Weleda - tónujúce balzamy na pery

By Zuzulienka - 23.2.17

Balzamov na pery nie je nikdy dosť. Aspoň u mňa. Musím ich mať vždy a všade, a teda jeden mi vôbec nestačí. Najradšej mám balzamy prirodzené, netónujúce, no nebránim sa ani tým tónujúcim. A najnovšími prírastkami v mojej balzamovej rodine sú tieto tri tónujúce od Weledy. Sú to novinky, s ktorými Weleda prišla na trh len nedávno a sú dostupné v odtieňoch Nude, Rose a Berry Red.


Každý balzam dostanete zabalený v krabičke a tube so skrutkovacím uzáverom s obsahom 10ml. Dizajn je jednoduchý v bielej farbe s prvkami a nápismi vo farbe daného odtieňa. Balzam má príjemnú, ľahko roztierateľnú textúru. Každý odtieň je podľa mňa jemnučký, pery tónuje zľahka a skôr vystihuje ich prirodzený tvar a krásu.



Ako to už u Weledy býva, ani tieto balzamy sa nevyhli prírodnému zloženiu, dokonca sú vhodné aj pre vegánov. Obsahujú jojobový olej a bambucké maslo, ktoré pokožku pier chránia a vyživujú. Okrem toho tieto balzamy aj skutočne pery hydratujú a nemáte s nimi pocit suchých pier.



Na perách pôsobia, príjemne, prirodzene, majú takú nerušivú neutrálnu vôňu a chuť,  Čítala som na viacerých blogoch nejaké výhrady práve voči vôni a chuti, no mne sa naopak vôňa a chuť na týchto balzamoch páčia. Proste mi voňajú a na perách vôbec nevadia.



Teším sa, že napriek tomu, že jemne tónujú, aj hydratujú, pretože doposiaľ máloktorý tónovací balzam mi vyhovoval aj po hydratačnej stránke.

Záverom hodnotím balzamy Weleda ako balzamy, ktoré vám môžem pokojne odporučiť. Sú prírodné, hydratujú, vyživujú, chránia a tónujú. Všetko, čo naše pery potrebujú :)

Mimochodom na stránkach WELEDY si o tieto balzamy až do 14.3. môžete zasúťažiť:
https://mojekrasa.weleda.cz/

Čo hovoríte na tieto balzamy? Skúšali ste ich už?

  • Share:

You Might Also Like

14 komentárov

  1. ešte som ich neskúšlala, ale už som o nich počula. Myslím, že musia byť super ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sú super, pre mňa naj red berry. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No jako hodně o nic čtu snad všude a dost mě zaujaly, líbí se mi odstín rose :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno, tiež som o nich teraz veľa čítala. A odtien rose je u mna najoblubenejší

      Odstrániť
  4. Ted je vidím všude a tolik bych je potřebovala! Bohužel sem asi nedojdou :/
    Ejnets in Lisboa
    Zajímá tě cestování, přidej se k naší skupině na fb TADY

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Najprv ma zaujal ich pekný obal, preto som si ich objednala :) A nesklamal ani obsah, stačí malé množstvo, aby pokrylo celé pery a vydrží dlho, takže aj keď je balenie malé, vydrží pomerne dlho. Ja mám berry red, ale plánujem si objednať ešte rose, lebo si myslím, že svetlejší tón mi bude pasovať ešte lepšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Bola som veľmi zvedavá na tento balzam a pozitívne naplnil moje očakávania. Mám odtieň Rose ktorý pery jemne zvýrazní a hydratuje po celý deň. Rada by som vyskúšala aj Berry red :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Bola som veľmi zvedavá na tento balzam a pozitívne naplnil moje očakávania. Mám odtieň Rose ktorý pery jemne zvýrazní a hydratuje po celý deň. Rada by som vyskúšala aj Berry red :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!