Jemné a voňavé ruky s Baleou

By Zuzulienka - 9.2.17

Aj keď to na prvý pohľad tak nevyzerá, ruky sú našou vizitkou. Pekné, čisté, upravené, jemné... presne také by tie ženské mali byť. Častokrát ich však ja sama mám vysušené, drsné a krémy na ne sú mojou neodlúčiteľnou súčasťou. Aj to bol jeden z dôvodov, prečo som sa rozhodla pre túto Balea novinku, ktorá si hovorí emulzia na ruky.



Dostanete ju v dvoch verziách - Pitaya Coco alebo Melon Berry, pre ktorú som sa rozhodla ja. Emulzia sa od bežných krémov na ruky líši balením, ktoré pripomína na prvý pohľad nejaké miniatúrne telové mlieko. Mne je toto balenie veľmi sympatické, páči sa mi aj celkový dizajn a farby, ktoré vyvolávajú dojem sviežosti. Aspoň táto oranžová s vôňou Melon Berry.



Emulzia Balea obsahuje avokádový olej, ktorý pokožku hydratuje a znaecháva ruky jemné a vláčne. 
Emulzia má ľahkú textúru, redšej konzistencie a tým pádom sa veľmi ľahko rozotiera a rýchlo vstrebáva. Naozaj už pár sekúnd po natretí môžete pokračovať v písaní na počítačí, či v inej činnosti, ktorú ste robili pred použitím emulzie.


Sama som bola zozačiatku skeptická, keď som zistila, akú riedku konzistenciu emulzia má. To predsa nemôže moje večene vysušené ruky hydratovať. Ale na moje prekvapenie, hydratuje!!! A to naozaj výborne, po použití tejto Balea emulzie nemám potrebu po niekoľkých minútach opäť krémovať ruky, ani nemám pocit, že ich mám suché. Ony sú naozaj hydratované, vláčne, jemné a voňavé. 

Príjemne voňavé a vôňa vydrží dlho, do ďalšieho umytia rúk určite. 
Zaujímavé je aj to, že ruky sa niekoľko minút po použití krásne lesknú a pritom vôbec nemám pocit mastnoty a lepenia.



Pre mňa je táto emulzia jedným veľkým prekvapením a určite ju odporúčam. Výborne sa svojou veľkosťou hodí do kabelky, alebo na pracovný stôl. 

Skúšali ste ju už?
Kúpite v Dm drogerie od 1,59 €

  • Share:

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Paci sa mi obal, je taky sviezi a letny, o tomto produkte som este nepocula. Ja pouzivam kremy na ruky od yves rocher, ald velmi pekna recenzia :) viac takychto! na rozne produkty, ci uz novinky alebo nie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja používam milion krémov na ruky a našla by si u mna aj yves rocher :) Dakujem, budem sa snažiť :)

      Odstrániť
  2. Veľmi sa mi páči ten obal a určite je aj vôňa veľmi pekná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nadherny obal :) este som nevidela také v DMke

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Má krásné balení a ještě lepší je když plní svoji funkci :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veľmi sa mi páči farebné balenie a celkovo nápad. Keď na emulziu v drogérii narazím, tak sa na ňu určite pozriem a možno aj vyskúšam :) No teraz uprednostňujem výživnejšie krémy, nakoľko trpím veľmi suchou pokožkou rúk.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No vieš čo bola by si prekvapená. Ja tiež potrebujem v zime výživné krémy, ja mam extemne suché ruky, no tato emulzia ich dokáže hydratovať, tak ako potrebujem.

      Odstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!