Mojé prvé Mary Kay

By Zuzulienka - 23.7.17

Nedávno mi doma pristál maličký balíček s prekvapením. Ukrýval dva kozmetické produkty značky, ktorú som ešte nikdy predtým neskúšala. A pritom je to značka celkom známa a myslím, že aj obľúbená. Je to MARY KAY.


Balíček, alebo skôr krabička, obsahovala telové mlieko a balzam na pery z limitovanej edície s vôňou jablka a hrušky. Celý dizajn produktov ladí s týmto ovocím do krásnej žiarivej zelenej farby. Proste na prvý pohľad oku krásny balíček, ktorý poteší nejednu ženu a môže byť aj skelým tipom na darček.




Najprv som pri týchto produktov bola zvedavá na kombináciu tej vône - jablko a hruška alebo Apple and Pear, ako ju  nazvali sami tvorcovia. Nuž priznám sa, že samuškotná vôňa ma neohúrila. Nie je zlá, ale na druhej strane mi ani veľmi neimponuje. Viac tam asi cítim jablko, ale celkovo mi to spou s hruškou veľmi nevonia. Tá vôňa je taká nevýrazná.


Telové mlieko
Telové mlieko mi konzistenciou ani nepripomína mlieko, ale na druhej strane ani krém. Je to niečo medzi tým. Nie je úplne riedke, no nie je ani husté ako krém. Celkom sa mi táto textúra páči. Ľahko sa rozotiera, rýchlo sa vstrebe do pokožky a zanecháva ju hladkú a vyživenú.

Vôňu cítiť len nejaký čas po nanesení. Ak sa napr. natierate večer pred spaním, tak na druhý deň ráno necítiť už nič. Ale mne osobne to nejako nevadí, zložením mlieko vyhovuje mojej pokožke,  hydratuje je, vyživí a to je to, čo potrebujem.



Balzam na pery
Tak tomu som sa naozaj potešila, keďže balzamov nikdy nie je dosť. Balzam nie je klasický vysúvací, ale vytláčačí, alebo ako by som to nazvala. Jednoducho tubu treba stlačiť a tak naniesť na pery. Jeho textúra je jemná, krémová, až by som povedala, že zbytočne mastná.

Pery na prvý dojem ošetrí a hydratuje, no po nejakom čase mám pocit, že ich treba opäť pretrieť. Tá hydratácia nie je taká, akú od balzamov očakávam a navyše ani tá vôňa na perách nie je pre mňa príjemná.


Záverom musím povedať, že tieto dva produkty od Mary Kay ma nijako zvlášť neprekvapili, nie je to nič úžasné, no ak máte radi kombináciu jablko a hruška, tak možno stoja za povšimnutie.

Skúšal niekto z vás túto limitku od Mary Kay?

  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Wau, na prvý pohľad by som ani nespoznala že ide o Mary Kay. Mala som už tú česť skúsiť od nich pár vecí. Paletka tieňov, samoopaľovacie mliečko a tekutý rúž bude aj na blogu, no najviac sa mi páčilo telové mlieko satin tuším to bolo nejaké. Mary Kay e vcelku drahá kozmetika ale niektoré výrobky sú podarené veľmi veľmi :)

    www.recenzie-kozmetiky.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já od této značky ještě nic nezkoušela a ani jsem nevěděla, že mají i takové produkty. To balení vypadá dobře. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tuhle limitku jsem ještě neviděla a kombinace těchto vůní může být zajímavá. Já mám ráda od MK řadu na mastnou pleť. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já od téhle značky zkusila jen malý krém na ruce, jinak nic.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mary kay som vôbec neskúšala ešte ale balzam na pery by som rada otestovala obaly maju celkom zaujímavé:) mám jeden balzam s vôňou hrušky po chvíli zmizne ta aroma trošku nezvyčajna vôňa ale bola som naň zvedavá inak mi ta vôňa neprekáža:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja mám MK veľmi rada ale čo sa týka balzamov, tiež mi prídu hlavne teraz v lete zbytočne mastné :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!