List Ježiškovi 2013

By Zuzulienka - 24.11.13

Presne o mesiac tu máme opäť Vianoce. Vždy to tak rýchlo ubehne.... človek sa ani nenazdá a opäť na neho zovšadiaľ bliká vianočná výzdoba, lákavé vianočné ponuky, reklamy, pesničky a zase začíname rozmýšľať, čo kúpiť svojim najbližším. Ale aj nad tým, čo by sme si sami radi pod stromčekom našli.


V detstve to bolo jednoduché, verili sme, že darčeky nám nosí Ježiško a tak sme mu každý rok písali list s našimi prianiami. Teraz už vieme, že tie darčeky si so svojimi blízkymi dávame vzájomne a preto nenápadne zisťujeme a starostlivo vyberáme niečo, čo ich naozaj poteší a prekvapí. A presne o tom to je - o prekvapeniach. Rada vymýšľam, čo kúpiť, aj keď niekedy je to fakt náročné, keď ste im už kadečo kúpili a inšpirácie dochádzajú. Ale stačí byť pozorným poslucháčom po celý rok a ľudia vám radi prezradia po čom túžia :)
A tak to prezrádzam aj ja. Pre tých, čo nevedia, čo by ma potešilo a prekvapilo. Áno aj ja mám drobné želania, ktoré by som si rada pod stromčekom našla.

Parfém Lady Gaga - po ňom už túžim dlhšie, no stále som si ho akosi nekúpila.


Stojan na šperky - šperkovničku už mám, ale predsa len, chcelo by to ešte nejaký stojan, hlavne na náhrdelníky, aby sa nemuseli povalovaj kdesi pomotané.


Knihy, knihy, knihy... tak tu asi nemusím viac dodávať - tie ma potešia vždy. Vybrala som niekoľko aktuálnych, ktoré by som si rada prečítala.


Fotoaparát - jeden síce mám, ale ten je taký veľký, že sa mi ho nechce zo sebou vláčiť. Radšej by som niečo menšie, vhodné do kableky, no zároveň výkonné...

Kabelka - tak tých nie je nikdy dosť. Aktuálne by sa mi zišla ešte nejaká čierna, potom čierna v kombinácii s modrou a hnedá.



Diár na ďalší rok - na všetky moje poznámky, zápisky, plány...


Peňaženka - ideálna nejaká na zips. Tá moja stará už dožíva :/


Tak to by bolo všetko. Vecí, čo by som chcela je ešte dosť... ale dosť z nich si plánujem kúpiť ešte do vianoc, napr. nový mobil, hodinky, svadobný album...

Na záver vám pripájam aj jednu Vianočnú, pretože práve včera som ju počula v rádiu a vytvorila mi príjemnú náladu!


Čo si najviac želáte na Vianoce vy? Máte niečo, po čom naozaj veľmi túžite?
Krásnu nedeľu.

  • Share:

You Might Also Like

12 komentárov

  1. skvelé veci :)

    http://love-me-cause-im-famous.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pekné praktické vecičky :) ja potrebujem tiež peňaženku a diár,ale na ten si počkám v Eve alebo Emme :) inak dobré tipy na knihy :))) to by aj mňa potešilo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja to tiež vidim na diar v eve, ale aj tak si vždy kupim ešte jeden, pretože tie v časopisu su také malé...

      Odstrániť
  3. Dnes jsem dostala v DM "dopis Ježíškovi," tak budu asi večer psát :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nad Fame už tiež dlhšie uvažujem, je to asi prvý parfém spojený s nejakou celebritou, ktorý sa mi páči. A jednoznačne odporúčam 5 jazykov lásky, skvelá kniha :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno aj u mna je Fame jediny celebritny, ktorý sa mi páči. &a na tu knihu sa teraz teším ešte viac :)

      Odstrániť
  5. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moc pěkné věcičky si přeješ ;) tak snad Ježíšek vše donese :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nejaký ten parfum by som rada pod stromčekom našla aj ja. Aj mám vybratý, ale stojí 65€ takže si ho kúpim až ked si naň našetrím sama :D Stojan na bižu by tiež nebol na škodu, no momentálne by som ho nemala kde dať. Aj foťák by sa hodil, ten môj má už akési "výpadky" :D Inak ani neviem, že Lady Gaga má nejakú vôňu, určite sa po nej niekde mrknem a čuchnem... :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!