Január 2014

By Zuzulienka - 1.2.14

A je to tu! Prvý mesiac tohto roka je za nami. Ešte pred chvíľou sme oslavovali Nový rok a dnes je už 1. február. Je to možné, aby to tak rýchlo letelo?
Ja som Nový rok začala s chorobu, takmer 10 dní som sa doma liečila. Viete si potom predstaviť, ako ťažko sa mi po vianočnom a predĺženom chorobnom voľne išlo do práce.... no ale zvládla som to a už som v plnom pracovnom nasadení.
Poďme si január zhrnúť.


Čo mám teda nové?
Nové vlasy
Tie mám aktuálne asi týždeň, bolo to dlhšie premýšľanie, a aj tak nie je konečné, pretože vlásky sú zafarbené iba zmývateľným šampónom. Uvidíme, čo bude ďalej, ale začínajú mi chýbať moje blond vlásky...

Nové nechty
Áno, opäť gélové - tak ľahko sa ich nevzdám. Tentokrát som to skúsila s klasickou francúzskou manikúrou, ktorú sme doplnili o jemnú ružovú s kvietkom na prstenníku.


Nové knihy
Návod na prežitie pre ženu, Milovala som manipulátora, Nástroje a Návod na lepší život - myslím, že ma čaká dosť zaujímavého čítania.


Nové cvičenie
Áno, začala som s tou jogou! Doposiaľ som bola síce len na jednej hodine kvôli nedostatku času, a kvôli tomu, že polku januára som bola chorá. A celkom sa mi to páčilo. Je to klasická Hatha joga, no neskôr plánujem prejsť na power jogu.

Kozmetika
- stihla som vyskúšať 5 kozmetických noviniek, ktoré som vám predstavila práve včera.


Experiment mesiaca
Tento mesiac som si spravila malý experiment a to spočítať všetky letáky, ktoré nám za celý mesiac pristanú v schránke. Výsledné číslo je:  91 ks!!!


Dobroty
Aj na tomto všetkom sme si za január pochutnávali.


Film
Premýšľam, čo dobré som tento mesiac videla, ale fakt ma nič nenapadá. V kine som nebola na nič a nejaký dobrý film doma tiež nebol. Jediné na čo som som sa bavila, bolo staré dobré pre mňa nikdy neokukané Slnko, seno...

Hudba
Aktuálne s mojím mužom fičíme na tejto pesničke. Odporúčam pred počúvaním nasadiť slúchadlá a zvýšiť hlasitosť. Najlepšia je na plné pecky počas jazdy v aute :)


Knihy
Môj záväzok - viac tento rok čítať, sa mi zatiaľ darí plniť. Za január som stihla prečítať dve knih, tretiu mám rozčítanú  - Láska, Máš, čo si chcel, miláčik a Šlabikár šťastia


A aký bol váš január? Čo ste zažili, čo máte nové?
Krásnu sobotu!!!

  • Share:

You Might Also Like

24 komentárov

  1. Bože na tej prvej fotke si uplne krásna ako bábika :) a nové vlasky a nechty maš super :) vidím, že rada čítaš ja som práve pridala recenzie na knihy možno ťa nejaká zaujme aj ked neviem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem. Pozriem sa na tvoje knižky, možno ma nejaká zaujme :)

      Odstrániť
  2. tie vlasy sú brutálne! :))) vždy obdivujem aj knihy,ktoré čítaš...musím už navštíviť kníhkupectvo :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Opravdu na te fotce vypadás úplně nádherně, neobvykle krásně. Já začala první měsíc taky moc dobře. S novými lepšími činnostmi :) tak at to jde takhle dal :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak držím palce, nech sa ti dari s novými činnosťami. Treba skušať :)

      Odstrániť
  4. ten Návod na prežitie si chcem kúpiť aj ja..tak počkám, čo na ňu povieš ty, ale počula som len samé pozitívne ohlasy :)) a nové vlásky ti naozaj veľmi pristanú :) a 91 letákov???to ako fakt?omg...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak ja som sa ešte k nej nedostala, som tiež zvedavá... dakujem. A áno tolko letákov, nechcem ani vediet, kolko ich je v predvianočnom období...

      Odstrániť
  5. tie jednohubky s vlašským orechom sú s nivou a cesnakom? ak áno, robím ich vždy keď je príležitosť a sú výborné! inak gélové nechty sa mi nepáčia v nijakom prevedení, a vlasy ti pristanú aj tak aj tak :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pomazanka je z tvarohu a cesnaku, s nivou by mi prišla dosť slaná...

      Odstrániť
  6. ale už si ju skúšala? nie je slaná...zmieša sa jedna kyslá smotana s nivou a cesnakom, pomazánka sa nesolí ani nekorení a s tým orechom je to naozaj chuťovka. ak máš rada nivu, vyskúšaj :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no mne sa niva sama o sebe zdá slaná, ale máš pravdu, ked sa zmieša so smotanou, tak to može byť ok. Urobim nabuduce :)

      Odstrániť
  7. to jedlo vyzerá naozaj skvele! :).
    naozaj super fotky!

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ježiš to až toľko letákov chodí do schránky za jeden mesiac??? :O Tuším aj ja spravím taký istý experiment za február, akurát dnes som zo schránky vytiahla tri letáky... Linku od Rimmel mám a zdá sa mi byť dobrá, no ako si písala v predchádzajúcom článku, rýchlo sa vypíše...Nechty sú krásne, tiež ma niekedy máta znova si dať gélovky, ale potom si to rýchlo rozmyslím, liezlo mi to do rozpočtu :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no veru tolko letákov :) a ktovie kolko ich bolo pred vianocami.

      Odstrániť
  9. pesnička je super , už ju aj sťahujem :)) vlasy sa mi ale na tebe viac páčili blond :) návod na prežitie pre žanu vyzerá byť ako fajn kniha, budeš o knihách písať aj článok konkrétne ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite napíšem aj nejaku recenziu ku knihu, kedže už viac z vás sa na nu pýtalo :) ale viem, že napr. Návod na prežitie pre muža sa mi páčila :)

      Odstrániť
  10. Čo robíš so všetkou tou kozmetikou po vyskúšaní? Ja ani zďaleka nekupujem toľko čo ty a sa mi to doma hromadí, tak neviem si predstaviť ako to vyzerá u teba :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Používam dalej :) Ono jej neni až tak veľa ako sa zdá. Ako vidíš, napr. Rimmel linku už mám spotrebovanú, a postupne spotrebujem aj ostatné. Dekoratívnej kozmetiky mám veeeľmi málo, v porovnaní, ked vidím kolko toho maju iné blogerky :)

      Odstrániť
  11. Mne sa tiež tvoje nové vlásky veľmi páčia :) A knihu Máš čo si chcel miláčik som prednedávnom tiež dočítala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ja som svoj nákupný január v oblasti kozmetiky zhrnula tu: http://beautymissfits.blogspot.sk/2014/02/januarovy-haul-new-in.html
    A mimo kozmetických nákupov sa mi celý január niesol v znamení DIPLOMOVKA, SKÚŠKY, DIPLOMOVKA, SKÚŠKY, DIPLMOVKA a tak ďalej :)) Ach, nech už skončím tú školu :D
    BeautyMissfits

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!