Yves Rocher tiene na oči - a líčenie s nimi

By Zuzulienka - 11.2.14

Od Yves Rocher som poskúšala už rôzne produkty. Sprchové gély, voňavky, krémy, riasenky... a nakoniec sa mi v rámci spolupráce s touto  firmou naskytla možnosť vyskúšať aj tieto jednoduché a neutrálne očné tiene. Sú to mono púdrové tiene od Yves Rocher v dvoch rôznych odtieňoch.


Táto rada tieňov je robená tak, že každý odtieň je samostatný so samostatným aplikátorom a priehľadným okienkom a tak ľahko nájdete tieň, ktorý práve chcete použiť (ak ich máte viacej). Čierny obal okolo pôsobí na mňa celkom luxusne a elegantne. Jednoducho celý dizajn týchto mini tienikov sa mi páči.
Taktiež sa mi páči, že sú naozaj jednoduché, žiadne krikľavé farby, čo ja nemusím, žiadne extra trblietky (iba také jemné), to tiež na tieňoch nemám rada, proste tiene, ktoré sa hodia na každodenné líčenie a nebudete s nimi vyzerať zmaľovaná. Skúšala som ich už viackrát, no cez víkend som si sadla a vytvorila pre vás jednoduché líčenie, aby som vám ich mohla ukázať v plnej paráde. Nie som teda žiadny expert na líčenie, ale snáď sa vám to bude páčiť.


Každý tieň má v balení malý aplikátor, s ktorým sa mi však dosť zle pracovalo a tieň nanášalo, preto som použila iný štetec na celkové rozotretie tieňa. Tiene sú púdrovej konzistencie.
Pre tým, ako nanesiem na oči vôbec nejaký tieň, tak viečko zvyčajne celé prepudrujem, aby tieň dlhšie vydržal. Bázu pod očné tiene nepoužívam a a ni nevlastním, vzhľadom na to, že tiene celkovo používam málo a bola by to pre mňa zbytočnosť. Preto aspoň púder.


Do kútika oka a pod obočie som naniesla biely tieň. Biela farba v týchto miestach pôsobí rozjasňujúco a rozžiarujúco. Teda váš pohľad zintenzívni. Na zvyšok viečka som do stratena rozotrela zeleno-šedý tieň. Celé oko som orámovala čiernou linkou a riasy nalíčila riasenkou.


A tu je hotovo. Aj keď to možno na prvý pohľad vyzerá dosť výrazné, v konečnom dôsledku to tak vôbec nepôsobí. Veď posúďte sami na fotke nižšie.


Použité produkty:
tiene Yves Rocher - odtieň: 01-Blanc Perle a 73-Bronze
čierna ceruzka na oči Essence
riasenka Dermacol Vampire
púder Dermacol
make-up Maybelline Affinitione odtieň 17 - Rose Beige

Skúšali ste tieto tiene? Aký typ tieňov máte najradšej?
Krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

17 komentárov

  1. Jsi nádherná. Toto líčení ti opravdu sedne! :) Od Yves Rocher mám stín jeden, ale připadá mi dost slabě pigmentovaný, takže jej moc nepoužívám...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja milujem YR, ta kozmetima mi maximalne sedi, akurat moja penazenka kazdy mesiac place. S maminou tam naozaj nechavame kazdy mesiac 30-40 eur... Kazda z nas totiz pouziva ine produkty, ktore sa nam tak rozne minaju :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fuha, tak to sa musi dobre nakupovat s mamkou. Je vždy fajn, ked sa máš o radosť s kým podeliť :)

      Odstrániť
    2. No ja som ju raz stiahla do predajne a uz je z toho asi 2rocna zavislost :)

      Odstrániť
  3. Son Colores preciosos. Te quedado genial. Un beso
    Tengo new post
    http://todreamtheimpossiblemnoeliaco.blogspot.com.es/2014/02/aire-libre.html?m=1
    Te espero guapi :P

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Velmi ti takéto líčenie pristane. Ja sa k tej to značke stále neviem dostať, v okolí Skalického či Senického okresu nič také neni, ale chcem YR vyskúšať už dosť dlho. Si strašne pekná na tej poslednej fotke. hneď ako prvú som si všimla dokonalú pleť... waw :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem. No ja som YR prvýkrát skusila asi pred rokom a pol, tiež tu v mojom meste nie je žiadna predajna.
      A tá pleť až tak dokonalá nie je...

      Odstrániť
  5. Panejo, ty jsi šikovná! Vypadá to moc hezky!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Táto kombinácia Ti veľmi pristane :)
    Z dekoratívny od YR mám doma len rúž (z Ladyboxu), ale veľmi ma láka vyskúšať aj niečo ďalšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Está linda demais! Gostei do seu blog, que tal a gente seguir um ao outro?

    www.gleikka.com

    Beijos

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Great Blog! I love the style of it

    visit my
    Blog | Facebook | Bloglovin

    let me know what you think :)

    would you like to follow each other?

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Baby, som z okolia Levíc a robím s YR - katalogový predaj :) ak máte záujem, kľudne mi napíšte na: januska.petkova@gmail.com :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!