Outfit: Šaty z Aliexpresu

By Zuzulienka - 26.7.17

Krásny dník prajem.
Po dlhooom čase tu konečne pre vás mám outfit. Posledný sme tu mali ešte niekedy v apríli, a potom nič. Dôvodom je, že pre vás chystám ohľadom outfitov niečo nové, a preto som ich na chvíľu z blogu vypustila. Určite vám čoskoro prezradím viac, prejdime teraz k dnešnému outitu.


Tieto šaty mám doma od konca minulého leta. Spolu so šiltovkou, no vtedy už nejako nebol čas ich vynosiť, počasie už nebolo také teplé. Preto prišli na rad až toto leto a nesmierne som sa na ne tešila. Sú z Aliexpresu a som veľmi milo prekvapená kvalitou a pevnosťou látky. Nie je to žiadna handra, ale fakt elastický a zároveň pevný materiál, ktorý práve preto nie je vhodný do tých úplne najhorúcejších dní, kedy z vás leje. Stihla som ich prevetrať už niekoľkokrát, dajú sa nosiť s teniskami, šľapkami, sandálami, lodičkami. Proste, ako sa vám páči.



Ja som si najviac obľúbila kombináciu s teniskami a pre mňa aj trochu nevšedne aj so šiltovkou. Nevšedne preto, lebo ja akékoľvek pokrývky hlavy nemusím - Prečo nenosím čiapky a klobúky , aj keď od tohto článku mi ich niekoľko pribudlo a nosím ich viac, no mojím obľúbeným doplnkom asi nebudú nikdy.



Šaty a šiltovka: Aliexpress
Tenisky: H&M


Máte radi šatovo-teniskové kombinácie?? A čo šiltovky?? Nosíte?

  • Share:

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Moc hezký outfit! Šaty ti opravdu krásně sednou na tvojí úžasnou postavu :) Já mezi milovnice kšiltovek nezapadám a vlastně žádnou ani nevlastním, i když jsem v plánu měla si nějakou pořídit. Nějak k tomu ale zatím nedošlo.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Určite čiapky a klobúčiky nos :) a šaty sú tiež fajn na Ali sa dajú kúpiť fajn veci iba treba hľadať :)
    www.veraparadis.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Šaty jsou jednoduché, ale i přesto jsou hodně pěkné. :)) A tobě sluší.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vypadají fakt dobře! Ani jsem nečekala, že z Ali bude oblečení vypadat tak dobře.
    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Je to velmi pěkná a hlavně praktická kombinace! Jsem muž, proto moje přání jsou klobouky a vysoké podpatky. Kšiltovky a tenisky k šatům beru jen u velmi mladých slečen nebo jen na nějaké sportovní akci, pro hostesky apod.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásné šatičky a moc hezky Vám padnou!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Siltovka by bola ok keby ze nie je fake z alie

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!