Jeseň..

By Zuzulienka - 1.11.20

Jeseň je obdobím, na ktoré sa nie každý z nás teší. Ja, čím som staršia, tým viac mi vadia horúčavy, a tým viac si užívam práve jeseň a jar. Ale - nesmie pršať a fúkať studený vietor - to nie je pekná jeseň. Ak je slniečko (ale aj pod mrakom), znesiteľné teploty, tak si priam užívam také tie jesenné prechádzky v lístí, čerstvý vzduch a celú tú jesennú atmosféru... 

A popri tom vznikajú aj takéto farebné jesenné fotky..


A keďže od dnes som sa rozhodla, že vám počas tohto mesiaca každý deň napíšem jeden článok, tak začneme dnes práve takto zľahka - jesennými fotkami, farbami, a celou tou jesennou nádherou, čo sa mi zatiaľ podarilo zachytiť. 









A vy? Máte radi jeseň?
Článok budem priebežne aj aktualizovať a pridávať ďalšie jesenné foto, tak ak máte také fotky radi, sledujte.

Mimochodom, mám pre vás pripravených kopec článkov, ale ak by ste mali nejaký tip, inšpiráciu, alebo nápad na článok, ktorý by vás u mňa zaujímal, tak dajte vedieť.
Krásnu jeseň vám prajem!

  • Share:

You Might Also Like

11 komentárov

  1. What beautiful fall colors! I'm loving this vibe.
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásná manikúra!!! Letos je podzim mnohem více "depresivnější" díky pandemické situaci, takže nebudu lhát a příliš nadšená a rozjuchaná nejsem. Krásný den přeji. ☺

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nejsem úplně milovník podzimu, mnohem raději mám jaro, ale Ty jsi na svých fotkách zachytila ty hezčí podoby podzimu:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj mna by napriklad zaujimalo ako Nikolas zvladol a zvlada skolku, co vsetko uz vie, ci sa tesi do skoly a taketo zhrnutie. Dalej by som uvitala mozno nejake tipy ako skladujes kozmetiku, oblecenie, potraviny, riady - ci mas nejake ulozne boxiky, ci mas vsetko zoradene podla farby a taketo tipy a rady do domacnosti .. a este ma celkom zaujima aj tema manzelstva, kolko ste spolu s manzelom, ci sa hadate, ci chodievate na rande, ako ste sa spoznali a ci to bola laska na prvy pohlad a tak :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem za tipy, su to zaujimave námety... Popremýšlam a niečo vymyslim. Dakujem :-)

      Odstrániť
  5. Miluji takto obarvené listí, je to nádhera. :) Krásné fotky.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Podzimní fotky jsou pro mě jako pohlazení na duši - miluji podzim! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jeseň je aj moje obľúbené obdobie - u mňa to je trochu inak, ja som totiž leto a hlavne horúčavy nemala rada nikdy. Úplne ideálne sú pre mňa jeseň a jar, tie milujem najviac. A takisto aj jesenné fotky, tie mám na Pintereste vždy rada :)
    Caroline ~ www.galkvinne.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jeseň je nádherná ♥ Som nesmierne rada, že som sa narodila v toto krásne ročné obdobie ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!