Coco Chanel Chance parfum

By Zuzulienka - 25.2.14

Módna ikona a tvorkyňa celosvetovo-známej značky. Presne to by sme mohli o Coco Chanel povedať. Značku Chanel pozná určite každá z vás, niektoré ju milujete, iné nemusíte. Ja mám k tejto značke neutrálny postoj. Nešaliem za ňou a nemusím mať všetko "chanelovské", no ani nemôžem povedať, že sa mi nepáči.
Značka Chanel produkuje módne kúsky, šperky, hodinky, kozmetiku a jedným z jej produktov sú aj parfémy. A ja som do jedného zamilovaná už viac ako 2 mesiace...


Musím sa ale priznať, že Chanel parfémy mi nikdy nejak nevoňali. Teda nie, že nevoňali, ale prisli mi strašne ťažké a výrazné, čo ja nemusím. Hlavne Chanel N°5 mi taký príde. No ale to som asi nikdy neovoniavala Chance...
Našla som si ho pod stromčekom. Tušila som, že v balíčku bude parfém, ale netušila som aký. A že môj muž vybral práve tento, som bola veľmi milo prekvapená (a to mi stále tvrdí, že vyberať darčeky pre ženu je ťažké).


Pri prvom ovoniavaní som si povedala - hmmm, zaujímavá vôňa. Každým streknutím sa mi však páčil viac a viac, až som mu úplne podľahla. Narozdiel od iných Chanelov mi príde taký ľahučký, svieži, kvetinový a hlavne ženský. Páči sa mi na ňom aj jeho jednoduchý a ničím nerušivý flakón.
Jedným slovom je naozaj úžasný!!! A láska ďakujem zaň :)

A tak je aktuálne mojím najobľúbenejším :)
Máte radi Chanel parfumy? Ktorý sa vám páči najviac?
Krásny deň želám :)

  • Share:

You Might Also Like

14 komentárov

  1. Já si chci od Chanelu pořídit na léto taky Chanel Chance - zelený. Nádherně voní. Když jsem se s ním nastříkala v parfumérii, vonělo mi oblečení ještě dva dny po tom - skvělé. A ta vůně - jednoduše nádhera! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zelený som tušim tiež vonala, a zdá sa mi, že bol ok. Aj tento ružový vonia ešte dva dni po :)

      Odstrániť
  2. Já miluju Coco noir, oproti Angelu od Muglera, kterého jsem používala roky, mi přijde velmi lehká :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tento ani neviem či som skušala, no pri najbližšej navšteve parfumerie privoniam :)

      Odstrániť
  3. Chanel parfémy mi přijdou také těžké, legendární "pětka" mi bohužel dokonce smrdí :D.. takže po Chanel parfému jsem také nikdy netoužila.. teda.. do chvíle, než jsem přivoněla ke Coco Chanel Mademoiselle.. Miluju ho! Tak doufám, že si jej co nejdřív pořídím <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mademoiselle vonia pekne. Je to výrazná vona, ale nevadi mi :)

      Odstrániť
  4. Nejako extra Chanel parfumy nemusím, nevyhľadávam, neovoniavam... Ale Chanel N°5 ten mi zase voní veľmi príjemne. Presne ako vravíš, je to taká ťažká vôňa a preto som si ho nikdy nezaobstarala, určite by z neho rozbolela hlava, ale podla mňa voní krásne!! Pri najbližšej návšteve parfumérie určite ovoniam tento, páči sa mi flakón aj farba krabičky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tiež nemusím príliš ťažké vône, takže tento by som chcela ovoňať :-).
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak ten ti závidím! Musí být úžasný! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tento parfém si chcem už strašne dlho kúpiť, krásne voní
    BeeKey

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!