Moje rúže na perách...

By Zuzulienka - 2.2.14

Rúže a moje pery, tak to kedysi nešlo dokopy. Neviem prečo, ale vždy mi rúže na perách vadili. Dokonca keď som si raz niekde prečítala, že obsahujú olovo, bola som len rada, že ich nepoužívam. Postupom času sa toho ale veľa zmenilo. Všimla som si, aké dokážu rúže čary. Krásne oživia tvár, doplnia outfit, či dodajú celkový šmrnc. A tak som si kúpila najprv jeden rúž. Jemný, za málo peňazí, len tak na skúšku... Potom pribudol rúž ďalší a ďalší, až ich mám dnes 7. 


Viem, smiešne číslo, ale pre mňa je to veľa, keď ešte pred dvomi rokmi som žiadny nepoužívala. Keď niekedy vidím vaše zbierky rúžov, tak len žasnem. Moja zbierka je oproti tomu nič.

Dnes vám tých mojich 7 rúžov predstavím. Každý je inej značky, inej farby, inej vône – tú vôňu na rúžoch milujem. Mám z nich pár obľúbencov, ale v podstate sa mi každý jeden páči. Najprv si ich dáme v poradí, v akom som ich kupovala


Miss Sporty – tak presne tento bol prvý, prvučičký. Odtieň som vyberala úplne náhodne, chcela som nejaký prirodzený, nie veľmi výrazný,a myslím, že taký aj je. Pery oživí a dodá im šťavu :)
Odtieň: 052 Hot Date


Avon – z Avonu objednávam vecičky celkom často, a tak som si povedala, že vyskúšam aj rúž. Tento má naozaj krásnu farbu, takú červenooranžovú. Je skôr krémovejší, pery zanecháva matné.
Odtieň: Terracotta


Maybelline – chcela som červený. Krásne červený. A presne taký tento je. Na tomto obrázku to až tak neukáže, no pozrite v tomto poste: Červený rúž...
Odtieň: 527 Lady Red


Yves Rocher – ten som získala pomocou spolupráce s touto firmou. Je jemnučký a preto som si ho obľúbila na každodenné nosenie.
Odtieň: 71. Rose Poudré


Catrice – nachádzal sa v jednom z Ladyboxov. A napriek tomu, že vyzerá na prvý pohľad krikľavo ružovo, na perách je krásny. Krásne vonia, krásne vyzerá a stal mojím TOP.
Odtieň: 060 Dont Pink and Drive


Astor – tu ma zaujalo to, že v sebe spája rúž, balzam a lesk v jednom. Je oranžový, a oranžová bude túto jar IN. Aký je naozaj žiarivý, môžete vidieť v tomto poste: Outfit...
Odtieň: Soft Sensation 005


Dermacol – aktuálne novinka v DM drogériách. Rúž s funkciou balzamu, vôňou vanilky. Oveľa krajšie mi však vonia Catrice. Je tiež taký krémový ako Avon.
Odtieň: Longlasting 02


A všetky krásne pokope a na porovnanie:



Tak to sú všetky moje rúže. Nie je ich veľa, ale mne bohato stačia. Mám obavy, že ich ani nestihnem spotrebovať.
Povedzte koľko rúžov vlastníte vy? A ktorý je váš najobľúbenejší?
Krásnu nedeľu!

  • Share:

You Might Also Like

37 komentárov

  1. :D ty máš obavy a ja ich mám asi 20 + 20 vzoriek. milujem rúže, stále mi pribúdajú nové. nikdy som neprišla na chuť leskom, to už si radšej dám čistý balzam na pery. 3 lesky, ktoré mám, majú aspoň sýtu farbu.
    najobľúbenejším je max factor - stardust pink, ktorý som si kúpila v októbri. taaak dlho som hľadala presne takú ružovú a našla som ju.
    http://muffinsisters.blogspot.sk/2013/10/trio-noviniek.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no áno, kedže ja som ruže vždy použivala málo :D 20 je pekné číselko + ešte tie vzorky :)

      Odstrániť
  2. Moc moc povedene a pekne odstiny :) nejvic me zaujaly ty do oranzova :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc pěkné, já jsem také spíš na ty do oranžova až do červena, ale sem tam nahodím i růžovou :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tie sú také krajšie. Ale občas to chce aj tu ružovu :)

