa to medzi mojou kozmetikou len tak hemží, tak prečo ich nevyužiť a vytvoriť trošku farebnejšie líčenie. A pritom rýchle a jednoduché. Pretože presne také by malo byť to letné, hravé, farebné, veselé a aby nezabralo veľa času...


Tak som zobrala tyrkysovo zelenú ceruzku na oči, môj najobľúbenejší rúž na pery a najnovšiu riasenku a spolu s ďalšími osvedčenými produktami som vytvorila toto líčenie:



Make-up
Ako prvé som naniesla podkladový krém a tým je u mňa už dlhšiu dobu Mixa.


Na krém som naniesla jeden z mojich top make-upov Loreal True Match, ktorý som si po dlhom čase znovu kúpila a teraz na leto je pre mňa ideálny - je ľahučký, jemne kryje, na pleti pôsobí prirodzene... Viac o ňom tu - Našla som ideálny make-up


Pod oči som naniesla každej známy korektor Catrice.
Tvár som jemne prepudrovala púdrom od Yves Rocher.

Oči
Najprv som vykreslila obočie paletkou na obočie od Avonu. Potom som na oči naniesla jemné ružové tiene z paletky Makeup Revolution, urobila linku ceruzkou od Dermacol a nakoniec použila moju najnovšiu riasenku od Rimmel Volume Shake. No musím povedať,že ma nijako neohúrila. Riasy musím nekonečne dlho prečesávať, aby som dosiahla aspoň nejaké zvýraznenie.


Pery
Najprv som použila balzam Balea, o ktorom bude čoskoro recenzia na blogu a neskôr som naniesla môj najobľúbenejší a najúžasnejší rúž od Makeup Revolution Iconic Pro, odtieň It Eats you up.


Líčka
Použila som guľôčky od Avonu.





Ako sa vy líčite cez leto? Ste verné svojmu bežnému líčeniu, alebo viac experimentujete?

  • Share:

You Might Also Like

9 komentárov

  1. líčenie je pekné hodí sa ti:) a na tu recenziu na balea balzam na pery sa teším ale hľadala som ich aj v dmke a nejako ich nemôžem nájsť:))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc ti líčení sluší :) Jsi opravdu moc krásná! Velice se mi líbí odstín rtěnky.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na letní procházky jako dělaný! :) líčení se ti fakt povedlo :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Líčeni sa mi moc páči v lete idealné

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Líčenie Ti veľmi svedčí :) Ja som cez leto na líčenie trocha lenivá, teda iba na líčenie očí, ktoré si zvýrazním len maskarou a rozjasňujúcou ceruzkou. Inak používam rovnaké produkty ako po celý rok, len v iných odtieňoch :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já ten makeup od Lorealu mám hodně ráda! :) A líčení je teda hodně povedené. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásna si :) Tú ceruzku mám tiež v rovnakej farbe, ale nosím ju málo. Mám pocit že mi nepristane.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. skvelé líčenie, tie oči sú nádherné ♥

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!