Aktuálny stav kozmetických zásob :)

By Zuzulienka - 10.11.13

Verím, že každá z vás má doma množstvo kozmetiky. Neviem ako vy, ale ja mám z určitých kozmetických produktov doma vždy viac druhov alebo značiek. Tzn., že nemám napr. len jeden sprchový gél a kým sa mi neminie, tak si druhý ani nekúpim. Kupujem priebežne, a keď aj doma mám už 3 produkty danej kategórie a nejaký iný ma osloví, zaujme, alebo je v akcii, tak si ho proste do zásoby kúpim. A áno, spotrebujem to všetko, ak vás to zaujíma.


Tak ma napadol dnes len taký krátky post toho, čo doma aktuálne mám, nielen z dekoratívnej kozmetiky, ale aj tej telovej. Nemienim sa tu chváliť ani nič podobné, v podstate ani nie je čím, pretože na iných blogoch som videla podstatne oveľa väčšie zásoby, ale len tak pre zaujímavosť ma tento post napadol.

Parfémy a toaletné vody - väčšina z nich je z Avonu (manželova mama robí Avon Lady), takže dosť často niečo dostanem a keď je nejaká zaujímavá voňavá novinka, tak si ju objednám. Potom je tu Britney Spears, Puma, Yves Rocher a môj milovaný Lanvin.
aktuálny stav:  13ks

Balzamy na pery - balzamov musím mať vždy niekoľko. Jeden v kabelke, jeden v kúpeľni, jeden pri posteli. Proste vždy po ruke. Aj tak môj najobľúbenejší je Balea Sensitive. A teraz ma napadlo, že tu chýba ešte jeden od Yves Rocher - niekde sa mi asi zapatrošil.
aktuálny stav: 6ks + 1ks, ktorý sa niekde schoval :)


Krémy a mlieka na telo - niektoré som dostala, iné si kúpila. Nivea - tej som vždy verná, takže aspoň jedna doma musí byť. Potom niečo voňavé, niečo na rozmaznávanie a niečo naozaj výživné. Je ich tu naozaj dosť.
Aktuálny stav: 12ks - 2 som zabudla odfotiť


Laky na nechty - aj keď momentálne ich veľmi nepoužívam, lebo mám nechty gélové, nájde sa ich u mňa dosť. Väčšinou sú to odtiene červenej, ružovej, oranžovej. Modré, zelené a iné by ste u mňa nenašli.
Aktuálny stav: 31ks


Make-upy - aj keď najčastejšie z týchto aktuálne používam Maybelline Affinitione alebo Vichy Normaderm, ostatné sú občas tiež využité.
Aktuálny stav: 8ks + 1ks Maybelline Aff. - len iný odtieň


Riasenky - tak tých mám vždy niekoľko. Niektoré už dožívajú, iné sú celkom nové. Striedam ich a používam podľa chuti a nálady. Aktuálne najlepšie a najobľúbenejšie: Miss Sporty, Dermacol a Maybelline.
Aktuálny stav: 7ks

Rúže na pery - ešte donedávna som ich nemusela a nemala som ani jeden. Ale postupne som sa odvážila a mám ich už 5.
Zľava doprava:
Miss Sporty  - Perfect Color Lipstick - 052 Hot Date
Maybelline - Color Sensational - 527 Lady Red
Avon - Terracotta
Yves Rocher - Grand Rouge - 71. Rose Poudré
Catrice - Ultimate Shine - 060 Dont Pink and Drive
Aktuálny stav: 5ks

Sprchové gély - tie striedam neustále. Niekedy mám chuť na svieži, inokedy na sladký, a potom zase na nejaký neutrálny.
Aktuálny stav: 7ks


Šampóny - tu mám nejaké svoje stálice, ktoré kupujem dokola - Schauma a Garnier, a potom sú tu aj nejaké novinky, ktoré vždy objavím a musím kúpiť.
Aktuálny stav: 9ks


Tak povedzte, ako ste na tom vy? Máte vždy v zásobe niekoľko produktov, alebo vždy čakáte, kým sa vám jeden minie a až potom kupujete druhý?
Krásnu oddychovú nedeľu!

