Môj prvý SWAP

By Zuzulienka - 7.2.14

Slovíčko SWAP sa v blogerskom svete skloňuje už celkom dlho. Ja som doteraz o ňom len čítala a videla ho na iných blogoch. No dnes je tu deň, kedy SWAP uvidíte vy u mňa. Pred pár týždňami sme sa totiž s blogerkou Laurinkou z blogu www.crystal-people.blogspot.sk dohodli, že si navzájom vymeníme SWAP balíčky. Tak sa aj stalo a po nejakej mailovej komunikácii sme sa do toho pustili.


Lauru sledujem už dlhšie, je to milá slovenská blogerka, do ktorej článkov sa vždy rada začítam. Jej život je aktuálne trošičku iný, ako život väčšiny blogeriek, ktoré sledujem. Laura má krásnych 19 rôčkov a o pár týždňov sa z nej stane maminka malého dievčatka. Jej články sú vždy také úprimné a milé, že vás zaujmú už hneď pri prvej vete a začítať sa do nich nie je problém.
A keďže mám rada prekvapenia, no rada prekvapujem aj iných, tak som sa rozhodla reagovať na Laurinu výzvu na SWAP. A tu je výsledok.

Dohodli sme sa, že si vymeníme balíčky s obsahom v hodnote 15 €. SWAP sme neohraničovali nijakou témou, ani počtom produktov, jednoducho sme si povedali, že obsahom môže byť čokoľvek a hocikoľko vecičiek, čo sa vojde do sumy 15 €. Poviem vám – mala som riadny problém. Chcela som totiž Lauru naozaj potešiť a skresať výber do 15 € bolo naozaj ťažké. Nakoniec sa mi to však podarilo a v tomto balíčku som jej odoslala dokopy 8 produktov. Čo to konkrétne bolo si môžete pozrieť u nej na blogu: www.crystal-people.blogspot.cz

Môj balíček pre Lauru...
No ale prejdime k tomu, čo si Laura pripravila pre mňa. Práve v tento pondelok som si totiž balíček bola vyzdvihnúť. Už pri preberaní som zacítila, z neho krásnu vôňu. Prvé, čo ma napadlo bolo, že dúfam, že sa tam niečo nevylialo.

Laurin balíček pre mňa...
Po príchode domov som sa vrhla na balíček, odbalila ho z baliaceho papiera, pod ktorým ma čakala táto milá krabička. Po otvorení som už myslela, že hneď na mňa vykuknú všetky vecičky, no Laura ma očividne chcela trochu ponaťahovať a tak bolo ešte všetko v krabičke zabalené a previazané stužkou. 
Rozbaľovanie bolo teda trošku náročnejšie, no podarilo sa, vyliate nebolo nič a toto všetko som tam našla:


1. Sviečka Glade Brise Only Love – s nádhernou vôňou, a práve tá bola príčinou šíriacej sa vône z balíčka.


2. Sprchový gél Playboy – tieto sprchové gély mám veľmi rada, krásne voňajú, preto Lauri vedz, že si ma ním určite potešila.


3. Šampón Garnier Ultra Doux – ďalšia položka, ktorú mám rada. Tento konkrétne som ešte neskúšala, ale na iné typy z tohto radu šampónov mám len dobré skúsenosti, takže verím, že tiež budú pozitívne ohlasy. Ďalšie ďakujem.


4. Krém na vlasy Got2b – voňavý, sladký, pre uhladenie neposlušných vláskov. Jeden taký už síce doma mám, ale to Laura nemohla vedieť. Budem mať zásobu na dlhý čas.


5. Krém Himalaya – tak tento krémik som chcela už dlhšie vyskúšať, preto ďakujem, že som si ho mohla nájsť v tomto balíčku.


6. Lak na nechty Catrice – aj keď aktuálne si nechty nelakujem, lebo už pol roka nosím gélové, lak si určite nechám. Plánujem si totiž gélové dať urobiť tak, aby som si ich mohla lakovať podľa seba ako normálne nechty.


7. Náušnice – tak to je doplnok, ktorý ma vždy poteší. Škoda len, že jedna náušnička presun medzi poštami neprežila a zlomila sa. Myslím ale, že sekundové lepidlo to zvládne, pretože náušničky sú krásne.


8. Gumičku do vlasov – prekvapenie na záver, milá čierna gumička s mašličkou.



Takže Laurinka veľmi pekne ďakujem za všetky krásne vecičky. Balíček ma potešil, dúfam, že aj teba môj.

To, čo som Laure do balíčka pribalila ja, si môžete pozrieť na jej blogu:
Skúšali ste s niekym SWAP? Vydaril sa? 
Prajem vám krásny piatok!

  • Share:

You Might Also Like

17 komentárov

  1. Krásný swap :) Kdyby měl někdo zájem se mnou swapovat můj blog zde www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je krásný swap :) je to nádherný určitě se mrknu na její blog :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taktiež som to skúšala, zapojila som sa do BloBoxu, a s výsledkom som bola nadmieru spokojná :-).

    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Som naozaj rada, že som sa aspoň z časti trafila do tvojho vkusu a balíček ťa potešil :) Ja som z toho tvojho mala obrovskú radosť. Ďakujem ti za neho a aj za trpezlivosť, ktorú si so mnou mala čo sa komunikácie týka :) S tými náušničkami mi to je ľúto. Mala som ich riadne zabaliť a tým aj pred poškodením ochrániť... Ešte raz ti ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc pěkné věci jste si navzájem daly :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. jej..pekne ste sa navzájom potešili :) obe ste si dali krásne vecičky :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Me han gustado todos los productos. Un beso guapa

    Tengo new post
    http://todreamtheimpossiblemnoeliaco.blogspot.com.es/
    Te espero :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. wááu nádherná swap ja som si robila už dva swapy ale nikdy takto krásne nedopadli ;)

    Freedom-dream-desire

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tak to je super! Já bych chtěla SWAP taky určitě někdy vyzkoušet, ale zatím se nenašla příležitost, snad v budoucnu. :)

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. jéé, krásný SWAP ♥ opravdu se moc povedl (mám oběma :)) já jsem swap zkoušela už třikrát, všechny byly skvělé.. teď plánuji čtvrtý, s kamarádkou, která bydlí na druhé strany republiky, takže se už moc těším :))

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krásný balíček, největší radost by mi udělal ten krásně třpytivý lak a náušnice a asi taky svíčka :).

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Nádherný balíčky jste si daly holky!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. videla som už aj druhú stranu a naozaj ste si poslali krásne vecičky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. krásny lak :) super nápad s tým swapom :)
    Beauté Caresse

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Obě dvě jste si daly moc záležet. Rozhodně bych byla strašně nadšená z balíčku od tebe :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Slečnu si občas prečítam. Je sympatická. Obe ste pekné veci darovali/dostali :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!