Spodné prádlo a oblečenie od Dianky

By Zuzulienka - 25.11.13

Čo ženu poteší, je zaručene spodné prádlo. Spodné prádlo nám dodáva pocit cítiť sa sexi, pohodlne a príťažlivo. Vaše okolie absolútne nemusí tušiť, že vy ste si práve dnes obliekli novú podprsenku, no váš partner naopak ocení, ak sa mu predvediete v krásnej čipkovanej súpravičke. Prečo si teda občas neurobiť radosť novým spodným prádlom.



Verím, že nielen ja, ale aj vy máte radi krásne spodné prádlo. Dnes ho je dostať všade. A nemusíte kvôli nemu ani nos vystrčiť z domu. Stačí poznať svoju veľkosť, pripojiť sa na internet a kliknúť si na stránku www.dianka.cz. Určite si teraz hovoríte, čo/kto to je - aká Dianka? Nie je to nikto, ale je to niečo a to konkrétne e-shop so spodným prádlom, ale aj oblečením, a inými doplnkami. Trošku nezvyčajný názov pre e-shop, no o to lákavejší... a preto vám ho chcem aj predstaviť.

Ak práve zháňate spodné prádlo, či už pre seba, alebo rozmýšľate nad darčekom pre kamarátku, sestru, či mamu, zavítajte práve na www.dianka.cz

Dianka.cz ponúka naozaj široký výber. Je to naozaj prehľadne tvorený eshop. Na ľavej strane nájdete zoznam všetkého, čo ponúka. Po rozkliknutí danej položky sa vám zobrazí obrázkový náhľad s názvom a pri ukázaní myškou na konkrétny obrázok na vás vyskočí aj zväčšený obrázok pre lepšie prehliadnutie tovaru. Zároveň hneď vidíte aj cenu. Po kliknutí na daný tovar sa vám zobrazí podrobný popis, dostupné veľkosti, farby. Každý tovar si môžete pridať medzi obľúbené, označiť strážnym psom, zdieľať, opýtať sa naň ďalšie informácie, či ohodnotiť. Pri hodnotení by som sa trošku zastavila a povedala, že mi tam chýba možnosť napísania vlastnej recenzie, či spokojnosti s tovarom.

No ale poďme sa pozrieť na konkrétny tovar. Čo všetko tu nájdete?
Podprsenky - čipkované, vystužené, push-up podprsenky... to je samozrejmosťou. Čo sa mi páči je, že tu zoženiete podprsenky najrôznejších veľkostí a hlavne aj veľkostí pre nás štíhle. 


Nohavičky - aby sme mali komplet celý, chýbajú nám k tomu už len nohavičky. Už hneď pri vyberaní podprsenky sa vám v dolnej časti zobrazuje, aké nohavičky by sa k danej podprsenke hodili. Výber nohavičiek je tu naozaj perfektný. Chcete čistobiele, čipkované, boxerky, tangá, či akékoľvek iné? Žiadny problém.


Košieľky - ak chcete byť zvodná a sexi pre svojho partnera aj počas noci, určite siahnite po nejakej krásnej košieľke. Košieľky tu nájdete jednoduché, zvodné, pohodlné, ale aj krásne luxusné. Ten veľký výber ma celkom milo prekvapil.

Pyžamká -. ak hľadáte niečo pre pokojný a pohodlný spánok, navštívte sekciu pyžamá. Nemajú ich v ponuke veľa, ale napriek tomu krásne kúsky.


Pančuchy - čo nesmie chýbať a čo oceňujem, sú pančuchy. Samodržiace, vzorované, zimné, sexi alebo úplne obyčajné. Vyberte si.


Zaujímavý je aj výber legín



Predajcovia nezabudli ani na kúsok, ktorý zháňame pred každým letom a to - plavky. Jednodielne, dvojdielne, či pánske - nie sú výnimkou.



Medzi ďalší tovar, ktorý eshop ponúka patrí aj nejaké to oblečenie. Nájdete tu nejaké sexi šaty, tričká, tielka, fitness oblečenie a mnoho ďalšieho.


Myslím, že si tu vyberie každá z vás, eshop totiž ponúka dokonca aj tehotenské, sťahujúce a zoštíhľujúce spodné prádlo. Zaujímavosťou je dokonca svietiace spodné prádlo.


A nezabudlo sa ani na pánov, ktorí si tu tiež niečo nájdu :) - pánske prádlo.


Cenovo si myslím, že je v normále. Nie sú tu zbytočne predražené ceny. Vedela by som si tu vybrať.
Eshop nájdete aj na facebooku.

Okrem dianka.cz môžete navštíviť aj www.krasnepradlo.cz, ktoré ponúka ten istý tovar za tie isté ceny. Takže si môžete vybrať, ktorý názov sa vám viac páči.

Tak čo poviete na tento obchodík so spodným prádlom? Poznáte ho? Alebo je pre vás nový?
Príjemný štart do nového týždňa!


  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov

Ďakujem za všetky komentáre!