  • Share:

You Might Also Like

24 komentárov

  1. Pěkná zásoba. Rtěnky jsem taky ještě nedávno nepoužívala, pak jsem ale zjistila, že mi barva docela sluší, od tý doby jich mám už několik. :D
    Taky mám od všeho více, ale snažim se používat jen jeden kus, například sprcháče a tělová mazadla, jinak by to vůbec neubývalo. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hezké! :)
    Já už si říkám, že nepotřebuji 5 řasenek,ale mám dvě. Krém na tělo jedno, až dojde koupí se nové...Mám více místečka a jsem spokojená:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj tak sa dá, lenže mne ked sa niečo zapáči, tak sa mi nechce čakať až spotrebujem aktuálny produkt, ale si ho proste kupim.

      Odstrániť
  3. Ahoj. Nemohla bys mi vyfotit složení toho šamponu Loreal nature a poslat na můj e-mail deeczko@gmail.com?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. môj milovaný lanvin :) ja mám tiež doma asi 10 parfémikov, ani neviem koľko lakov, minimálne 4 sprcháče, krémov na tvár ani nehovorím a na ruky detto. ďalej asi 8 telových mliek, už ich rozdávam kadetade a rúžov mám okolo 20. tie milujem spolu s parfémami asi najviac.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vidíš kremy na ruky, tých mám tiež niekolko. Ruže sa mi tiež pomaly dostávaju pod kožu.

      Odstrániť
  5. Wow :D ja mam napriklad vzdy len jeden kus co sa tyka samponov, sprchacov, makeupu a riasenky (tie mam momentalne 2 :D) :D:D nechcem to nikdy hromadit, lebo neznasam ked sa mi doma ocitne pri vani 5 sprchacov a v kazdom uz je len trochu naspodku :D a na intraku sa to ani inak neda, ked je v kupelni 1 policka pre 4 ludi :D ale teraz som v pokuseni ist nieco dokupit :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja produkty, ktoré už su takmer prazdne čo najrýchlejšie spotrebujem rad za radom a šup s nimi do koša. Ešte sa mi ale nestalo, že by som mala zároven čo i len také, kde už zostalo len na spodu..

      Odstrániť
  6. Wau tak ty toho teda ale máš :o) Krásne zásoby :) Ja mám toho oveľa menej. Napríklad šamponov mám asi tak 5 ks. Ani iných vecí nemám tak veľa. Vždy sa bojím že to nestihnem spotrebovať včas. alebo keď mám toho veľmi veľa všetko musím hneď načať :D Aspoň čo sa balzamov na pery týka. :D
    Ale mám neuveritelné nutkanie ísť teraz do drogerie a spraviť si tiež také zásoby ako máš ty :) A máš strašne krásnu zbierku lakov.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja tiež vždy všetko hned otváram. Mne sa to všetko nazbieralo postupne, pravdupovediac už som si dlhší čas nekupila nejaký nový sprcháč, či telové mlieko. Zatial mám dost.

      Odstrániť
  7. krásny blog máš :) s nadšením followujem :)

    http://love-me-cause-im-famous.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jsem stejný blázen na balzámy na rty! Obdivuju tvojí sbírku laků na nehty a parfémů... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Zbierka je to teda riadna:) Ja mam tiez rada Baleu, najma sampony, ale napriklad Sauma je uplne hrozna na moj typ vlasov. Pekny post:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne zase balea sampony velmi nesedia, mám po nich pocit neumytých vlasov

      Odstrániť
  10. Odpovede
    1. tú som dostala ešte na vianoce, kedysi som ju inak pravidelne používala

      Odstrániť
  11. No teraz si pripadám, že nemám nič :D Ono je to hlavne o tom, že neviem kde by som to popchala... Až si raz konečne zariadim izbu, tak sa tam toho bude tiež vela kopiť, no momentálne si príde jeden makeup a dve riasenky tak akurát :) (samozrejme že nie len to vlastním :D )

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no pokial nie je miesto, tak je to tažšie. Ja už tiež to mám dost prepchate, ale plánujeme novu kupelnu, tak chcem tam aj nejaké lepšie skrinky, kde sa toho viac zmesti.

      Odstrániť
  12. pekna zbierka! Moje zasoby su asi tak 1-2 kusy z produktu, ktory rada pouzivam, viac nekupujem lebo by som to nemala kam davat :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no aj u mna to je už problematicke, už nekupujem raddšej :)

      Odstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!