Nový One Fashion Outlet - Voderady

By Zuzulienka - 3.11.13

Možno ste už dávnejšie postrehli informáciu, že na Slovensku vo Voderadoch sa má otvárať obrovský nákupný outlet. Tzn. obchody so svetovými módnymi značkami za nízke ceny. Ja som túto informáciu postrehla už dávnejšie, no nijako som ju neriešila. Návštevu som plánovala, no po zhliadnutí obchodov, aké sa tam majú nachádzať ma chuť prešla. Áno sú tam rôzne značkové obchody, ale žiadne také, v ktorých by som nakupovala.


Napriek tomu všetkému sme sa tam v piatok s manželom vybrali. Od nášho bydliska je to kúsok, tak si hovoríme prečo nie.
Hneď na úvod  nás privítalo obrovské parkovisko, ktoré by malo byť určené pre 1300 áut. Jeden z prvých pohľadov, ktorý sa nám  naskytol, keď sme vystúpili z auta:


Hneď prvý obchod, ktorý sme navštívili bol Nike. Bol naozaj neuveriteľný. Obrovský výber tovaru - dámskeho, pánskeho a rôzne doplnky. A ceny celkom prístupné, na to, že to boli všetko značkové produkty.


Ďalším obchodom v poradí bol Envy, kde sme skoro dobre nakúpili. Mali tam naozaj perfektný výber búnd, nohavíc a iných doplnkov do snehu a zimu. A keďže v zime sa chystáme na chatu do oblasti, kde bude kopec snehu, tak toto práve potrebujeme. Tak sme niečo poskúšali, no nakoniec sme sa rozhodli ešte nekupovať. 


No a pokračovali sme ďalej uličkou medzi obchodíkmi. To som bola trošku prekvapená. Myslela som si, že všetko  to bude v rámci budovy ako nejaké nákupné centrum, avšak keď ste išli uličkou, tak ste išli vlastne po vonku a do každého obchodíku bol vchod zvlášť. Zhora bola síce akoby strecha, ale taká neúplná.


Cestou sme sa ešte zastavili v obchodoch ako Gant, Gaudí, Adidas, teda také známejšie aj keď viem, že sú cenovo drahšie, zvyšok z celkových 70 obchodov nás nezaujal. Až na jeden In Style, kde som si konečne niečo kúpila.


Celkový komplex je ukončený opäť voľným priestranstvom, tak ako na začiatku a akýmsi bazénom, alebo vodným dielom. V pozadí za mnou na spodnom obrázku je časť komplexu, ktorá je pripravovaná pre nejaké stravovacie prevádzky. Momentálne tu veľmi ni je sa kde najesť, keďže dosť prevádzok sa ešte len pripravuje a nie sú otvorené.


Tak a toto som si doniesla domov. Aspoň maličký nákup za nejaké dobré ceny.


Svetrík, pletené šaty a pohodlné nohavice. Všetko za smiešne ceny. Síce také šedé farby, ale to som celá ja :)


Tak čo hovoríte na tento outlet vy? Stihli ste tam už zájsť alebo sa chystáte?
Krásny deň želám!

  • Share:

You Might Also Like

17 komentárov

  1. Na webe Noveho Casu som citala o tom, ze ceny su tam vyzsie ako v Pandorfe vo Wiedni. Ja osobne chodim nakupovat len do outletovych obchodov ale ceny u nas v Kanade su podstatne nizsie. Tesi ma, ze otvorili outlet aj na Slovensku (teda toto je jediny o kt. viem), lebo ked som tam zila tak som sa casto stretla aj s tym, ze minulosezonne veci boli zaradene do najnovsej sezony za cenu vyzsiu ako v tej minulej alebo za rovnaku.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeden sa má otvárať ešte aj pri senci... tento ma osobne veľmi nezaujal...

      Odstrániť
  2. Vypadá to tam hezky, ale pro mě trochu z ruky :D každopádně ti to moc slušelo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. bola som tam včera večer kuknúť a veľmi sa mi páči architektúra celého outletu..hlavne to jazierko s kaviarničkou v strede..ale obchody ma žiadne nezaujali..dúfam, že časom tam pribudnú aj nejaké lepšie :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno architektúra je celkom fajn. Je to ešte také nedokončené, verím, že sa to zlepší, no obchody ma tiež veľmi nezaujímali.

      Odstrániť
  4. Tak v nike obchodě bych asi trčela celou věčnost, protože tam musel být asi opravdu velký výběr:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Taky bych ho u nás brala :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. poviem ti, nič moc. Klasické obchodné centrá sa mi páčia viac...

      Odstrániť
  6. nebolo toto náhodou aj v televíznych novinách? :D
    pekná bunda.. ja za svet neviem nájsť peknú, poriadne teplú a nie až moc drahú bundu. Neviem čo budem v zime nosiť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite to bolo v novinách v súvislosti so sencom, že voderady predbehnu senec v otvoreni. Ja si takuto bundu zhánam hlavne kvoli chate na ktoru sa chystame cez zimu.

      Odstrániť
  7. Hneď ako bude mať moja sesternica auto a čas sa tam zájdeme mrknúť, nevyzerá to zle a ani sa mi to nezdá ďaleko. A podla mňa si nakúpila dobre, ten svetrík je krásny, šedé farby by som si povyberala aj ja asi :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja akosi k tým šedým, čiernym a podobným odtienom inklinujem viac ako k farebným :) tak si urobte pekný výlet potom, aj keď tie obchody - no nič moc.

      Odstrániť
  8. bunda čo maš na sebe vyzera fakt pekne:))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. To mi připomíná fashion arénu v Praze.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!