Vyvolaj fotky z mobilu teraz a rýchlo - Printic

By Zuzulienka - 16.11.13

Kedysi boli fotky v papierovej podobe fakt vzácne. Pamätáte si ešte vôbec na fotoaparáty s filmami, na ktoré ste mohli vyfotiť cca 30 fotiek a potom ste s prekvapením čakali, že ako vlastne na nich budete vyzerať? Častokrát sa stalo, že fotky boli rozmazané, niekto mal odstrihnutú hlavu, alebo boli v pozadí rôzni "duchovia". Dnes je toto už minulosťou. Dnes je veda taká pokročilá, že nielenže môžete s mobilom fotiť, ale už môžete pomocou neho dať svoje fotky aj vyvolať.


Áno, hovorím o Printic, mobilnej aplikácii, ktorú ste už určite tak ako ja zaznamenali na iných blogoch. Tak ako aj iné blogerky, aj ja som dostala možnosť si túto aplikáciu vyskúšať.

Čo to vlastne je?
Printic je jednoduchá mobilná aplikácia, pomocou ktorej odošlete vybrané fotky a do pár dní vám v obálke prídu domov. Nemusíte tak z mobilu nič sťahovať do počítača, nemusíte nikam chodiť, ale v pohodlí domova (a vlastne aj hocikde inde, kde máte mobil a prístup na internet) si vaše fotky dáte vyvolať. Vyvolanie jednej fotky stojí 0,79 €. Za dopravu neplatíte nič.



Zakladateľom tejto mobilnej aplikácie sú Francúzi a tak aj vaše fotky sú odoslané až do Francúzska a presne odtiaľ k vám prídu.


Postup je veľmi jednoduchý - jednoduchší už ani nemôže byť.

1. Stiahnete si aplikáciu Printic, ktorá je dostupná v obchode Google Play. Podmienkou je vlastniť mobil s operačným systémom Apple alebo Android.


2. po stiahnutí aplikácie sa jednoducho zaregistrujete a môžete začať s výberom fotiek pomocou Start!. Fotky môžete vyzerať buď priamo z vašich albumov v mobile, alebo z Instagramu, Facebooku alebo Dropboxu z Gmailu. Je to na vás.


3. Po kliknutí na konkrétny album sa vám zobrazia fotky a vy ich jednoduchým dotykom označíte. V hornej lište vám postupne zobrazuje koľko fotiek ste už vybrali. Môžete sa aj preklikávať všetkými vašimi albumami a povyberať tak z každého nejaké fotky.
Ak už označíte všetky, ktoré ste chceli, stlačíte Next. Zobrazia sa vám všetky fotky a môžete ich ešte upraviť podľa želania. Buď si pridáte nejaký text, fotku otočíte, orežete, alebo upravíte počet.


4. Takto upravené fotky môžete odoslať na spracovanie. Predtým sa vám ešte zobrazí okno s príjemcami. Môžete vybrať nielen seba, ale ak chcete fotky venovať ako darček, tak môžete ich adresovať priamo konkrétnej osobe. Následne pokračujete k objednávke, kde sa vaše fotky postupne odošlú a v pozadí sa kalkuluje celková suma.


5. Potom dáte súhlas s obchodnými podmienkami. Taktiež môžete zdielať objednávku na Facebooku, Twitteru, alebo odoslať správu známym a získate tak zľavu 0,50 € z celkovej sumy.


6. A odošlete.

Ja som objednávku odosielala v utorok 12.11. večer a hneď na druhý deň o 17:04 mi prišiel potvrdzujúci email, že moja objednávka bola odoslaná. A dorazila práve včera 15.11. Takže celý proces trval 3 dni.


Prišlo mi celkovo 9 fotiek rozmerov 10 x 8 cm s čiernym orámovaním. To som bola trošku prekvapená, pretože na iných blogoch som videla fotky iba s bielym orámovaním.  Fotky sú lesklé a vyzerajú akoby boli robené polaroidom. Kvalita sa mi páči, jedinú nevýhodu vidím v tom, že na fotkách sa vám ľahko urobia odtlačky, čo je zvlášť na týchto čiernych dosť vidno.


Tak čo poviete na túto aplikáciu? Skúšali ste, alebo by ste radi skúsili?
Krásnu sobotu!

  • Share:

You Might Also Like

11 komentárov

  1. musím to vyskúšať :)

    http://love-me-cause-im-famous.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. je to fakt zaujimave a hlavne sa mi paci ze fotky ako darcek mozes hned niekomu poslat

      Odstrániť
  2. Skúšala som to.Pozývam na moju prvú GIVEAWAY.
    http://stylpetky.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som mala tiež možnosť vyskúšať to :)) je to fajná appka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj, vznikl nový projekt s cílem zmapovat všechny české a slovenské fashion blogy. Jestli máš minutku, stačí tam zapsat adresu a název blogu.
    Seznam českých a slovenských blogů
    Děkujeme za podporu

    OdpovedaťOdstrániť
  5. a vyplatí sa to ako? na pošte alebo stiahne cez mobil ?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Uau vypadá to fakt božsky..miluju vyvolané fotky..doufám, že tato akce bude trvat déle, protože se chystáme s přítelem do Vídně a tam určitě pár fotek pořídíme:)

    http://style-by-an.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. O tomhle v poslední době hodně slýchávám, takže určitě brzy vyzkouším! :)
    A nesmím zapomenout - krásné fotky!

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!