Anti – Aging krém s rakytníkom od Health & Beauty

By Zuzulienka - 29.11.13

Dnes by som vám chcela predstaviť jeden perfektný krém z eshopu www.jvnatur.sk, ktorý je doslova na zjedenie.
Ako už názov hovorí jedná sa o krém od výrobcu prírodnej kozmetiky Health & Beauty Anti-Aging, ktorý spomaľuje starnutie pokožky. Keďže naša pokožka je denne vystavená kadejakým nepriaznivým vplyvom, zaslúži si trochu lepšej starostlivosti.


Krém je stredne hustej konzistenie, ktorá sa ľahko rozotiera. Je to niečo medzi klasickým telovým mliekom a telovým krémom. Musím povedať, že mne táto konzistencia úplne vyhovuje. Pripomína mi puding a navyše tá vôňa.... Neviem, či viete ako vonia rakytník rešetliakový, no ja teda nie. Ale ak vonia naozaj tak ako tento krémik, tak musí byť úžasný. Vonia tak, že by ste ho chceli zjesť, je to taká sladšia vôňa, no nie úplne presladená – proste vonia tak, že by si ho určite zamilovali aj odporkyne sladkých vôní.



 Krém obsahuje samé zázračné zložky, alebo inak povedané – zložky, o ktorých vieme, že pôsobia ako antioxidanty, či spomaľujú starnutie pokožky. Jedná sa najmä o vitamín E, levanduľu, extrakt z aloe vera a minerály z Mŕtveho mora.


Ideálne je naniesť ho vždy po sprchovaní, alebo kúpeli, keď sa na pokožke otvoria póry a krémik sa tak rýchlejšie vpije a je účinnejší. Moje pozorovania počas používania sú také, že krém  zanecháva pokožku hladkú, hydratovanú a zregenerovanú.
Výrobca odporúča krém aj na ošetrenie vrások, na veľmi suchú pokožku (áno – súhlasím), či na pokožku poškodenú slnkom a pri chudnutí.



Poznáte tento krémik?

Výrobca Health & Beauty ponúka aj rôzne iné druhy krémov a iných prípravkov. Takže ak sa vám nepozdáva krém s rakytníkom ( čo si myslím, že by bola škoda), tak môžete skúsiť kréms avokádom, bambuckým maslom alebo s olivovým olejom a medom.

Nech vám piatok rýchlo ubehne!

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Krém s bambuckým maslom sa mi veru pozdáva, ale aj tento s rakytníkom :) Škoda že mi nevychádza nič finančne, teraz sa hrám na velmi štedrého Ježiška, na seba začnem zase myslieť až po novom roku...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ahoj, čítala si zloženie vôbec? tiež som si kúpila od tej značky aj kozmetiku na vlasy a veru po prečítaní a preložení významu chemických názvov cez Googlu, putovala do smetí :)....ropu si natierať na seba veru nebudem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ahoj, čítala si zloženie vôbec? tiež som si kúpila od tej značky aj kozmetiku na vlasy a veru po prečítaní a preložení významu chemických názvov cez Googlu, putovala do smetí :)....ropu si natierať na seba veru nebudem :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!