Trendy na rok 2017 - ktoré ma zaujali

By Zuzulienka - 21.2.17

Nový rok, nová móda, nové trendy... Aj na tento rok si módni tvorcovia pripravili pre nás trendy, ktoré by sme mali mať, nosiť a aspoň na chvíľu im vyhradiť miesto v našom šatníku. Pnuka na tento rok je celkom pestrá, netreba mať všetko, stačí si len vybrať to, čo sa páči vám. A ja som si vybrala.


Farbou roka 2017 je vraj jabĺčkovo zelená. Ja zelenú na oblečení nemusím, no tento žiarivý odtieň sa mi veľmi páči a viem si predstaviť vlastniť nejaký kúsok v tejto farbe. No poďte sa pozrieť ešte na ďalšie mnou vybrané trendy.

Ružová barbie
Taktiež ani ružovou tento rok nič nepokazíte. Či už si vyberiete tú výraznú, alebo baby ružovú, je na vás.


Kvietky kvietkované...
Kvety sú v kurze stále a ak aj napriek tomu nič kvetinové nemáte, najvyšší čas to napraviť. Mne sa kvietky veľmi páčia.


Legíny sú späť
Ja som teda veľmi nepostrehla, že by sa vytratili, každopádne som ich oficiálnemu návratu rada. Legíny totiž nosím veľmi rada a tento rok sú v kurze všetky - športové, vzorované, lesklé, treba si len vybrať to svoje.


Spodné prádlo von
Netradičný, no veľmi zaujímavý trend. Nie každý musí mať naň odvahu, no dá sa to urobiť na začiatok aj jemnejšie a to tak, že použijete nejaký decentný kúsok zo svojej spodnej bielizne ako bežný vršok. Napr. také tielko s čipkou... Ak ste odvážnejšie, skúste si pod sako obliecť iba podprsenku, ideálne takú v štýle brallet :-)


Bodky
... myslím, že tu niet čo dodať. Bodky boli, sú a budú súčasťou našich šatníko pravidelne a mne sa tento trend veľmi páči.


Samozrejme tých tohtoročných trendov je oveľa viac, no toto je môj výber, alebo kúsky, ktoré by som si rada obliekla a nosila a teda sú podľa mňa nositeľné..

A vraj čomu sa v tomto roku už vyhnúť?
- vybíjané kúsky, kabelky, či náhrdelníky
- tutu sukne
- oversized kabáty
- vysoké tenisky

Aký trend sa vám páči pre tento rok? Čo hovoríte na farbu roka 2017?
Krásny dník!

  • Share:

You Might Also Like

21 komentárov

  1. som rada že sa už vyhneme tutu sukniam a vysokým teniskám :) to bol trend ktorý sa mi veľmi nepáčil...z týchto trendov som za kvietky a ružovú farbu, ktorá sa mi páči v pastelovom alebo staroružovom odtieni :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne sa tiež nikdy nepáčili vysoke tenisky, myslim, že to bol len chvilkovy výstrelok. A ružová v týchto trendoch sa mi tiež velmi páči.

      Odstrániť
  2. Tak tu zelenou moc nemusím, ale khaki mi nevadí. Na čem ale ulítávám jsou ty květované vzory. Koupila jsem si hned tři kousky do svého šatníku a už z minulého roku mám spoustu květovaných věcí. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tá zelena je na mna moc, ale tej ružovej sa veľmi teším ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je jasné, tá zelená nie je pre každého. Tiež si neviem predstaviť obliecť zelený kabát, no na šále, či topánkach si ju viem predstavit.

      Odstrániť
  4. Odpovede
    1. tiež sa mi páčia. Kvietky na obleečení už dlho môžem :)

      Odstrániť
  5. Zelená teda za mě vůbec ta vypadá hrozně. Ale třeba růžovou tu můžu a legíny také :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja si tu zelenu viem predstavit na doplnkoch, topánkach..

      Odstrániť
  6. Moc hezkej článek ! Sice si neumím v praxi (nebo raději nechci) v praxi představit to spodní prádlo ven, ale to už nechám na ostatních ;).

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja si to tiež neviem celkom predstavit, ale páči sa mi to na iných. Ked maju pod sačkom napr len brallet.

      Odstrániť
  7. Tento rok se mi velmi zamlouvá. Předešlé roky kdy frčeli oversize kousky nebyly nic pro mě. Zelená mi nesluší ale ostatní trendy fakt můžu, hlavně kytičkovou módu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. oversized kusky som tiež nemusela a vobec sa mi nepáčili tie mega velke kabáty...

      Odstrániť
  8. Já ty trendy nijak neřeším. Jednak bych musela furt měnit šatník a kdo na to má brát :D (a některé věci mi vydrží spooouuustu let, takže jsou v módě, pak vyjdou z módy a pak do ní zase přijdou - třeba džínová bunda, kterou jsem dostala, když mi bylo asi 14 a pořád jí nosím :D) Druhak mi přijde, že se to pořád opakuje a nevím, no. Legíny bych zpět nevracela, ty patří pod sukně, dlouhé tričko, šaty nebo na jógu, rozhodně ne na všechny a do ulic :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to je jasné, ja sa tiež neriadim trendmi, ale vždy si viem v aktuálnom období nájst nejaký čo sa mi páči a nosím ho. A pokojne aj na dalši rok, či niekolko rokov, ako hovoriš ty, nielen vtedy, ked je trendy. Jasné, ono sa to všetko opakuje.

      Odstrániť
  9. Zelená za mě teda nic moc. Barva krásná, ale na sobě si ji nedokážu představit. Prostě černá klasika.
    No, legíny i když nejsou v kurzu, pořád se nosí, takže nad tímto (ne)trendem se nemá cenu nějak pozastavovat. Jen by si některé dívky mohly uvědomit, že legíny nemusí nosit všude.
    Nejvíc se mi líbí trend kytiček a krajky. I když na tu krajku asi nebudu mít odvahu.
    Jinak se ale trendy neřídím, ale je fajn vidět, co zrovna "frčí".
    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Já se v oblečení držím své oblíbené černé klasiky. A když se pár kousků vrství, nadělá to také parády. Ale v případě líčení je to jiné.. a hlavně u zelené, z té jsem nadšená a už se těším, až provětrám nějaké super zelené líčení :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Kvietky úplne milujem. Cez leto mám zopár kvietkovaných šiat, tričiek a dokonca legín, takže budem IN :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. zelená ide mimo mňa, bodky tiež tak nejak, aaale ružová a kvietky sú top :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!