Avon Instinct parfum

By Zuzulienka - 7.11.13

Parfémy sú medzi nami už veľa rokov. Výrobcovia stále prichádzajú s čímsi novým, zaujímavým a voňavejším. Za nimi nezaostáva ani Avon. Parfémov z Avonu by ste našli u mňa doma niekoľko. Momentálne presne 8. Polovicu z nich som dostala, zvyšok som si zaobstarala sama. A k týmto ôsmim mi nedávno pribudla najnovšia novinka Avon Instinct, ktorého tvárou sa stala krásna Megan Fox.  Jeho základom je santalové drevo a jantár. Srdce tvorí kamélia, pivónia a lekno a hlavu mandarínka a karambola. Keď sa všetky tieto ingrediencie zmiešajú, vznikne Instinct - Avon Instinct Eau de Parfum.


Avon Instinct je zmyselná vôňa, pri ktorej vám už len samotný názov napovie, že nie je obyčajná.
Už na prvý pohľad ma zaujal flakón. Je naozaj jednoducho a zároveň zaujímavo riešený, doplnený prvkami džungle, veď taký aj má byť - nespútaný a divoký. Celá kampaň sa nesie v znamení divočiny, kde sa Megan navonia touto vôňou a vyberie sa na "lov" naprieč džungľou. Až ho zrazu nájde - pána pravého :)
Verím, že Megan si natáčanie užila, no vráťme sa do reality, predsa len vás určite viac zaujíma môj celkový dojem z parfumu.


Parfum Avon Instinct je podľa mňa zaujímavá vôňa. Zaujímavá pre tých, čo majú radi sviežejšie, zmyselnejšie a ťažšie vône. Pretože presne taký Instinct je. Na prvé ovoňanie zacítite sviežosť. Neskôr budete cítiť, ako sa v ňom miešajú všetky jeho ingrediencie - mandarínka, santalové drevo, kamélia... to všetko mu dodáva tu pravú zmyselnosť.


Napriek tomu, že parfém je na moje pomery trochu ťažší (mám radšej vône sladké, cukríkové, ovocné, kvetinové - ale nie presladené), nemôžem povedať, že by mi to prekážalo. Parfém je príjemný a hodí sa na denné a aj večerné nosenie. A hodí sa, ak chcete zvádzať a byť zmyselná :)


Čo však je jeho mínusom je výdrž vône, ale na to som si už pri parfémoch od Avonu zvykla. Nevydrží vám proste celý deň. Preto treba vôňu počas dňa obnoviť, avšak nevidím to ako problém, pretože každá z nás sa asi vonia viackrát denne (ráno, počas dňa, po odchode z práce), aj keď máte parfum, ktorý vydrží naozaj celý deň.

Skúšali sta Avon Instinct? Čo naň hovoríte?

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Tiez som ju dostala ako vzorku k mojemu poslednemu Avon orderu, a vonia naozaj pekne, ale ako Ty ja mam tiez radsej sladsie a kvetinove vone. ;) Na druhej strane, ak ju nestratim, tak ju urcite vyuzijem.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá i voní hezky čuchala jsem ke vzorečku :) Na té fotce to je Megan ? Tak to je retuš nevídaná, musím podotknout, vůbec si není podobná :O Jinak hezký článek ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Práve dnes som si priniesla domov katalóg od jednej kolegyňe, tak zajtra ho preštudujem a poobjednávam... Vydela som, že je tam vela vela zliav a to je úplne úžasné :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!