      Odstrániť
  4. Od Dermacolu mám presne ten istý odtieň ako ty, mám ho velmi rada, ale môj top rúž je od Rimmel Moisture Renew odtieň Heather Shimmer. Mám ich oblúbených viac ale ten od Rimmel používam aj vtedy ked sa mi k ničomu nehodí :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pekná zbierka! Najviac sa mi páčia odtiene Miss Sporty a Yves Rocher. Ja som sa do rúžov zamilovala tiež nedávno, ale podarilo sa mi teda nezbierať už poriadnu kopu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já rtěnky začla nosit někdy před rokem. Předtim mi přišlo, že mi neslušej a vypadám jak coura:D Možná to je tim, že jsem více dospěla a výrazné líčení mi začlo slušet. Teď mám rtěnek 10 a taky je to pro mě až až a do konce života je asi nevypotřebuju. Navíc mám docela výrazné, takže je nosim převážně večer.
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne tak som si s ružmi pripadala aj ja. ale teraz už nie :)

      Odstrániť
  7. Ta od Astoru má nádhernou barvičku!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno táto rada od astoru je celkovo velmi vydarená :)

      Odstrániť
  8. Máš krásný tvar rtů. Zaujaly mne dvě rtěnky a to 4. a 7. musím je omrknout v drogérii. Jinak Maybelline a jejich rtěnky z řady colorsensational jsou moje oblíbené.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásné rtěnky. Nejvíce se mi asi líbí 5. :) Já mám rtěnek okolo 20, i když použitelné číslo je spíše 14, protože některé jsou ještě z takových těch "holčičích" sad. :D :)

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Krásná sbírka rtěnek! já jsem si teď oblíbila od Essence wear berries a Femme fatale! ;) Ta maybellinka je krásná!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka. Taktiež vďaka za tipy. Keď budem najbližšie v drogerke, pozriem sa po nich :)

      Odstrániť
  11. Já bych si jednu nemohla vybrat, všechny vypadají nádherně!:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Dakujem za koment na mojm blogu, vzdy sa tym tvojim potesim :)) Kaktus znie divne, viem....ale ver mi, ze tu je to bezne, su to mlade vyhonky a chutia velmi dobre! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. za málo, kaktus s vajičkami sa nevidi len tak hocikde :)

      Odstrániť
  13. Vlastníš krásné odstíny :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  14. ani neviem ako to mám povedať, ale maľuj si pekne aj okraje pier, napríklad na 6 fotke to vyzerá ako keby si si len rýchlo naniesla rúž a to je všetko, nedotiahnuté detiali... veľmi sa mi páčia rúže a tiež som si za posledný pol rok kúpila veľa, a najradšej mám červený - ale len ak ho vidím na niekom, sama ho nevlastním .. a najviac sa mi páči ten prvý, druhý a červený :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. je mi jasné, že tie ruže na fotkach nie su dokonale. Fotila som ich však všetky v jeden deň, a keby sa mám s tým vyhrať, tak by mi to zabralo ešte viac času... chcela som len názorne aspoň trošku ukázať ako vyzeraju na perách. Inak presne si vystihla tu 6. fotku, tiež som si všimla, že pery su na nej také nedomalovane. Polepším sa :)

      Odstrániť
    2. Ja som to samozrejme nemyslela v zlom :)

      Odstrániť
  15. Já jich mám asi 10 a také se obávám, že je nikdy nespotřebuji :D. Krásně odstíny máš :)!

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Veľmi sa mi páči ten od Yves Rocher, presne taký na bežné nosenie. Catrice z Ladyboxu mám aj ja a tiež som sa ho najskôr zľakla, že toto si isto na seba nedám :D Ale časom som si zvykla a vôňa je neskutočná :) Inak, máš nádherné pery! :)
    BeautyMissfits

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ja niesom "zberacka" ruzov ale ked idem niekam von tak si obcas ruz dam aj ja. Doma mam len paletu 6tich ruzov . Zaujimavostou olova v ruzi je, ze olovo pohlcuje radiaciu :D Z tohoto dovodu boli olovene zubne plomby povinnostou vo vychodnom bloku Europy po vybuchu Cernobylu mnoho rokov :D . Okrem ineho olovo spodobuje demenciu, ale z casti by to mohlo vysvetlovat plastiky pier do obludnych rozmerov, lebo clovek normalny a zdravy by sa na taku hlupost nedal :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. avon a dermacol se mi líbí nejvíce!!

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Hey darling)
    nice blog)I love it)
    would you like to follow each other?)

    xoxo
    Christy

    OdpovedaťOdstrániť
  20. O můj bože ta od Maybelline je naprosto dokonalá :) Vážně krásná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. asi som retardovaná ale ja ich mám 74 :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!