Odporúčam...

By Zuzulienka - 3.7.17

Rozhodla som sa vždy v prvý pondelok v mesiaci venovať nejakým produktom, ktoré som si za poslednú dobu veľmi obľúbila a ktoré môžem len a len odporúčať ďalej. Momentálne sú to 4 produkty, niektoré som vám na blogu už spomínala, o iných ste čítali na iných blogoch, každopádne pre mňa sú to skvelé produkty, ktoré môžem len odporučiť.




BOMB COSMETICS balzam na pery 
Tento balzam som si kúpila na odporúčanie nejakej inej blogerky. Už som vám ho na mojom blogu spomínala, a musím zas. Napriek tomu, že kelímkové balzamy nemám veľmi rada, tak tento si pochvaľujem. Je doslova ako sladká žuvačka, krásna vôňa, pery hydratuje a zanecháva ich jemné.



RIMMEL Exaggerate - tekutá linka na oči
Pokojne by som túto linku mohla zaradiť medzi top linky na oči. Je jednoducho skvelá a ja som si ju kúpila už asi 3krát po sebe. Linka sa naozaj ľahko nanáša, rýchlo zasychá, na viečku sa vôbec neobtláča a vydrží celý de bez rozmazávania. Naozaj perfektná!



CATRICE Camouflage korektor
Ďalší produkt, ktorý stále kupujem. Teda zatiaľ mám len druhé balenie, pretože jedno mi vydrží naozaj dosť dlho. Korektor nanášam hlavne pod oči, na očné viečka a na prípadné nedostatky na tvári. Krásne prekryje kruhy, oči rozjasní a je vodeodolný, čo je super teraz na leto.



MAYBELLINE Lash Sensational riasenka 
Náhodne kúpená a milo prekvapila. Riasenka sľubuje predĺženie, objem a výživu rias. Má zaoblenú plastovú kefku a teda ja také kefky môžem. Jednou vrstvou riasy krásne predĺži, natočí a nezlepuje. Druhá vrstva im dodá krásny objem, no ja si bohato vystačím s prvou vrstvou. Maskara aj celkom rýchlo zasychá, neobtláča a vydrží celý deň bez opadávania.




Tak čo, našli ste tu aj vy svojho obľúbenca?

  • Share:

You Might Also Like

16 komentárov

  1. Na Lash sensational jsem si nějak nezvykla, ale je dobrá :) camouflage taky miluju, už mám tak pátý :D a díky za tip na linky, pořád v téhle kategorii v drogerii trochu tápu

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tenhle korektor já miluji! Mám již asi páté balení a jiný nekupuji, bohužel po létě nevím, jaký odstín si koupit. Nyní jsem si kupovala ten nejsvětlejší, protože jiný na e-shopu ani neměly, ovšem po dovolené budu jak černoch :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Řasenku jsem měla dříve a musím říct, že to byla jedna z nejlepších, jaké jsem kdy vyzkoušela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Korektor odporúčam aj za mňa, je skvelý! A čo sa týka mojho obľubenca je to tiež linka ale od Catrice - matná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Škoda, že tá linka nemá štetček :( Ale na korektor sa pozriem! ❀

    ❀ Blog de la Licorne ❀

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nic jsem nezkoušela, ale zálusk mám na ten korektor, ten mě láká :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. S řasenkou a korektorem mám zkušenost, a naprosto souhlasím :) Linky vypadají zajímavě a ten balzám na rty se mi moc líbí ♥ Musí vonět fakt krásně :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten balzám si snad koupím. Ta vůně žvýkaček mě hodně láká.
    SimonetaBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Lash Senastional je výborná! Jedna z najlepších z drogérie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tu řasenku jsem měla byla skvělá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Z produktov som neskúšala ešte vôbec nič. Najviac ma zaujal ale ten balzam na pery značky Bomb cosmetics. Určite sa po ňom obzriem. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Lash Sensational je najlepšia! :) už mám z nej druhé balenie :)
    avšak s Catrice korektorom nie sme kamoši :( radšej mám Bourjois Radiance reveal, ktorý nie je taký hutný a oveľa viac rozjasní očné okolie
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Sranda, este som nepocula o balzame na pery v kelimku :) Tekutej ceruzky sa strasne bojim :) Maskarka vyzera uplne super ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Catrice korektor mám tiež veľmi rada, na drogérku je úplne super :) a tá špirála mne zase vôbec nesadla, celkovo mi umelé kefky nie veľmi vyhovujú :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!