Ples 2014

By Zuzulienka - 16.2.14

Krásne nedeľné ráno prajem!
Ani sme sa nenazdali a zo štvrtkového predplesového príspevku sme sa prehupli do nedeľného poplesového. Ples prebehol v piatok, ja som rozmýšľala nad príspevkom už včera, ale keďže sa mi nič nechcelo a len som oddychovala, mám tu pre vás plesový príspevok až dnes.
Ja som z práce v piatok odišla skôr, aby som do siedmej stíhala kaderníka, makeup, obliecť sa...
Všetko išlo pekne podľa plánu. Najprv kaderník, ktorý mi na hlave behom chvíľky vyčaroval jednoduchý ale pekný účes, presne ako som chcela. Škoda len, že tie vlasy mám také krátke, s dlhými by to ukázalo krajšie.


No ale každopádne s výsledkom som bola spokojná. Potom nasledoval make-up, ktorý som si robila sama a oblečená som bola behom chvíľky. S makeupom som to nijako nepreháňala, zvolila som takú klasiku čierna ceruzke, hnedé tiene (možno niekto by zvolil modré, ale to ja nemám rada), riasenka, líčka a hotovo.




Deň pred plesom sa mi ešte podarilo uloviť nejaké šperky, takže z ponúkanej trojice v predošlom príspevku som si nevzala ani jedny. Ale vzala som si tieto:


Počkali sme ešte na našich priateľov, s ktorými sme boli dohodnutí a po siedmej sme vyrazili priamo na ples.


Pri privítaní dostala každá žena ružičku, keďže bolo v piatok zároveň Valentína.Usadili nás a zábava sa mohla začať.


Ples na nás pôsobil naozaj luxusne, honosne, všetko krásne pripravené, bol program, tombola, chutné jedlo, proste všetko ako má byť.


Až na hudbu. Nehrali dobre. Niektoré kolá boli skvelé, dalo sa výborne tancovať, iné pesničky boli skôr na počúvanie ako na tancovanie. No povedzte, ako by ste tancovali na hudbu od Elánu? Elán mám rada, dobre sa to počúvalo, ale na tancovanie to fakt nie je. Pripomínam, že to neboli 3 elánovky, ale vyše hodina pesničiek od Elánu Revival. Najlepšie sme si zatancovali až tak okolo druhej, kedy ma manžel vykrútil pri ľudovečkách až sa mi hlava točila :D

Výborná večera!


Z Instagramu...
Na plese robili aj profesionálne fotky na počkanie, tak sme sa nechali odfotiť a vyvolať si fotku za 1 €.


Z plesu sme prišli pred štvrtou, kým sme si ešte ľahli spať, bolo takmer 5 hodín. Ráno som sa zobudila už pred deviatou. Mám to bohužiaľ tak, že keď prídem hocikedy ráno domov a ľahnem si spať, zvyčajne spím tak do deviatej. Zobudím sa a proste sa mi už nechce spať. Ale včera som ležala ešte asi ďalšiu hodinu v nádeji, že zaspím. Hocikto iný by asi zaspal, no ja nie. Tak som vstala. A únava pršla na mňa až poobede, a večer som zaspala ako malá. Takže som sa dnes vyspala doružova a máte tu tento príspevok.
Je tu niekto, kto tento víkend tiež plesal?
Želám krásny deň.

  • Share:

You Might Also Like

30 komentárov

  1. krása :)
    tie vlásky sú nádherné, hollywoodsky glamour :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásna si! Tie vlasy!! Vlastne vám to obom pristane. Súhlasím s tým, že na elán sa tancovať nedá. Keď som sa pozrela na to jedlo, tak v prvý moment sa mi tá rolka podobala na ucho :D Veľmi sa mi páči bižutéria ktorú si zvolila...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. S tými profesionálnymi fotkami to vymysleli úžasne.. ,
    My sme boli včera na plese, ale bolo úžasne... v živote som toľko netancovala ako včera.. dúfam, že sa zase čím skôr zorganizuje nejaký ples alebo zábava.. začínajú sa mi páčiť takéto tancovačky. :)
    Mimochodom, sekne Vám to, ste krásni. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi pekné fotky! :) Vyzerala si super! :) a tá fotka "profesionálna" - no krásni ste:) A to s tým stávaním máme rovnako, ja tiež nepospím po takýchto veciach dlho :D :) Erika's Life

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc ti to slušelo :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Také jsem plesala a před chvílí o tom napsala článek, moc ti to slušelo :)!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ako modelka vystrihnutá z časopisu. Určite to bol perfektne strávený večer :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Lovely blog! Following you now, hope you visit and follow my blog as well!♥
    AIMEROSE BLOG

    OdpovedaťOdstrániť
  9. dievačatá, dakujem za vaše krásne komentáre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Veľmi pekné, aj šaty aj účes, akurát mi strašne vadí tá podprsenka vo výstrihu :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno viem, aj mne to vadilo, ale nedalo sa s tým robiť už nič. Podprsenku som zohnala na poslednú chvílu a kedže šaty majú vzadu odhalený chrbát, teda so sieťkou ako vidiš vpredu vo výstrihu, potrebovala som takú s priesvitným pásom. Zohnala som, ale bohužial som si akosi neuvedomila, že síce na chrbte ju vidno nebude, no vpredu je strihaná nevhodne do môjho výstrihu. Mám ešte jednu podprsenku inak strihanú a tam by to možno vidno vpredu nebolo, ale tá má zase vzadu ten pás polovičný a bolo by podrsenku vidno zase vzadu po oboch strán oveľa viac ako takto vpredu. Možnosť bola ešte vziať si silikonovú, ale v tom sa cítim nepohodlne a mám pocit, že to nedrží. No a posledná možnosť bola ísť bez podprsenky, no šaty nemajú absolutne žiadnu výstuž a su z takého materiálu, že ist bez by sa nehodilo. Takže to bolo tak, ako to bolo. :(

      Odstrániť
  11. Moc krásné:)"! Opravdu ti to moc slušelo:)!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Máš super blog. Moc děkujeme za tvůj komentář a follow. Následujeme tě nyní na bloggeru, facebooku i instagramu. Budeme moc rády i za tvůj like. Jinak tento příspěvek je super, máš krásnou barvu vlasů a účes se moc povedl.
    Krásný den,
    Audrey&Pearl

    http://audreyandpearl.blogspot.cz/

    https://www.facebook.com/pages/Audrey-and-Pearl/396910423691546?ref=hl

    http://instagram.com/audreyandpearl

    OdpovedaťOdstrániť
  13. jsi krásná, jako princezna :)) královsky modré šatičky Ti slušeli :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Páči sa mi tvoje konturovanie a samozrejme aj celý make-up. Kika

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Dekuji za komentare na blogu :) take te sleduji :) a mas nadherne saty! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Nádherné vlasy a tiež šaty ... veľmi Ti to pristalo :)

    http://margifashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Moc Ti to slušelo, tato temně modrá je krásná barva pro blondýnky :) Máš super blog :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  18. The author, thank you very much. With good information to be able to play online lottery gambling by opening the menorrockgrupo7.com site, hopefully it can produce winning results for you.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!