Dermacol Sensitive Calming Cream pre citlivú pleť

By Zuzulienka - 18.2.14

Dermacol je značka, ktorú som si v poslednej dobe celkom obľúbila. Je to dostupná kozmetika za dobrú cenu a má naozaj celkom dosť dobrých až výborných produktov. V rámci spolupráce s touto značkou sa ku mne dostal aj tento krémik - Dermacol Sensitive Calming Cream. Pokiaľ ovládate angličtinu, tak už z názvu vám musí byť jasné, že krém je určený pre citlivú pleť (sensitive). Moja pleť je veru taká citlivka, preto nad krémikom s takýmto prívlastkom neohrnie nos a rada vyskúša. Tak som testovala a práve teraz po asi 2 mesačnom používaní som si povedala, že je čas na krátku recenziu.


Výživný upokojujúci krém pre citlivú pleť - tak by sme mohli doslovne preložiť jeho názov a taký názov v slovenčine nájdete aj na krabičke. Popis hovorí nasledovné:
Výživný krém s bohatou textúrou a vysoko ochranným účinkom je určený pre potreby citlivej pleti. Olivový extrakt a vitamín E posilňujú  a obnovujú pleť, udržiavajú jej optimálnu hydratáciu. Výťažok z morských rias ANTILEUKINE 6 a maslo karité upokojujú podráždenie.

Krém nájdete v drogériách v zeleno-bielej krabičke, a po jednej otvorení na vás vykukne ružová. Áno, pretože je v ružovo-bielej tube. Jeho cena je približne 5 € za 50 ml balenie, čo je vcelku príjemná cena.
Krém je neparfémovaný, čo citlivá pleť určite ocení. Je takej nie veľmi hustej konzistencie, je ľahko roztierateľný a rýchlo sa vstrebáva. Po natretí je pokožka naozaj jemnučká a hladká, nevyvoláva žiadne podráždenie a celkom mi vyhovuje.


Na druhej strane zas musím povedať, že ma nejako veľmi neohúril. Zaradila by som ho medzi bežné krémy, ktorými nič nepokazíte a ktoré vašej pleti nijako neuškodia.
Čo sa mi na ňom veľmi páči je, že je univerzálny, teda aj na denné aj na nočné použitie.
Ak teda máte citlivú pleť a stále neviete nájsť ten pravý krém, vyskúšajte Dermacol Sensitive Calming Cream. Možno práve ten vám sadne.

Skúšali ste ho?
Krásny deň

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

Ďakujem za všetky komentáre!