Blog môj každodenný... zhrnutie a plány

By Zuzulienka - 2.1.18

Nový rok. Rok 2018... Je tu opäť čas bilancovať, hodnotiť, obzrieť sa späť, zaspomínať... no zároveň aj čas, kedy si dávame nové ciele a predsavzatia, nech sa týkajú akejkoľvek oblasti, či záľuby.

Jednou z mojich veľkých záľub je aj tento blog. Vznikol pred vyše 5 rokmi a stále nemám pocit ani chuť to s ním seknúť (aj keď občas také myšlienky už boli).


Je to neuveriteľná doba, počas ktorej sa toho u mňa veľa zmenilo. Už je zo mňa vydatá pani, mám takmer 3-ročné dieťa, ktoré ma zamestnáva väčšinu dňa, zvyšok patrí domácim prácam, vareniu, rodine, či iným činnostiam, a na blog mi ostávajú už len večery, keď malý spí.



Niekedy som večer už unavená, inokedy som schopná písať do polnoci a vychrliť niekoľko článkvo naraz. Každopádne sa napriek všetkému snažím blog nezanedbávať, a verím, že ešte to pár rôčkov spolu potiahneme. Písanie ma proste baví a človek by mal robiť niečo čo ho baví, preto nechcem blog len tak zahodiť, zo dňa na deň, aj keď mám mnoho iných radostí, povinností a starostí.

Aj preto som si ešte na začiatku roka 2017 dala predsavzatie, že sa budem blogu venovať viac, a že mu vdýchnem nový život.

A tak...
- môj blog má už vlastnú doménu, bez prípony .blogspot.
- zmenila som šablónu a dizajn blogu
- začala pravidlnejšie písať, články si viac plánovať, viac fotiť.
- viac sa venujem facebookovej stránke blogu

Či sa mi to podarilo si už každý musí posúdiť sám, no mne čísla hovoria za všetko. Celková čítanosť a denná návštevnosť blogu sa mi v porovnaní s minulým rokom zvýšila približne o 80%..

Štatistika blogu za rok 2017 vyzerá nasledovne:

Publikované: 129 článkov
Komentárov: 1129
Celkovo zobrazení stránky k dnešnému dňu: 1 202 000

Vás, sledovateľov už je:

GFC: 872
Facebook: 1260
Instagram: 3105

Veľmi pekne hlavne vám za tieto číselká ĎAKUJEM!!!

Okrem toho všetkého som tento rok nadviazala množstvo spoluprác, absolvovala niekoľko tlačoviek (Avon, Gosh, Indulona, Eisenberg, Priody...) a spoznala osobne aj mnohé blogerky...

Najčítanejšie články za rok 2017:

Starostlivosť o vlasy s COCOCHOCO
Kedy a ako používať tampony a kedy vložky
Moje beauty zvyky a zlozvyky
Zásady správnej intímnej hygieny
Outfit: Floral bomber

A čo plánujem s blogom tento rok?

1. v tomto mesiaci január, si dávam 30-dňovú výzvu v podobe článkov. Teda, chcem počas 30. januárových dní publikovať 30 článkov, každý deň jeden článok. Možno teraz krútite očami a zdá sa vám to nereálne, ale ja si práve to chcem vyskúšať. Či som schopná popri starostlivosti o dieťa, domácnosť a mnohých iných povinnostiach, si pravidelne nájsť každý deň čas na článok, čas na to čo ma baví a čas na to, čo by relatívne mohlo byť mojím zamestnaním... Kvalitný článok, žiadny odfláknutý post, ale skutočný článok s mojimi fotkami. Držte mi palce, 2 články už máme v suchu.

2. Outfity - tie už na blogu veľmi nečakajte. Možno výnimočne. Dôvod?? Nechce sa mi už otravovať a hľadať vždy niekoho, kto by ma fotil, a hlavne preto, že žiadny z mojich blízkych, ktorý to doteraz bol ochotný robiť, mi nie je poruke vtedy, keď si ja zmyslím, alebo keď by sa mi na blog hodil outfitový článok. Fakt obdivujem blogy a blogerky, ktoré na to majú ľudí a čas...
No v rámci outfitov chystám niečo, čo je pre mňa splniteľné, niečo, kde si budete moje outfity môcť bez problémov pozrieť, no o tom sa dozviete až neskôr...

3. Viac módnych článkov - aj keď sa to možno z konceptu môjho blogu nezdá, módu mám veľmi rada. Rada sledujem módne trendy, vymýšľam outfity, sledujem módne blogerky, instagramerky... A aj preto chcem blog trošku viac orientovať smerom na módne články, módu pre vysoké ženy a podobne...

