Dermacol odličovač - naozaj perfektný!

By Zuzulienka - 13.11.13

Odličovače sú nutnosťou každej ženy, ktorá sa pravidelne líči. Možno ste ten svoj pravý hľadali dlho, možno ste ho našli na prvýkrát. Ja som odličovačov skúšala už niekoľko. Nie veľmi veľa, ale zopár ich bolo, až som sa na istý čas ustálila pri Avone odličovacom mlieku. Vyhovovalo mi vo všetkých smeroch.


Avšak bolo ho už dosť a chcelo to vyskúšať niečo nové a niečo iné. Preto som sa potešila, keď sa mi do rúk dostal odličovač od DermacoluWATERPROOF EYEMAKE-UP REMOVER.
Keď mi prišiel tak som bola najprv zhrozená, že je to odličovacia voda a nie mlieko. Po odličovacích vodách mám totiž vždy pocit suchej pleti okolo očí. Preto mi viac vyhovujú mliečka. Musím však povedať, že tieto prvotné obavy boli zbytočné. Odličovač od Dermacolu je totiž naozaj perfektný.

Poďme ale od začiatku.
To čo od dobrého odličovača očakávam je:
- dokonalé odlíčenie
- odličovanie takmer bez námahy
- nevysušená pokožka okolo očí
- žiadne alergické reakcie, štípanie, podráždenie očí.

Dermacol Waterproof toto všetko spĺňa.
Je dvojfázový, čo môžete vidieť už na prvom obrázku. Pred použitím je potrebné ho vždy pretrepať, aby sa tieto dve zložky premiešali a vytvorili tak dokonalú kombináciu. 


1. dokonale a jednoducho odlíči – na veľkú spotrebu odličovacích tampónov môžete pri tomto prípravku zabudnúť. Mne úplne stačia 2, max. 3 a celé oči mám perfektne odlíčené. A keď hovorím perfektne, tak to myslím doslova. Pri iných odličovačoch sa mi stávalo to, že aj keď som sa nimi večer odlíčila (vyzeralo, že dokonale), tak ráno som si vždy našla nejaké pozostatky okolo očí. S Dermacolom sa mi to fakt nestalo.


2. odličujete takmer bez námahy – pri niektorých prípravkoch naozaj musíte oči drhnúť, aby ste odstránili vodeodolnú riasenku, tiene, linku. S Dermacolom to nie je problém. Ja to robím tak, že navlhčený tampón na cca 10 sekúnd priložím na oko, následne trochu pretriem a aj vodeodolná riasenka je dole. Na jedno oko mi bohato stačí jeden tampón.


3. pokožku vyživí a rozjasní – je obohatený o nevädzu a tak pokožku jemne tonizuje a dodáva jej sviežosť. A čo oceňujem je, že nemám po použití pocit napnutej pokožky okolo očí. Naopak zdá sa mi, ako by bola jemne premastená.
4. nedráždi a neštípe – k tomu myslím, že niet viac čo dodať. Neobsahuje ani alkohol ani žiadne parfémy. Titulom jemný dvojfázový odličovač sa môže hrdiť bez problémov.

A tu máme už jedno očko odlíčené - bez akýchkoľvek pozostatkov, bez podráždenia, a začervenania.



Ja som teda s odličovačom od Dermacolu nadmieru spokojná. 
A čo vy? Skúšali ste ho? A aký je váš najobľúbenejší odličovač?
Krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Já teprve se k nim dostávám...k olejovým odličovačům..Nejraději mám prostě micelárku na všechno :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pouzivam take odlicovac pd Dermacolu, tento asi vyzkousim:-)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!