Outfit: Keď zima prichádza

By Zuzulienka - 26.11.13

Počasie nám v posledných dňoch napovedá, že tepla si už veľa neužijeme. Posledné dni boli chladné a upršané, čo sa mi vôbec nepáči. Páči sa mi ale, že som mohla konečne vytiahnuť svoju novú bundu, ktorú som si kúpila nedávno v LeeCooper.



Vytiahla som ju práve v sobotu, keď som sa vybrala dať si urobiť nové nechtíky. Potom som zavítala k mojim milovaným rodičom na návštevu, kde som si dala kávičku a výborný mamin makový závin. Bol to príjemný a pohodový deň, a vznikli aj tieto outfitové fotky.
Novú bundu som už potrebovala a táto mi padla vhod na nedávnych nákupoch. Čomu sa teším je, že veľkosť M mi akurát sedí na telo a má zároveň aj dlhé rukávy, čo sa mi teda dosť ťažko hľadá. Bežne mi veľkostne sedia S, no rukávy sú mi vždy krátkem a keď zas volím väčšiu veľkosť, tak to je na mne ako plachta.


Táto bundička však sadla ako uliata. Páči sa mi aj vyvýšený golier - aspoň mi nebude fúkať na krk. Bunda celkovo nie je až taká hrubá, no ale zdá sa mi, že hrubšie už ani nevyrábajú. 


Výhodou ja aj zúžený pás, ktorý môžete pekne vidieť na tejto fotke.


A čo iné sa k nej hodí lepšie ako čižmy a kabelka v rovnakej farbe. Viem, že to už nie je pravidlo, ale vyzerá to tak lepšie.


Čižmičky sa tiež stali mojimi obľúbenými.


Pod bundu som si vzala tento pulóver v telovej farbe s cvočkami.


Zozadu je zaujímavo riešený s mašličkami.


Bunda: LeeCooper
Sveter: Funky shop
Legíny: Reserved
Čižmy: Topankovo.sk
Kabelka: Lara Bags

No a na záver tu mám aj foto nových nechtov. Zvolila som tentokrát zimnú bielu a aj keď som sa konečného výsledku trochu obávala, som spokojná.


A čo vy? Máte už zimnú bundu pripravenú?
Prežite deň s úsmevom.

  • Share:

You Might Also Like

12 komentárov

  1. Líbí se mi, jak jsi krásně sladěná, botky s kabelkou a svetříkem. Do toho i světlé nehty. Krásný kontrast s černou bundou a legínami. :))
    Já včera vytáhla svou starou zimní bundu, kterou jsem měla loni jen na zahradu nebo na procházky se psem, už má skoro 9 let, nemýlím-li se. Koupila jsem si ji někdy v 7. třídě ZŠ v New Yorkeru. Je pořád aktuální, zn. Fishbone, ale už je na ní znát to nošení, no. Ale novou bundu si chci jít koupit tento týden, tak snad se mi ji podaří konečně sehnat, protože už ji "kupuju" někdy od října. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem. bunda zo 7. triedy?tak to je pekny kusok. inak ako premyslam tiez mam doma jednu bundu,ktora je stale v super stave a mam ju uz asi od strednej skoly. no nenosim ju,lebo sa mi uz nepaci. ale napr. kabat mam uz 6-rocny a stale ho nosim.

      Odstrániť
  2. Veľmi pekný kabát, páči sa mi hlavne ten golier a zúžený pás. Naozaj ti pasuje :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne tie dve casti sa mi na nom pacia tiez najviac :)

      Odstrániť
  3. Moc se mi líbí ty béžové botky:)

    http://evelinkablog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tiež som si nový kabátik vytiahla práve v sobotu. :)
    dnes už bola dosť zima ..a krásne ma zahrial. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tobě to zase sluší! :)) krása.. a kabátek je skvělý <3

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Sluší ti to :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Všetky moje bundy ešte odočívajú v skryni, ale čo nevidieť ich prevetrám bo je už fakt zima. Do teraz som nosila prechodnú čiernu bundičku, ktorá je trochu hrubšia než iné prechodky a pod ňu mikinu. Táto tvoja nová bundička je krásna, páči sa mi zúžený pás. Nechtíky sa vydarili!! A máš tu neskutočne nádherné vlasy!!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásná bundička! :)

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Moc ti to sluší, máš to krásně sladěné :-) Já jsem zimní kabát vytáhla už před 2 týdny.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!