Čo ma nikdy veľmi nebavilo

By Zuzulienka - 15.11.13

Každý z nás je v niečom talent a v niečom zase antitalent. Tak isto som na tom aj ja. Sú veci, ktoré ovládam ľavou zadnou a potom sú veci, ktorým absolútne nerozumiem, ktoré neovládam, alebo ma vôbec nebavia.
A čo to vlastne je?


- vymýšľanie účesov a návody na líčenie - tak toto u mňa na blogu nikdy neuvidíte. Účesy som vymýšľala ešte keď som chodila na základnú, vtedy ma to bavilo, ale už asi 7 rokov nosím vlasy každý deň učesané rovnako (na fotke) a v líčení som taktiež stále verná jednému typu a až na občasné príležitostné akcie, sa inak nelíčim.



- fotenie – keď niekto fotí mňa alebo za mňa, tak ok :D. Ale keď už musím byť za objektívom ja, tak to sa mi veľmi nepáči. Fotiť som začala až s blogom a priznám sa, že aj to ma niekedy otravuje. Áno, fotím teraz veľa, ale aj tak to nepatrí medzi moje záľuby. Článkov mám vždy kopec pripravených, bohužial chýbajú mi vždy k nim fotky, ale písať je pre mňa jednoduchšie a zábavnejšie ako fotiť.


- vyrábanie vlastných vecí – ako dieťa som možno skúšala kadečo, ale teraz som na DIY lenivá. Preto u mňa na blogu asi nikdy nenájdete návod na to, ako si vylepšiť bundu, skrášliť tričko, či čokoľvek iné vyrobiť. Výborným príkladom je aj moja nedávna svadba. Veľa ľudí by niektoré veci ako sú pierka, pozvánky vyrábali sami. No ja si radšej vyberiem z už hotových vzorov a dám to niekomu urobiť. Proste som lenivá na to, aby som si vytvorila čo i len adventný veniec, či hocičo iné. Načo aj, keď si ho môžem kúpiť.


- pečenie plnkových zákuskov – klasický koláč vám upečiem bez problémov. Ale robiť niečo, čo má 3 vrstvy s margarínovou plnkou (dobošove rezy atd), alebo nebodaj tortu, tak to vôbec nie je pre mňa. Veru nikdy som neupiekla ani jednu jedinú tortu.


- pestovanie rastlín - kvety v byte samozrejme mám, ale že by vyžadovali nejakú špeciálnu starostlivosť, tak to nie. A tak to je dobre. Nielen že by som totiž na to nemala čas, ale ani by sa mi to nechcelo. Kvety sú krásne, ale hlavne také, ktoré dostanem k narodeninám.


- šitie alebo zašívanie čohokoľvek – jediné čo si občas prišijem, je odpadnutý gombík. Deravé ponožky vyhadzujem, deravé oblečenie preradím k domácemu oblečeniu – no nezašijem ho. Vždy keď sa o to snažím, vyzerá to krivoľako a hrboľato. :) A šitie na šijacom stroji neprichádza vôbec do úvahy.


- telocvik – keby ste chceli odo mňa teraz kotrmelec, či stojku, neurobím ani jedno. Som proste športové drevo. Zacvičiť si zacvičím, ale že by som to robila s extrémnou radosťou, tak to nie. Skôr pre dobrý pocit.

Možno to teraz vyzerá, že ma nič nebaví, a že nič neviem, ale je toho ešte dosť, čo ma baví, ale o tom niekedy nabudúce.

Povedzte, čo nebaví vás?
Krásny piatok.

  • Share:

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Shoduju se temer ve vsem:D Vlasy nosim jen rozpusteny, max si je vyzehlim, licim se taky podobne, jen treba vecer vyrazneji. Na telak jsem ani nechodila a DIY tak to jsem totalne leva:D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. telocvik bola v škole moja smrť :D a takisto ma dlho nebavilo ani pestovanie rastlín,ale posledný asi pol rok ma to chytilo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kromě toho zašívání máme úplně vše společné! :-D Zajímavé.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tiež neznášam telesnú, ale mala by som cvičiť najmä cviky na chrbát, keďže už mám takú krivú chrbticu.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak to by sme mali pisat blog spolu... :D :D :D Ja mam zasa vzdy plno fotiek a rada natacam, len sa mi to nechce obkecavat. ;) No a co sa tyka pecenia, tak ja ani okolo rury nejdem ak nemusim. :D Na druhej strane ak si mozem nieco vylepsit, alebo presit, alebo si doma nieco zdekorovat, tak som ako ryba vo vode. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Hehe, jsem na tom úplně stejně. Někdy mě sice přepadne podivný záchvat a já mám chuť dělat všechno z výše zmiňovaného, ale během pár minut mě to zase přestane bavit. Jediný rozdíl je asi v tom focení, to mě baví. :) Co se týče kytek, tak mi zdechl i kaktus a draceana, která je prý jedna z nejméně náročných... :D :( Krásný den!

    Missy
    www.thechangeofmissy.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Fotenie ma baví, ale inak sme dvojičky :D Ja to má s tým fotením naopak, fotiek habakuk ale článok žiadny :D Problém je len v tom, že mi chýba poriadn zrkadlovka :/ Všetko čo si tu napísala nebaví ani mňa, hlavne to šitie a zašívanie čohokolvek a to som vyučená krajčírka, bože jak ja neznášam šijacie stroje!!! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jej, podareny clanok, niektore veci mame spolocne, napriklad som tiez lava na diy a na nejake kozmeticke tutorialy. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tak stojku neudělám ani já. A co mě třeba mrzí že neumím je skákat šipku.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!