4. pravidelnosť v článkoch - tak tento bod by som rada začala praktizovať, keď skončím s 30-dňovou výzvou. Vlastne, tá bude ideálnym štartom pre jeho splnenie, pretože ak budem schopná tento mesiac každý deň, teda pravidelne, publikovať jeden článok, tak potom nevidím problém v pravidelnej publikácii hoci aj nižšieho počtu článkov.

5. veľa nových projektov, nápadov a vecí. Nechajte sa prekvapiť, určite vás budem informovať.

No a samozrejme, aby som nezabudla - môžete sa tešiť aj na množstvo rôznych súťaží. Jedna na blogu práve prebieha: Novoročná Giveaway!

A ešte otázka pre vás - čo vám na mojom blogu chýba, aké články by vás potešili, aké články by ste si radi prečítali a ktoré články sa vám u mňa najviac páčia?

Vopred ďakujem za všetky odpovede.
Krásny večer!

  • Share:

You Might Also Like

15 komentárov

  1. Ahoj Zuzi, tiež uvažujem nad vlastnou doménou, ale bojím sa, že niečo pokazím :) Že sa mi zmení vzhľad blogu, napr. že sa mi rozhádžu fotky v starých príspevkoch alebo budú fotografie nedostupné, lebo aj také prípady som už videla. Ty si to zvládla sama alebo Ti niekto pomohol?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, Ivka s domenou nemáš čo pokaziť. Je to len zakupenie si názvu, nahodiš to do bloggera - je tam na to priečinok - a potom sa ti už bude stránka zobrazovať bez .blogspot.sk . Vzhlad blogu ti to nijako nerozhádže. A celkovo tieto domeny ani nestoja vela, takže nemáš sa čoho bat.

      Odstrániť
  2. ty si to úplne všetko zaslúžiš lebo svoj blog vedieť super, veľmi ma baví čítať tvoje články, teším sa čo prinesieš na tvoj blog tento rok :)

    Prajem veľa úspechov hlavne v blogovaní do roku 2018 <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jééj dakujem Alex, takéto slová sa príjemne čítajú. No dufam, že sa mi tento rok podari posunuť blog ešte o kuštik vyššie :-)

      Odstrániť
  3. Gratuluji k roku 2017 s blogem, ty čísla zní fakt krásně :) a jinak 30 článků za 30 dní? Budu sledovat, jestli to zvládneš a držím ti pěsti, protože já bych to fakt nedala... :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem. No budem sa snažiť, nápadov na články mám plný šuflik, takže chce to už len ku každému trošku času a budu hotove :-)

      Odstrániť
  4. 30 článků za 30 dní je opravdu velká výzva a jsem na ní velmi zvědavá. Hlavně na to, na jaké témata články budou. Začala jsem tě sice sledovat teprve nedávno, ale tvůj styl psaní se mi líbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem Maťka. Sama som na tých 30 článkov zvedavá. Tém na články mám naozaj mnoho, v zásobe tak na 2 mesiace dopredu... takže už len napísať obsah, dofotiť fotky a publikovat. Snád sa mi to podari.

      Odstrániť
  5. tvoj blog si pamätám ešte z môjho predošlého blogovania, a teraz ho sledujem s novým blogom opäť :) takže naozaj máš za sebou dlhú cestu, a obdivujem, že si to nikdy nevzdala, i keď boli také myšlienky :) tvoj blog rada čítam, lebo je taký "iný" a originálny...to v podstate každý, ale páči sa mi, že nepíšeš otrepané články, ktoré nájdem na 80% blogov, ale máš svoje originálne témy typu "Čo v mojom šatníku nenájdete atď"...rada si také články v bodoch čítam :) držím palce, len tak ďalej :) je skvelé vidieť, že s blogom nestagnuješ ale posúvaš sa vpred :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno Veronika, vieme. Tiež si ťa pamätám z predošlého blogu, len zrazu si zmizla a nebolo ťa. Rada som ťa čítala a preto som rada, že si späť s novým blogom.
      Dakujem pekne, ja sa inak rada často inšpirujem na iných blogoch, a dosť pracuje aj moja fantázia, čo sa týka vymýšľania článkov, takže snažím sa prichádzať stále s niečim novým. Aj ked všetkým nevyhoviem nikdy...

      Odstrániť
  6. Ach mne sa tie tipy co si obliect pacili najviac;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jééj tak to som milo prekvapená. Neboj tipy budú ale trošku iným spôsobom, a možno aj na blogu sa čo to z nich občas objavi ;)
      A bude viac módnych článkov.

      Odstrániť
  7. Já doufám, že se přece jen nějaký ten outfitový článek tady ukáže, protože ty mám nejraději. Přeji vše nejlepší v novém roce!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite sa občas objaví. Ale outfity budu aj niekde inde, takže nekončim s nimi. Aj tebe všetko najlepšie do Nového roka :-)

      Odstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!