Apríl 2020 - aký bol a tipy pre vás

By Zuzulienka - 1.5.20

Druhý mesiac doma za nami. Ja neviem, ale mne ten čas doma beží neskutočne rýchlo. Veď ešte bol len prvý apríl, bola som na skok v práci a zrazu je prvý máj? No neviem, nezrýchlil niekto ten čas?


Apríl bol pre mňa narodeninový, oslavovala som už 34 rokov. No hovorím, ten čas letííí...
No ale poďme na zopár mojich tipov a inšpirácií pre vás.

Čo čítať?
Robin Sharma -  Kto bude plakať až umrieš
Verím, že tohto motivačného rečníka poznáte. Napísal niekoľko kníh, jednu som od neho už prečítala a teraz túto. Je to taká príjemná oddychovka, ktorá obsahuje akýchsi 101 princípov, ako lepšie, kvalitnejšie žiť... priznám sa, že napriek tomu, že polovicu z týchto tipov som už čítala v kadejakých iných motivačných knižkách, tak tu je to podané takým nenásilným spôsobom, ľahko sa to číta a sú to jednoduché rady, podľa ktorých sa dá naozaj žiť.


Čo počúvať?
Hudba u nás doma hrá stále, často si aj s malým namixujeme rôzne hitovky, on už pozná aj všetky texty, tak vám ponúkam tú jeho aktuálnu obľúbenú. Stará, ale stále dobrá :-)


Čo pozerať?
Dokonalá lož (2019)
Premýšľam, čo vám odporučiť, filmov som videla niekoľko, ale asi najviac mi utkvel v pamäti Dokonalá lož s Helen Mirren. Film o dvoch starších ľuďoch, ktorí sa zoznámia, a tvária, že žijú úplne obyčajné životy... Každý z nich má však za sebou zaujímavú minulosť, ktorá sa vo filme postupne odhalí. A aj napriek vzájomným citom má každý z nich akýsi svoj plán, ako toho druhého prekabátiť. Film má prekvapujúci záver a to ja najviac milujem.



Čo jesť?
Varím, stále varím, no nech sa páči, pár inšpirácií na také tradičné jedlá. Možno vás niečo inšpiruje na najbližší obed.






Čo maškrtiť
Čokoláda Milka s mandľami v karameli
Keď som ju zbadala na prvýkrát krát, hovorím si, no nič pre mňa... no keď som ju ochutnala, mňáááám. Tá chuť, to spojenie mandlí v karameli a čokoláda. Dokonalá kombinácia.


Módny tip
... nemôže byť tento mesiac nič iné, ako to čo nosím najčastejšie - mikiny, legíny, tenisky. Fakt, stále dokola a ideálne stále v čiernom.


Kozmetický tip 
Labello scrub na pery
Úžasná vecička, o ktorej som vám písala v nedávnom článku. Peeling na pery priamo v tyčinke, ktorý len jednoducho nanesiete, a necháte rozpustiť. Netreba zmývať ani nič iné. A je na zjedenie.


Tip na výlet
Ak pôjdete niekedy smerom na Trnavu, zastavte sa pri vodných nádržiach - Suchá nad Parnou alebo Boleráz. Krásne miesta, kde by som teda vydržala sedieť len tak hodiny a hodiny.

A aký bol váš apríl?
Máte tip na nejaký dobrý film?

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Kromě Labella peelingu na rty, kterému jsem dolat prostě nemohla neznám nic, ale ty fotky jídel vypadají lákavě, udělala jsi mi chutě:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to vždy aj ja sa nalákam na fotky jedla... a vždy si nájdem nejaku inšpiráciu v takýchto článkoch :-)

      Odstrániť
  2. Zuzi,
    dodatočne všetko najlepšie k narodeninám, hlavne veľa zdravia a lásky!!! Ja mám o pár dní o 6 rokov viac ako Ty :-)))
    Páči sa mi čierna rúška s ružovým. Labello nepoznám v tejto verzii, ale budem sa inšpirovať. Veľa jedál varíme rovnakých, u nás sú najčastejšie ryby, bryndzové halušky a pirohy :-)
    Milujem film Nedotknuteľní, videla som ho asi 10krát a môžem ho stále...
    Tak pekný máj,
    A.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem pekne Aďka.
      U nás tiež občas aj ryby, ale halušky nerobim bryndzové, ale syrové. Bryndzu nemáme radi. A pirohy vobec nerobim...
      Film mi niečo hovori, ale mám pocit že som ho nevidela.
      Pekný máj aj tebe.

      Odstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!