Riasenka Dermacol Vampire

By Zuzulienka - 5.2.14

O tejto riasenke som čítala už niekoľko recenzií, určite ste ju aj vy už zazreli na iných blogoch, prípadne i stihli vyskúšať. Nevadí. Ja tu mám pre vás recenziu z trochu iného pohľadu - pozitívnejšieho. Pretože nehodnotím túto riasenku až tak negatívne, ako som sa dočítala inde. Začíname:




Čo výrobca sľubuje?
Dermacol Vampire má dodať vašim riasam mega dĺžku, silu a objem - tak to hovorí oficiálny popis. Dĺžka a objem v jednom nájdeme dnes už u mnohých riaseniek, nie je to nič výnimočné, ale čo si predstavovať pod pojmom sila? Žeby výrazný pohľad s magicky čiernymi riasami?

Obal
Veľa kozmetických spoločností sa naučilo nový trik. Nevyrábajú už klasické riasenky v čiernom obale, ale snažia sa tvoriť obal, ktorý upúta už na prvý pohľad. To znamená, že ho odejú do rôznych farebných variácií. Dermacol pre svoju novú riasenku Vampire zvolil žltú v kombinácii s čiernou. Ja toto rozhodnutie schvaľujem. Veď sa len pozrite okolo seba v nejakej drogérii a uznajte sami, čo vás viac upúta – riasenka so zaujímavým obalom, alebo klasická čierna riasenka? A žltá jasne kričí do sveta – vyber si mňa! Obal hodnotím veľmi pozitívne.


Kefka
Kefka tejto riasenky je plastová so striedajúcimi sa radmi kratších a dlhších štetiniek. V niektorých recenziách som  postrehla, že sa ľahko ohýba a že nejednej z vás sa táto riasenka podarila skriviť pri vkladaní dnu. To si hovorím, akou silou prepána tú kefku chcete napchať dovnútra? Mne sa to nestalo ani raz. Kefka je trošku labilnejšia, ale že by som ju kvôli tomu ohla, tak to sa mi ešte nepodarilo. Výber plastovej kefky taktiež schvaľujem. Plastové mám rada a ešte k tomu aj presne takéto, akú ma Vampire.


No ale prejdime k tomu najpodstatnejšiemu.

Aká Vampire vlastne je?
Podľa mňa celkom dobrá! Všade som čítala, ako zlepuje riasy, obtláča sa na viečka a neviem čo. Riasy možno trošku zlepí, ale ak sa s ňou trochu pohráte, tak ich viete nalíčiť tak, aby ich nezlepila. Na zvýraznenie rias vám úplne postačí jedna vrstva, kefku si pri vyberaní viete ľahko otrieť od prebytočnej farby a tak naniesť na riasy. Dobre sa mi s ňou pracuje, dobre sa mi nanáša.
Obtláčanie na viečka som nezaznamenala.

Zväčšenie objemu som akosi nepostrehla, ale to mi nejak nevadí. Riasy však krásne predĺži, zahalí ich do magickej čiernej a tak naozaj zvýrazní.


Napriek drobným nedostatkom môžem povedať, že sa mi táto riasenka páči. Má lákavý obal, dobrú štetku a krásne zvýrazní oči.

Skúšali ste Dermacol Vampire riasenku? Boli ste s ňou spokojné, alebo letela do koša?
Krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Mam rada spiraly s plastovymi kefkami, lepsie sa s nimi pracuje. Tato vyzera celkom v pohode. Dolezite je u mna, aby mi riasy zvyraznila, lebo niektore su take slabe, ze to vyzera akoby som si riasy vobec nenamalovala a druha vec, na ktorej mi tiez dost zalezi je, ze sa nesmie otlacat na viecko. Aj zlepovanie mi vadi, ale to zalezi presne na tom, ako si povedala, ze ako sa s tym clovek vyhra. Ja som napriklad obkukala jeden dobry trik, ze si otriem prebytocne zvysky spiraly do servitky a az tak sa namalujem a funguje to fakt skvelo ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Takéto kefky mám aj ja rada :) Lebo mi mihalnice vždy pekne porozdeľujú a predĺžia :) a súhlasím, že s tým zlepením sa dá poradiť, len to dlhšie trvá :) Každopádne táto sa mi páči :) Erika's Life

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne zas povedala jedna vizazistka ze zlepovanie je prave kvoli tomu, ze holky to nanasaju v x-y vrstvach....hore dolu hore dolu hore dolu......

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dermacol mám všeobecne velmi rada. Keď sa pozerám na fotky, tak naozaj krásne predlžuje. No polkial Vampire nebude mať vodeodolnú sestru tak asi v mojom košíku neskončí...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nad touto řasenkou už dlouho uvažuji, hlavně kvůlu upířím názvu. :D

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!