Čo nosím v kabelke..

By Zuzulienka - 3.11.20

Kabelka - najvýraznejší a najnutnejší ženský módny doplnok. Nosíme ju so sebou stále a všade.. veď kam by sme dali všetky tie vecičky, drobnosti a hlavne nutnosti, ktoré každý potrebujeme mať pri sebe. 

Och, obsah tých našich kabeliek je veru často zaujímavý, a niekedy nosíme aj to čo nemusíme a tak sa naša kabelka stáva aj dosť silnou zbraňou.


Tieto články sú takým malým nahliadnutím do súkromia kabeliek, a preto aj myslím, že sú medzi blogerkami obľúbené.. 
Ja som už také 2 písala, no jeden v začiatkoch blogu - Čo nosíme v kabelkách a druhý ako mama - Čo nosím v kabelke ako mama.
Tak si hovorím, že je načase aktualizovať tieto informácie a dovoliť vám nahliadnuť do takej mojej bežnej dennej kabelky.

Peňaženka s peniazmi, kartami a dokladmi
- nutnosť, ktorú potrebujeme so sebou mať stále. Ak aj nemám hotovosť, tak karty určite.. okrem toho je moja peňaženka plná všelijakých zákazníckych kartičiek, papierikov, a niekedy ju ledva zapnem kvôli množstvu drobných..


Kľúče, kľúče..
Tak to je asi najdôležitejšia vec, bez ktorej sa nepohnem nikam. Nemusím mať ani peňaženku, ani mobil, ale kľúče musia byť vždy. Tento môj zväzok obsahuje kľúče od bytu, práce, rodičov, pivnice, garáže... máte väčší zväzok? 
No a samozrejme nesmú chýbať kľúče od auta.


Diár
Ten neosím úplne vždy, ale keď mám veľkú kabelku, ako je táto, tak si ho vždy do nej hodím. Tento je od Úlomky ženy a je ž úplne najúžasnejší, aký som kedy mala. Škoda len, že tento rok diárik nechystajú, tak sa budem musieť poobzerať po inom.. 
Máte nejaké tipy?


Vlhčené obrúsky
Myslím, že to pozná každá mama, lebo toto je povinná výbava každej kabelky, keď sa vám narodí dieťa. Ono to príde tak samo od seba, že ich začnete používať na dieťa a potom na všetko ostatné - vlastné ruky, stôl, špinka sem, špinka tam a zrazu, keď ich nemáte, tak vám chýbajú.


Vreckovky
Klasické. Tak tie musia byť samozrejme. Nikdy neviete, kedy sa zídu.


Látková nákupná taška
Táto síce nie je úplne látková - myslím že to je nejaký polyester, ale úlohu plní na 100%. Nosím ju so sebou veľmi často a už veľakrát sa mi osvedčila, keď som šla neplánovane na nákup. A okrem toho nemusím si kupovať a brať žiadne iné tašky. 
Inak je z IKEA a je celkom priestranná.


Dezinfekčný sprej
Myslím, že toto nemusím ani komentovať... Predtým som takúto dezinfekciu veľmi nevyužívala, ale keď už je tá korona... tak ju mám vždy po ruke. Ale snažím sa to s ňou nepreháňať.


Kozmetická taštička
Nenosím ju vždy, len vo veľkých kabelkách. Obsahuje zvyčajne krém na ruky, balzam na pery, zrkadielko, pilník, hygienické potreby, malý hrebeň, čiernu ceruzku na oči, niekedy aj parfém.


Ak si kozmetickú taštičku neberiem, tak určite hodím do kabelky aspoň spomínaný krém na ruky a balzam na pery. Tie potrebujem mať pri sebe vždy.


Rúško
Nutnosť každodenného dnešného života.... moje rúška sú väčšinou čierne... veď čierna farba je moja naj, tak prečo nie aj rúško.


No a samozrejme nesmiem zabudnúť na mobil.

Kedysi som so sebou nosila ešte žuvačky a pero... no od toho som už upustila. Žuvačky takmer nežujem a pero občas nosím, ale nie je nutnosťou.

A čo nosíte v kabelke vy?
Nosíte v nej niečo nezvyčajné?

  • Share:

You Might Also Like

12 komentárov

  1. Máme takmer totožný obsah kabelky, len ešte nosím taštičku záchrany s injekciou a liekmi pri astme a uštipnutí hmyzom. A kartičky z peňaženky zmizli, stiahla som si appku, kde sa dajú uložiť a je to super :-) Mám ich takto už viac ako rok...
    Pekné dni

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Máme skoro stejný obsah kabelky. :) Až na ubrousky, ještě mimčo nemám. :D
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Obsah kabelky míváme stejný, jen já ještě nosím právě žvýkačky, anebo nějaké bonbonky, Tic Tac apod, většinou sebou nosím i nějaké léky, třeba kdyby mě přepadla bolest hlavy a propisku.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skoro to isté a ešte zo sebou beriem vodu

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moje kabelka obsahuje podobné věci, jen vlhčené ubrousky a diář s sebou nenosím ;) A přemýšlím, že bych si nějakou kosmetickou taštičku do kabelky měla taky pořídit, většinou se mi kosmetika jen tak povaluje v kabelce či batohu :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Až na ty ubrousky, máme velmi podobný obsah. Akorát pero nosím vždy. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Máš toho teda veľa v nej, do mojej by sa to nezmestilo :-)
    Ale sa mi páčia tie novinky - že dezinfekčný sprej a rúško, to teda sa musí spratať aj do tej mojej :-)
    Ďakujem za návštevu môjho blogu :-)
    Pááá

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nosím velmi podobný obsah, akorát mám v kabelce velmi často nevítaný bordel. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. U mňa je to v podstate rovnaké - plus väčšinou tam mám ešte navyše nejaký bordel a plno bločkov :D A sluchátka - bez nich nevychádzam ani na krok, haha :)
    Caroline ~ www.galkvinne.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ahoj,
    mám relativně podobný obsah, jen nenosím diář a taštičku se šminkami. V kapsičce kabelky mám ale vždy nějakou rtěnku nebo lesk. Navíc tam mám většinou nějakou knihu, protože se mi už několikrát stalo, že jsem musela někde delší dobu čekat a já nejsem typ, co by hodiny prohlížel sociální sítě. Taky tam hodně nosím sluneční brýle, protože jsem světloplachá.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!