Vianočný wishlist 2020

By Zuzulienka - 25.11.20

Nechce sa mi veriť, ale fakt tu o už mesiac máme Vianoce..

Ja už nejaké darčeky pre blízkych mám nakúpené.. a samozrejme, že je aj pár vecí po ktorých aktuálne túžim ja, a ktoré by som si rada našla pod stromčekom, alebo v blízkej dobe kúpila.
Poďte sa so mnou pozrieť, čo to je.


1. notebook Lenovo

Môj aktuálny notebook už totiž dožíva a dokonca raz už na nejaký čas zomrel, ale môj šikovný bráško ho ešte dal dokopy. No predsa len, má už 5 rokov a mám overené, že to je taká tá bežná životnosť notebookov. Každý som po 5. rokoch musela vymeniť. Čo sa týka značky, roky som verná Lenovo, sú to podľa mňa jedny z top notebookov, mám taký aj v práci, aj doma, takže aj teraz si prosím Lenovo.



2. čierna zimná bunda

Minulý rok som si kúpila novú zimnú bundu, ale červenú. Tento rok som si zmyslela, že veď nebudem chodiť stále v červenej, tak chcem aj novú čiernu. Jednu, čo som mala som totiž už vyhodila, lebo už mala svoje roky a proste vyzerala nepekne. A druhú čiernu, čo ešte mám, tak tá mi príde skôr taká športová, a chcela by som niečo elegantnejšie a lepšie sadnúce na telo. Niečo predĺžené, s huňatou kapucňou a dostatočne dlhými rukávmi.

 3. parfum Chanel Chance Eau Fraiche

Klasika, ktorá nesmie chýbať. Kupujem si ho vždy tak 2-krát ročne po 50 ml. Väčšinou mi to vyjde tesne pred Vianocami, alebo okolo Vianoc. Teraz som aj veľa doma, tak som ho toľko nespotrebovala. Ale keď už nevie niekto čo, tak mojím milovaným parfémom ma vždy poteší, aj keby som mala doma ďalšie 3.


4. hodinky

Už nejaký čas po nich túžim – klasické analógové hodinky. Jedny, čo som mala, odišli pred časom do večných lovíšť, a tak teraz nosím len moje Smart hodinky Xiaomi.
Čo sa týka tých analógových, nepreferujem zatiaľ konkrétnu značku (utkvela mi v pamäti akurát Festina), viem len, že chcem niečo okolo 100 €. Viac do hodiniek nie som ochotná investovať a ani od nikoho nechcem, aby mi drahšie kupoval.



5. knihy

Tak to je vec, ktorá ma poteší vždy a určite, ak nie nikto iný, tak ja sama si kľudne nejaké pod stromček kúpim. Vo wishliste ich mám veľa, po ktorých túžim, tak niečo vyberiem. A idem veru hneď popozerať, aké by sa mi hodili.


A čo by ste si vy najradšej tento rok našli pod stromčekom?

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Akorát jsem psala článek na knihu, tak se můžeš podívat, zda by tě takový žánr zaujal. Já mám dárky už skoro pro všechny nakoupené. A co bych pod stromečkem chtěla najít? Určitě nějakou knihu.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem pekne za tip na knihu, vyzerá fakt zaujimavo a asi si ju aj veru kupim.

      Odstrániť
  2. Vždy jsem měla jen notebooky značky Lenovo a vždy naprostá spokojenost. Já budu ráda za to, co dotávám každý rok, kosmetiku, spodní prádlo, knihy a svíčky:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano, ved práve preto chcem pri Lenovo aj zostat.
      Samozrejme kozmetika, spodné prádlo a knihy, tak to je klasika, ktorá nikdy nesklame ani mna :-) a určite ma poteší každý darček.. akákolvek drobnost.

      Odstrániť
  3. Krásný wishlist, přeji ti, aby se ti z něj všechno splnilo :) Já tento rok žádné speciální přání nemám, spíš bych si přála, aby ty letošní Vánoce byly v klidu a já jsem si je užila s těmi, se kterými se budu cítit dobře :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj,
    já bych taky chtěla notebook a vím, že ho i dostanu. Ten můj stávající mě po pěti letech už opouští, ale když si vezmu, že jsem ho kupovala na rychlo jako nouzovku asi za sedm tisíc, tak pět let neustálého provozu, cestování a díky letošku fakt zápřahu jménem distanční výuka, vydržel hodně. Už se mi z něj kousek ulomil, ale zatím funguje. Asi si ho nechám na cesty (až tedy budu moci zase někam dál jezdit/létat). Teď bylo u m na blogu docela dost knižních recenzí, myslím, že by sis tam taky mohla něco vybrat:-) Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Přeji ti, ať pod stromečkem najdeš vše, co si přeješ! :))

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!