Balea makrónka

By Zuzulienka - 27.7.17

Nedávno Dmka prišla so skvelou novinkou. Predstavila balzamy na pery pod značkou Balea Sweet Lips, ktoré na prvý pohľad vyzerajú ako obľúbené koláčiky nazývané makrónky alebo "macarons". Tieto balzamy sú špeciálnou limitovanou edíciou a dostať ich v troch verziách - malinový, vanilkový a kokosový. Neviem teda, či sa ešte na nejakej predajni nájdu, pretože sa po nich vraj len tak zaprášilo, no mne sa ešte jeden ušiel. A myslím, že práve s tou najlepšou vôňou - malinovou.



Celkový vzhľad týchto balzamov je naozaj vydarený, a asi aj preto sa rýchlo míňajú. Veď obal je to prvé, čo predáva. Priznám sa, že mi toto spracovanie veľmi páči, aj keď kelímkové balzamy veľmi nemusím kvôli ich aplikácii. Naučila som sa však ich používať výhradne doma a hlavne pred spaním, keď mám čisté ruky a viem, že si do nich a ani na pery nezanesiem zbytočné baktérie.

Balzam má takú hustejšiu maslovú konzistenciu, vlastne oficiálne je pomenovaný ako maslo na pery, no nie je úplne tuhý. Naopak, ľahko ho naberiete na prst a rozotriete na pery. Konzistenciou mi trošku pripomína vazelínu. A tá vôňa! No hneď by som ho zjedla. Dokonca, keď bozkávam malého, tak potom mu líčko ešte dlho vonia po malinách. ♥♥♥ 

Áno, skvelá vôňa u balzamov je naozaj veľké plus, no aj tak je u nich najdôležitejšie to, či splnia svoj účel a či naše pery hydratujú tak ako majú. Ja som sa tejto oblasti u tohto balzamu trošku bála, myslela som si, že asi to bude len nejaká imidžovka, ktorá nesplní to, čo má. Ale....

Balea makrónka je aj v tomto smere dokonalá. Pery skvelo hydratuje, nemáte po chvíli pocit, že musíte znovu nanášať balzam. Naozaj stačí natrieť raz a pery sú dlhooooo jemné, svieže, hydratované.... Myslím, že takýto skvelý je práve preto, že obsahuje ricínový olej aj včelí vosk.




U mňa teda tento balzam/maslo vyhral na plnej čiare, a ak naň v DMke natrafím určite si ešte jeden kúpim do zásoby. 

Skúšali ste ich?


  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Tak to je naprosto boží a nejroztomilejší nápad! Hned si jednu koupím! BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je rozkošný :) Já jí zatím v DMku neviděla, tak se po ním budu muset lépe podívat.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak to balení je totálně roztomilé :) Já ho ještě v Dmku ani neviděla.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!