Dostaň produkt zadarmo, otestuj ho a napíš o ňom

By Zuzulienka - 28.7.17

Povedzme si úprimne. Čo ovplyvní váš plánovaný nákup niečoho najviac?? Čo hľadáte predtým, než sa rozhodnete si danú vec kúpiť??? Je jedno, či je to kozmetický produkt, televízia, alebo kus nábytku. Áno, správne, je to názor a skúsenosť iných ľudí na daný produkt. Či chcete, alebo nie, recenzie iných ľudí na nimi vyskúšané produkty urobia s našim budúcim nákupom veľa. Veľakrát nám pomôžu rozhodnúť sa, či si danú vec kúpime, alebo radšej ušetríme peniažky.



Dnes si už na internete nájdete recenzie všetkého možného, no nechceli by ste sa zároveň stať tým, kto môže tieto recenzie ovplyniť a napísať svoj úprimný názor? Že čo za to dostanete???

Stanete sa členom jednej z najväčších komunít testerov na svete a budete dostávať produkty na testovanie, skúšanie a vytvorenie si vlastného názoru ZADARMO!


A presne o tom je aj portál trybe.com. Vznikol pred rokom v Nórsku a odvtedy expandoval do mnohých krajín, v ktorých zdržuje užívateľov, spája ich zo značkami a dáva im možnosť vyskúšať si produkty zadarmo a následne o nich písať a zdieľať svoj názor s inými. 

Ak máte blog, tak názor na vyskúšaný produkt môžeš zverejniť pomocou článku, alebo cez iné sociálne siete ako Facebook, Twitter, Instagram atď. 

Naviac, pomôžete niekomu pri výbere, rozhodovaní sa a utvorení si mienky o danom produkte.

Čo preto musíte urobiť?

1. registrovať sa na www.trybe.com

2. vyplniť svoj profil - dajte si na  ňom záležať a vyplňte čo najviac, aby bolo jasné, kam treba produkty zaslať a o aké produkty by sa malo jednať. Je naozaj dôležíté si dôkladne vyplniť profil.

3. následne sa vám v profile zobrazia všetky produkty, ktoré sú dostupné pre vašu krajinu a ktoré môžete vyskúšať. Stačí kliknúť na Vyskúšaj, zodpovedať pár otázok a čakať, kým vás vyberú.


Počuli ste už o TRYBE?






  • Share:

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Už čítam druhý článok tohto typu, ale zaujímala by ma aj vlastná skúsenosť. Tak ak sa zapojíš a niečo vyskúšaš, daj vedieť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja počujem prvýkrát a som prekvapená :) Je to super, máš už skúsenosť?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zatial ešte nie, ale tiež sa mi ten nápad páči, preto to idem skušat.

      Odstrániť
  3. Zaregistrovala jsem se, tak jsem tedy zvědavá! Jinak jsem o tomto programu netušila a přijde mi to jako super nápad.BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi sami tento projekt páči, zdá sa byť ozaj zaujímavý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. o Trybe slyším poprvé a zní to velmi zajímavě. možná se zkusím i zaregistrovat :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nikdy jsem o téhle stránce neslyšela. Ale hned jak jsem si přečetla, že vznikla v Norsku, zaujala mě. Souhlasím s holkami, že to zní zajímavě a pravděpodobně to vyzkouším taky. Myslím si, že je skvělé, že něco takového existuje. :)
    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!